Pomysł na piątke tylko czy stadion znów nie będzie chroniony jak szczyt Natosnajper pisze:to moze chodzmy wszyscy w poniedzia łek na trening zobaczyc co sie swieci i porzy okzji pomachamy rogali :lol:
Nowi pilkarze w Ruchu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ooo przynajmniej tyle.
Kopytko , utrzymac Pepka , Mario i Ariel i linie ataku mamy z glowy.
Oby zostal u Nas Blazej , Smarzyk i Moskit :roll:
Z Gks odchodzi Sadzawicki , mozna sprobowac ->doswiadczony defensor moze sie przydac.
No i szukac w nizszych klasach bo tylko to Nam zostalo.A ze gracze z lig nizszcych wcale nie sa slabsi pokazuje Pepe czy tez Zajdel
Kopytko , utrzymac Pepka , Mario i Ariel i linie ataku mamy z glowy.
Oby zostal u Nas Blazej , Smarzyk i Moskit :roll:
Z Gks odchodzi Sadzawicki , mozna sprobowac ->doswiadczony defensor moze sie przydac.
No i szukac w nizszych klasach bo tylko to Nam zostalo.A ze gracze z lig nizszcych wcale nie sa slabsi pokazuje Pepe czy tez Zajdel
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
[quote="Buri"][quote="grzej"]Za 90minut
Odchodzą: Artur Błażejewski (P - Łódzki KS), Edward Cecot (O - GKS Bełchatów), Piotr Ćwielong (N - GKS Katowice), Tomasz Fornalik (O - Podbeskidzie Bielsko-Biała), Marcin Malinowski (P - Odra Wodzisław Śląski), Marek Szyndrowski (O - Korona Kielce)
Cecot, Malinowski i Szyndrowski na 100% reszta to tylko przymiarki[/quote]
to chyba nie sa potwierdzone informacje, nie siej zametu chlopie, to sa kluby ktore sie interesuja tymi zawodnikami a jak wiemy z doswiadczenia malo z tych transferow dochodzi do skutku[/quote]
Nawet nie miałem takiego zamiaru, informacje podał www.90minut.pl, a oni zawsze podają wiecej niż jest...ale wiadomo przecież, że wspomniana trójka Malinowski, Cecot i Szyndrowski odchodzą. Jeszcze gorsze są prognozy podane w dzisiejszym Sporcie.
Odchodzą: Artur Błażejewski (P - Łódzki KS), Edward Cecot (O - GKS Bełchatów), Piotr Ćwielong (N - GKS Katowice), Tomasz Fornalik (O - Podbeskidzie Bielsko-Biała), Marcin Malinowski (P - Odra Wodzisław Śląski), Marek Szyndrowski (O - Korona Kielce)
Cecot, Malinowski i Szyndrowski na 100% reszta to tylko przymiarki[/quote]
to chyba nie sa potwierdzone informacje, nie siej zametu chlopie, to sa kluby ktore sie interesuja tymi zawodnikami a jak wiemy z doswiadczenia malo z tych transferow dochodzi do skutku[/quote]
Nawet nie miałem takiego zamiaru, informacje podał www.90minut.pl, a oni zawsze podają wiecej niż jest...ale wiadomo przecież, że wspomniana trójka Malinowski, Cecot i Szyndrowski odchodzą. Jeszcze gorsze są prognozy podane w dzisiejszym Sporcie.
-
- Kontakt:
Wie ktoś może,co dzieje się z Pierścionkiem??
Odniósł kontuzję i potem słuch o nim zaginał.Wiem,że jest gdzieś trenerem w niższej lidze,ale czy jest szansa,że zagra u nas na jesień?
Druga sprawa to Powiecko,który miał nas zasilić zimą,ale też niestety odniósł kontuzję i sprawę odroczono.Może by spróbować dać mu szansę jeszcze raz.
Odniósł kontuzję i potem słuch o nim zaginał.Wiem,że jest gdzieś trenerem w niższej lidze,ale czy jest szansa,że zagra u nas na jesień?
Druga sprawa to Powiecko,który miał nas zasilić zimą,ale też niestety odniósł kontuzję i sprawę odroczono.Może by spróbować dać mu szansę jeszcze raz.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z tego co pamietam jak sie nasz kochany przyspawany wypowiadal na juz nieoficialnej stronce Ruchu:
"Rynek pilkarzy jest ogromy, jest duzy wybor o to sie nie martwie ..."
to jak narazie nie widac aby byly prowadzone jakies dzialania, aby kogos sprowadzic, choc aby poszukiwania jakis pilkarzy ... uhmm
Rece opadaja, duzo godo a nic nie robi
az mnie skreco
"Rynek pilkarzy jest ogromy, jest duzy wybor o to sie nie martwie ..."
to jak narazie nie widac aby byly prowadzone jakies dzialania, aby kogos sprowadzic, choc aby poszukiwania jakis pilkarzy ... uhmm
Rece opadaja, duzo godo a nic nie robi

Własnie przyjechałem z Cichej byłem obejrzec na treningo Niebieskich i myslałem ze mnie tam weznie z dawnej kadry było tylko 8 chopów reszta to młodziezowcy typu młody Jaro ogułem było 16 zawodników :roll:
na treningu był tez ten cały Kopytko ale w grze niedostrzegłem jakichs wiekrzych umiejetnosci ! goscinnie u nas trenował tez Molek i mysle ze warto było by go sciagnac spowrotem do Ruchu w gtrze kontrolnej strzelił 3 bramki ! Tomasz Balul juz wzowuił treningi oo kontuzji ! I nic wiecej niewiadomo :? miejmy nadzieje ze w najblizszych dniach sie cos wyjasni
pozdro 8)
na treningu był tez ten cały Kopytko ale w grze niedostrzegłem jakichs wiekrzych umiejetnosci ! goscinnie u nas trenował tez Molek i mysle ze warto było by go sciagnac spowrotem do Ruchu w gtrze kontrolnej strzelił 3 bramki ! Tomasz Balul juz wzowuił treningi oo kontuzji ! I nic wiecej niewiadomo :? miejmy nadzieje ze w najblizszych dniach sie cos wyjasni

pozdro 8)
-
- Kontakt: