Protest

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

Re: Protest

#106 Post autor: Kotlet » 21 lip 2010, o 16:11

rsl_hks pisze:Wole zeby zarobil kibic niz jakis cham z reportera ktorego za rok moze dwa juz nie byc a kibic zostanie ale co wy macie za pojecie kibice sukcesu i wyjazdow z telegazety .
I przez takie właśnie osoby klub nie zarabia wiekszych pieniędzy ...

Davidos
Kontakt:

#107 Post autor: Davidos » 22 lip 2010, o 07:40

jaki klub, jak na razie to zarabia "cham"...

Awatar użytkownika
jabolgo
Kontakt:

#108 Post autor: jabolgo » 22 lip 2010, o 11:58

Davidos pisze:jaki klub, jak na razie to zarabia "cham"...
Zarabia :szok: urwałeś się pan z choinki ? Ten "cham" jak na razie to wtopił w klub dużą kasę i raczej jej nie odzyska.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.

vesti
Kontakt:

#109 Post autor: vesti » 22 lip 2010, o 17:22

Davidos pisze:jaki klub, jak na razie to zarabia "cham"...
człowieku zastanów sie co Ty piszesz

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#110 Post autor: Marceli ~Sk~ » 22 lip 2010, o 18:10

Pan Klimek juz nie jest sponsorem-udzialowcem. Przeciez p.Klimek sprzedal swoje akcje jakies tam firmie. Klimek jest tylko reprezentamtem tejze firmy.
Co do do budowy nowego stadionu na Cichej , to trn temat jest juz bardzo stary. Juz za p. Rogali ten temat sie przewijal. Czyli to nie jest temat dnia dzisiejszego. U.M. Chorzow dawno sie powinien podjac realizacji tejze inwestycji. Ale tlumaczenie ,ze miasto nie ma funduszy, to jest bardzo glupkowate tlumaczenie.
Stadion powinien w jakis tam czesci zarabiac na siebie. A to jest temat rzeka. Jest wiele rozwiazan zarabu obiektu sportowego. Nie mysle tu w tym przypadku o koncertach. Mysle o otwartym na szeroka rzecze mieszkancow. Moze nawet nie kibicow pilki noznej. Studia sportowe, sport dla dzieci, sport dla osob starszych, dla kobiet.,itd. Gimnastyka korekcyjna, gimnastyki powypadkowe. Ludzie to jest wielkie inwestycja , nie tylko sluzaca kibicom. Ale mieszkancom Chorzowa. Stadion zarabia?

pilotz
Kontakt:

#111 Post autor: pilotz » 7 sie 2010, o 19:51

Panowie - idą wybory, więc NA PEWNO znowu będziemy mieli obiecany nowy stadion. a po wyborach......... dalej będziemy w czarnej du***...
Podpisuję się pod merytorycznymi rozmowami z zarządem.... Awantury i protesty "pod oknami" klubu spłyną po nich jak po kaczkach....

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#112 Post autor: jalboss » 7 sie 2010, o 20:12

pilotz pisze:Panowie - idą wybory, więc NA PEWNO znowu będziemy mieli obiecany nowy stadion. a po wyborach......... dalej będziemy w czarnej du***...
Podpisuję się pod merytorycznymi rozmowami z zarządem.... Awantury i protesty "pod oknami" klubu spłyną po nich jak po kaczkach....
Wybory będą w UM, a co mo do tego klub i zarząd? Oświeć mnie!
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

pilotz
Kontakt:

#113 Post autor: pilotz » 7 sie 2010, o 21:32

jalboss pisze:
pilotz pisze:Panowie - idą wybory, więc NA PEWNO znowu będziemy mieli obiecany nowy stadion. a po wyborach......... dalej będziemy w czarnej du***...
Noooo a stadion i ziemia czyja jest???? Niestety......

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#114 Post autor: jalboss » 7 sie 2010, o 22:00

pilotz pisze:
jalboss pisze:
Stadion i ziemi jest miast czyli UM. Więc dalej nie rozumie :zdziwko:

pilotz
Kontakt:

#115 Post autor: pilotz » 7 sie 2010, o 22:04

jalboss pisze:
pilotz pisze:
jalboss pisze:
Stadion i ziemi jest miast czyli UM. Więc dalej nie rozumie :zdziwko:
Jeżuuuuuuu..... no to znowu będą obiecywali przed wyborami (jak zawsze - co nie pamiętasz???) że stadion będzie remontowany, budowany CACY!!! etc. A po wyborach znowu będziemy się przepychać z PZPN i mam nadzieję w pucharach z UEFA coby u nas mecze były.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#116 Post autor: jalboss » 8 sie 2010, o 12:01

pilotz pisze:Jeżuuuuuuu..... no to znowu będą obiecywali przed wyborami (jak zawsze - co nie pamiętasz???) że stadion będzie remontowany, budowany CACY!!! etc. A po wyborach znowu będziemy się przepychać z PZPN i mam nadzieję w pucharach z UEFA coby u nas mecze były.
No dobra to wiem, tylko czemu mamy iść rozmawiać z zarządem na temat stadionu jak stadion jest własnościa miasta. I zarząd nie ma nic do gadania. Jedynie może prosić.
To raczej trzeba by iść rozmawiać z Koplem i jego świtą niż protestować pod oknami klubu.
Tak zrozumiałem twoją pierwsza wypowiedź.

pilotz
Kontakt:

#117 Post autor: pilotz » 8 sie 2010, o 18:46

Taaa kolego Jalboss... to jest szerszy problem, ale u nas ręka rękę myje i każdy siedzi w tym układzie - Zarząd musi dobrze żyć z miastem, a miasto z zarządem, więc jakby naprawdę chcieli coś robić w klubie jedni bądź drudzy - na pewno by coś ruszyło, a tak mieliśmy szczęście, że na Austrię poszliśmy na Cichą, a nie na Widzew, albo gdzieś na Sosnowiec...

hagi

#118 Post autor: hagi » 8 sie 2010, o 20:04

100% poparcia jestem przekonany ze Ruch Chorzow jest od pewnego czasu żródełkiem finansowym dla wlascicieli tego klubu. Teraz tez jestem przekonany ze żadnego transferu za gotówkę nie bedzie a piniązki pojda na amortyzację dlugów prywatnych Pana S. i Pan K. a wiem ze sa zadłuzeni na dziesiatki mln zlotych wiec nigdy tego klubu nie oddaja w inne rece chba ze ktos zaplaci im kwote ktora rzekomo wylozyli na ten klub.przypomne ze przejeli klub za dlug ktory mieli splacic ale czy splacili?

/R
Kontakt:

#119 Post autor: /R » 8 sie 2010, o 20:47

Może na którymś meczu opuścić trybuny i zawiesić transparent, np. z takim tekstem: "Tak w przyszłości będzie wyglądał ten klub, bez nowego stadionu i dalszego rozwoju. Weźcie się do roboty, bo niszczycie Legendę!". Cholera no, coś trzeba zrobić, bo zarząd i miasto ma klub w du*** i tylko cyferki na swoich kontach się dla nich liczą.

hagi

#120 Post autor: hagi » 8 sie 2010, o 21:04

trudno sie nie zgodzic ze zdaniem bluefil czapki z glow za to ze podali reke klubowi w tamtym okresie natomiast teraz sa juz inne czasy i trochech mi to wszystko przypomina znowu poczatek konca w ekstraklasie tak jak w tedy dobra druzyna drugie wice mistrzostwo Polski i zaczyna sie rozbior klubu konsumpcja sukcesu wtedy w kubie stracila sie kasa za jakuba wierzchowskiego 1,5 mln marek i za lukasza Surme do legi bliski upadek Ruchu a dzi sukces 3 miejsce w lidze i straci sie kasa za sobiecha zoboczycie i za dwa lata bedziemy grac w 1 lidze jestem pewien jak sie nic nie zmieni w tym kubie a nic sie nie zmieni

Zablokowany