Człowieku pochwaliłem ich za dzisiejszy mecz tak samo jak ganiłem za tę patologię co grali.19daimos20 pisze:Ozor:
Waldek nigdy sie nie myli!.Fajny styl widac że nareszcie jest optymalna forma,
to jest kolejna odsłona antyfutbolu,
najpierw budowali forme i nie byli w jej szczycie teraz są już mocno zmęczeni ale ja sie pytam po czym bo chyba nie meczem w Wiedniu w którym tak samo nic nie grali.
Statyczny antyfutbol to na dzis styl Ruchu.
to był cud nad Bałtykiem ,motorycznie jestesmy na poziomie klasy okręgowej.
Granie jednym napastnikiem z słabymi pomocnikami no ja tego nie widzę ale pewnie sie nie znam.
To jest kolejny mecz w którym gramy antyfutbol i ledwie dyszymy.To nie jest przypadek.
Kotlet:
Z taką grą bedziemy walczyć o utrzymanie
Dżem:
Brawo ! 1 punkt to dla nas sukces
Prosze. Jedynie Dżem napisał coś poztywynego a pan Ozor niech się wstydzi bo ja na jego miejscu bym się dał zbanować za to co pisał!!!
Dla mnie wiara w wielkiego trenera po udanym jednym sezonie nie istnieje.
Wierzyc niezachwianie w umiejętnosci trenerskie to ja mogę Alexa Fergusona jakos Polska mysl trenerska mnie nie przekonuje czego dowodem są przemijające mody na Czesia,Macieja itd
Zapewniam cie że widziałem trenera co najpierw robił awans potem mistrza Polski idąc twoją logiką powinien byc naszym trenerem do dzisiaj.
Poczekamy jak sie sytuacja rozwinie jak będzie za co chwalic to sie pochwali jak będzie patologia piłkarska to nie zamierzam sie nad nią rozpływac w superlatywach
Wszystko jasne?