Transfery 2010/2011
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Transfery 2010/2011
Grzyb ma swoje lata i smiem twierdzic że taki sezon jak ostatni był szczytem w jego karierze, dlatego nie rozumiem jak nie mając zmiennika na jego pozycję pozbylismy sie Goncerza.
Polityka kadrowa w tym klubie leży na łopatkach.
-
- Kontakt:
Jakij polityki?.Obydwaj zwachali wiekszoheinRich pisze:abdul- brama, wtorek-brama....chyba niy rozumia polityki transfyrowyj zarzondu
kasa i polecieli za nią
Niebieski od uRodzenia
-
- Kontakt:
Ozor pisze:Grzyb ma swoje lata i smiem twierdzic że taki sezon jak ostatni był szczytem w jego karierze, dlatego nie rozumiem jak nie mając zmiennika na jego pozycję pozbylismy sie Goncerza.
Na Jego pozycji może grać Świerblewski i Zając
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tylko ten pierwszy jest perspektywiczny bo na temat Zająca to ja wolę milczec.Jak powiedzial komentator jestesmy bardzo doswiadczoną drużyną, dodam od siebie że za bardzo.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bronowicki pokazal,ze ma potencjal...Pare meczow i moze byc czolowa postacia w zespole!
Niestety,ale sam Olszar w ataku nic nie zrobi-a co ma zrobic jak nie dostaje zadnych pilek.
Dwoch do pomocy i jeden do ataku=sprowadzic od razu!!!!
Niestety,ale sam Olszar w ataku nic nie zrobi-a co ma zrobic jak nie dostaje zadnych pilek.
Dwoch do pomocy i jeden do ataku=sprowadzic od razu!!!!
- Lutz
- Kontakt:
Własne jajca wdupia, jak jakie wzmocniynia bydom ? To po piyrsze, po drugie skond ??? Wszyskie o mało co wartościowe kopaczyny kluby poznojdywali, a my tych co mniyj wiyncy stanowili o sile drużyny już possprzedowali. 700 tys ojro pondzie do rzici.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem skad-mam nadzieje,ze Mosór/Fornalik maja jakas liste glownych celow,ze kogos obserwuja,chcieli sprowadzic-bo jak nie maja takiej listy to oznacza,ze nasz dyrektor sportowy to amator.
Poczekamy...
Ale bez zartow-drugiego napastnika NIE MA(Piech omijany),srodkowego pomocnika nie ma(Pulo,Straka dzis slabooooo),lewego pomocnika nie ma(Jest tylko Janoszka jak ma forme,a tak nikogooo nie ma!)...Z taka kadra to co=walka o utrzymanie
Poczekamy...
Ale bez zartow-drugiego napastnika NIE MA(Piech omijany),srodkowego pomocnika nie ma(Pulo,Straka dzis slabooooo),lewego pomocnika nie ma(Jest tylko Janoszka jak ma forme,a tak nikogooo nie ma!)...Z taka kadra to co=walka o utrzymanie

-
- Kontakt:
samo prowdaHKSADIK pisze:... nasz dyrektor sportowy to amator

-
- Kontakt:
Dziwi mnie trocha postawa Waldka bo o ile na początku pracy trenerskiej u nos nie boł sie postawić na młodych (za to był między innymi chwalony w środowisku piłkarskim) to teroz widza że nie daje pograć żodnymu z młodych wilczków a przecież w pierwszej drużynie trocha ich jest. Jak nie będą grali to za każdym razem będą wyłazić na boisko spoleni ze strachu tak jak Jankowski z Austrią.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
największymi stratami w Ruchu sa Śp.doktor Wielkoszynski i Grzegorz Kapica prawdziwy fanatyk futbolu.
Drużyna bez formy fizycznej i motoryki a skauting na poziomie naszego marketingu.
Jak ja widzę tego Malinowskiego to mi sie chce płakac ,gra tak samo bezambicyjnie jak grał u nas za pierwszym razem tyle że jest teraz jeszcze wolniejszy.
Bez dynamicznych zawodników i rozgrywającego będziemy sie wlekli w ogonie ekstraklasy katowani grą jednym napastnikiem który i tak nic nie strzeli.
Drużyna bez formy fizycznej i motoryki a skauting na poziomie naszego marketingu.
Jak ja widzę tego Malinowskiego to mi sie chce płakac ,gra tak samo bezambicyjnie jak grał u nas za pierwszym razem tyle że jest teraz jeszcze wolniejszy.
Bez dynamicznych zawodników i rozgrywającego będziemy sie wlekli w ogonie ekstraklasy katowani grą jednym napastnikiem który i tak nic nie strzeli.
-
- Kontakt:
http://www.hracskekarty.cz/karty/fotbal ... teusz.html" onclick="window.open(this.href);return false; - to synek łod Śrutwy jest? Dokoptować go do I drużyny, ale to pierónym! 
Muszymy na niego chuchać i dmuchać, jak na modego Luke'a Skywalkera w "Gwiezdnych Wojnach"

Muszymy na niego chuchać i dmuchać, jak na modego Luke'a Skywalkera w "Gwiezdnych Wojnach"

- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z tego co wiym to Mario mo cera.
Widza ze Lutz zmiynio dieta ale niestety mo racjo.
Widza ze Lutz zmiynio dieta ale niestety mo racjo.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
- jabolgo
- Kontakt:
@Lutz
Czy można prosić o dobry przepis na lacie? Bo jedne już pan chyba zjadł i nie wiem czy były gotowane czy z sosem czy jak?
.
Ale własne jajka? To lepiej jak Hannibal Lecter z milczenia owiec! To prawie jak van Gogh (choć on ucha nie zjadł
.
Mariusz Ś. ma córkę gimnastyczkę ale może jaki chrześniak abo co chyba dziołszka mo na imie Marta bo kiedyś widziałem ją w koszulce Ruchu na TG.
Czy można prosić o dobry przepis na lacie? Bo jedne już pan chyba zjadł i nie wiem czy były gotowane czy z sosem czy jak?

Ale własne jajka? To lepiej jak Hannibal Lecter z milczenia owiec! To prawie jak van Gogh (choć on ucha nie zjadł

Mariusz Ś. ma córkę gimnastyczkę ale może jaki chrześniak abo co chyba dziołszka mo na imie Marta bo kiedyś widziałem ją w koszulce Ruchu na TG.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Kontakt:
smacznegoLutz pisze:Własne jajca wdupia, jak jakie wzmocniynia bydom ? To po piyrsze, po drugie skond ??? Wszyskie o mało co wartościowe kopaczyny kluby poznojdywali, a my tych co mniyj wiyncy stanowili o sile drużyny już possprzedowali. 700 tys ojro pondzie do rzici.

-
- Kontakt:
mom do cia propozycjo...zwonchej kasa na innyj stronie...mysla ze niy bydymy dugo czekac jak za niom poleciszLipiniorz25 pisze:Jakij polityki?.Obydwaj zwachali wiekszoheinRich pisze:abdul- brama, wtorek-brama....chyba niy rozumia polityki transfyrowyj zarzondu
kasa i polecieli za nią