Transfery 2010/2011
-
- Kontakt:
Re: Transfery 2010/2011
To, że cały czas o tym piszą nie znaczy, że cały czas o tym mówi.
Ja życzę Abdulowi króla strzelców w tym sezonie a w następnym zachodniego klubu.
Ja życzę Abdulowi króla strzelców w tym sezonie a w następnym zachodniego klubu.
-
- Kontakt:
AdiC, pewnie że nie jego wina. Ino po co ta godka,że nie kontaktowoł się z Polonią w sprawie przejścia, że jest bliski przedłużenia kontraktu z Ruchem...
Po drugie nie takie zawodniki odchodzili z Ruchu, a potrafili podziękować kibicom, a łon co?
Na pewno trza pamiętać,że pora jego goli dało nom cenne punkty, ale myśla że to bardziej łon powinien być wdzięczny Ruchowi za wypromowanie się, a nie pisać na odchodne że ni mioł płacone.
Po drugie nie takie zawodniki odchodzili z Ruchu, a potrafili podziękować kibicom, a łon co?
Na pewno trza pamiętać,że pora jego goli dało nom cenne punkty, ale myśla że to bardziej łon powinien być wdzięczny Ruchowi za wypromowanie się, a nie pisać na odchodne że ni mioł płacone.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A Wy dalej ten som lament.....
- seba7802
- Kontakt:
Co sądzicie o tym Smektale?
http://www.niebiescy.pl/?id=7047" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.niebiescy.pl/?id=7047" onclick="window.open(this.href);return false;
- mpapmp
- Kontakt:
Przynajmniej pojawiają się spekulacje. Mnie się takie myślenie podobo, bo wydać łatwo idzie i zaroż mogymy żałować.
Chłopa kojarza z tego, że się ocieroł o kadra młodzieżowo. W se online pisze ze kosztowoł 125 tyś. zł.
W ciemno godom, ze z miejsca jest lepszy niż Malina.
Chłopa kojarza z tego, że się ocieroł o kadra młodzieżowo. W se online pisze ze kosztowoł 125 tyś. zł.

-
- Kontakt:
mpapmp pisze:Przynajmniej pojawiają się spekulacje. Mnie się takie myślenie podobo, bo wydać łatwo idzie i zaroż mogymy żałować.
Nie ma co porownywac def. pomocnika do skrzydlowego..
Smektała jedynie bylby alternatywa dla Ecika i Grzybka
Do postu ponizej:
Widziałem mecze Piasta i szczerze mowiac az tak bardzo to mnie nie przekonuje, a wyroznia sie napewno motoryka inne przygotowanie do sezonu.. piszac alternatywa nie mialem na mysli ze nie wygryzlby ze skladnu ktoregos z nich, ale dla nas podstawa powinien byc srodkowy ofensywny pomocnik.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2010, o 00:39 przez Raulito, łącznie zmieniany 2 razy.
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
Z całym szacunkiem, ale ten kto widział oba mecze Piasta w tym sezonie nie mówiłby że Smektała to jedynie alternatywa dla kogokolwiek z obecnego składu Ruchu.
Niestety Piast go nie puści, za bardzo chcą wrócić do EX (ale oczywiście mogę się mylić)
Niestety Piast go nie puści, za bardzo chcą wrócić do EX (ale oczywiście mogę się mylić)
Od zawsze, na zawsze...
Klub z TAKĄ tradycją jest skazany na sukces. To tylko kwestia czasu...
Klub z TAKĄ tradycją jest skazany na sukces. To tylko kwestia czasu...
- Kotlet
- Kontakt:
Normalnie wezmę cie do tego mojego klubu co bede zakładał jako skautasuszi pisze:Z całym szacunkiem, ale ten kto widział oba mecze Piasta w tym sezonie nie mówiłby że Smektała to jedynie alternatywa dla kogokolwiek z obecnego składu Ruchu.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo ino mam nadziej, że to będą tacy jak trener chce, a nie tacy co trener ma ich niby wkomponowaqć jakoś tam,
No ten tekst że nikt nie chce sprzedawać, no sory, ale trudno, żeby po rozpoczęciu ligi ktoś za półdarmo chciał pzobyć się swoich podstawowych zawodników, więc albo będziemy musieli zapłącić o wiele więcej, albo szukać w lepszych klubach przede wszystkim zagranicznych tych co się nie mieszczą w 11. Bądź zawodników za darmo, ale którym ze względu na umiejętności trzeba dać wysoki kontrakt, tylko, że akurat tacy też w większości są pochytani.
No ten tekst że nikt nie chce sprzedawać, no sory, ale trudno, żeby po rozpoczęciu ligi ktoś za półdarmo chciał pzobyć się swoich podstawowych zawodników, więc albo będziemy musieli zapłącić o wiele więcej, albo szukać w lepszych klubach przede wszystkim zagranicznych tych co się nie mieszczą w 11. Bądź zawodników za darmo, ale którym ze względu na umiejętności trzeba dać wysoki kontrakt, tylko, że akurat tacy też w większości są pochytani.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
no to juz wiemy trzmu PIECHA nie wystawio bo jeszcze go nie wykupili i boja sie ,ze po akcja z SOBIECHEM bydom musieli DUZO wybulic
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
MNCH skąd te info?? Piech podpisoł jakis tam kontrakt czy wypozyczenie na rok a żądać sporyj kasy to sie moga ino tak po prowdzie to on jeszcze niczym zbytnio się nie wykozoł co by mieli żądać za niego nie wiadomo jakich kwot.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2010, o 07:21 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... iecha.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wydatki Ruchu na transfery
2008 - 2,8 mln zł (m.in. czas transferów Macieja Scherfchena i Marcina Zająca)
2009 - 390 tys. zł
2010 - 240 tys. zł (działacze zapewniają, że jeszcze wzrośnie - m.in. na wykupienie Arkadiusza Piecha -tu mosz na koncu
Wydatki Ruchu na transfery
2008 - 2,8 mln zł (m.in. czas transferów Macieja Scherfchena i Marcina Zająca)
2009 - 390 tys. zł
2010 - 240 tys. zł (działacze zapewniają, że jeszcze wzrośnie - m.in. na wykupienie Arkadiusza Piecha -tu mosz na koncu
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Kontakt:
Miotaja sie.Nikt nie chce sprzedawac smiechu warte.A gdzie jakas strategia przed sprzedaza Sobiecha ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
pierwszy na odstrzał dla mnie w tym klubie to M.Mosór. Tragedia transferowa...prezes jest jaka jest, każdy wie, że to marionetka, jak zagrają tak tańczy i ona tu mało o czym decyduje. Tylko żeby w tym klubie się coś zmieniło to musi być zmiana właściciela, a to nie taka prosta sprawa skoro klub odniósł przypadkowy (nie każdy sie musi ze mną zgadzać) sukces czyli awans do LE, ważne że jest ,,fajnie".
za Tobą pójde w ogień, wode..
- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pseudonim: "Arek"
Data urodzenia: 7 czerwca 1985
Miejsce urodzenia: Świdnica
Narodowość: Polska
Wzrost: 171 cm
Waga: 72 kg
Pozycja: napastnik
Numer na koszulce: 18
Poprzedni klub: Widzew Łódź
Wychowanek klubu: Polonia Świdnica
Kontrakt ważny do: 31 grudnia 2013
wiec ma kontrakt normalnie podpisany
Data urodzenia: 7 czerwca 1985
Miejsce urodzenia: Świdnica
Narodowość: Polska
Wzrost: 171 cm
Waga: 72 kg
Pozycja: napastnik
Numer na koszulce: 18
Poprzedni klub: Widzew Łódź
Wychowanek klubu: Polonia Świdnica
Kontrakt ważny do: 31 grudnia 2013
wiec ma kontrakt normalnie podpisany

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!