Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
-
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
aha Dzieki bardzo 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo o to samo cztery dni temu na pięć adresów wysłoł maila do klubu i odpowiedzi nie otrzymałech do teraz, więc już nie licza nawet że dostana,
mają to w du*** i taka prawda, podobnie jak część kibiców co na ostatnio chwila czeko z wszystkim a potem nos będzie na meczy 4 -5 tyś..
Z drugiej strony pewnie dzięki tej elektronicznej sprzedaży nie bęzie problemu co by podać rzetelnie ilość sprzedanych biletów (widzów?).
mają to w du*** i taka prawda, podobnie jak część kibiców co na ostatnio chwila czeko z wszystkim a potem nos będzie na meczy 4 -5 tyś..
Z drugiej strony pewnie dzięki tej elektronicznej sprzedaży nie bęzie problemu co by podać rzetelnie ilość sprzedanych biletów (widzów?).
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
jo wto niy wieza niy ma takiego systemu zeby sie niy dalo jakis przekrynt zrobicheli pisze:Z drugiej strony pewnie dzięki tej elektronicznej sprzedaży nie bęzie problemu co by podać rzetelnie ilość sprzedanych biletów (widzów?).
-
- Kontakt:
Witam czy mieliście problemy z wejściem na stadion? mojej kk nie przyjmowało wyskakiwał jaki błąd i gdyby nie normalny ochroniarz to bym nie wszedł
-
- Kontakt:
ja wchodziłem godzinę przed meczem i przy wejściu na 8 sektor był jakiś problem bo nikt nie mógł wejść ale jakiś operator coś załączył i wszedłem normalnie :pledek pisze:Witam czy mieliście problemy z wejściem na stadion? mojej kk nie przyjmowało wyskakiwał jaki błąd i gdyby nie normalny ochroniarz to bym nie wszedł
-
- Kontakt:
stałem w kolejce około 15 osób iweszli my w przeciągu 1 minuty wszyscy , w tym czasie jeden gośc chciał wejśc niet ą bramką i system go odrzucił ale przelozł obok i wszedł normalnie
-
- Kontakt:
Ale wszyscy co byli przedemną wchodzili bez problemu mój znajomy który był zamną równieżyakikadafi1984 pisze:ja wchodziłem godzinę przed meczem i przy wejściu na 8 sektor był jakiś problem bo nikt nie mógł wejść ale jakiś operator coś załączył i wszedłem normalnie :pledek pisze:Witam czy mieliście problemy z wejściem na stadion? mojej kk nie przyjmowało wyskakiwał jaki błąd i gdyby nie normalny ochroniarz to bym nie wszedł
-
- Kontakt:
wlazilo sie bardzo przyjemnie na 10
ogolnie super sprawa

- Kotlet
- Kontakt:
Na 10 od Mosiru wchodziło się płynnie, ba szybciej niż by to zaś dziurkowali. Tylko na litość boską uruchomcie obydwa czytniki !!
-
- Kontakt:
wlasnie to bylo dziwne a ci co niewyrobili se kk bo mysleli ze dzisioj sie zrobiom to do mnie som .... bo niepierdolcie mi tu ze w przeciągu 4-5 tyg nieznajdziecie 1 dnia by sie to zalatwic AMEN
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja za względu na to że nie jestem non stop na Śląsku, pojechałem wczoraj wyrobić kartę kibica. Kolejka na 60 osób po półgodzinie stania i przesunięciu sie o metr zrezygnowałem. Dzisiaj postanowiłem spróbować jeszcze raz dwie godziny przed meczem. Ucieszyłem się bo w kasie nr9 stało przedemną tylko 10 osób, niestety trwało to 90 minut a za mną zostało przynajniej 50 osób które chyba nie miały najmiejszych szans zdążyc na mecz. Generalnie cieszę się ze mam to z głowy, następny szpil dopiero za miesiąc trzeba sie zmobilizowac żeby ta żenujaca frekwencja juz sie nie powtórzyła.
- D_T_G
- Kontakt:
To dokładnie jak u nas, ale dziś sobie już wszyscy odpuściliśmy.wojt pisze:Ja za względu na to że nie jestem non stop na Śląsku, pojechałem wczoraj wyrobić kartę kibica. Kolejka na 60 osób po półgodzinie stania i przesunięciu sie o metr zrezygnowałem.
Jeżech stela a fandzym Ruchowi.Víte, že samička koníčka mořského klade vajíčka do váčku samce?
-
- Kontakt:
i jo wos rozumia ale wiela jest takich ze chorzowa swion rudy czy innych sąsiednich miast???? kiere mają na stadion 30 min czy nawet godzina i maja to w du***???
- Kirek
- Kontakt:
Z tym się zgodzę prawda jest taka, że tych którzy od 5 lipca naprawdę nie mieli czasu przyjechać wyrobić tą kartę, ani tez nie mogli tego załatwić przez znajomego było 300 a niech będzie i 500. Gdzie 3,5 kobla?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no to mom wrazenie że ino jo musioł stać w raji prawie 30 minut (wlozłech było 6 minut do meczu), a jak żech właził na stadion raja była tak długo jak żech podłaził,
nie godom sama bramka się kręciła ok, choc kilku musiano ręcznie wejść, ale ilość jako stała w kolejce i 1 słownie: jedna !!! brameczka na sektor który wypełnia się chyba największą ilością ludzi na stadionie zrobiły swoje.
I to przy 3/5 widzów co zwykle, aż się boja jak będzie wyglądać wejście na 10 w kolejnych meczach.
nie godom sama bramka się kręciła ok, choc kilku musiano ręcznie wejść, ale ilość jako stała w kolejce i 1 słownie: jedna !!! brameczka na sektor który wypełnia się chyba największą ilością ludzi na stadionie zrobiły swoje.
I to przy 3/5 widzów co zwykle, aż się boja jak będzie wyglądać wejście na 10 w kolejnych meczach.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke