Liga Europejska!
-
- Kontakt:
Re: Liga Europejska!
To tak jest jak sie jest rozpieszczonym w polskiej lidze wynikami a przylazi grac z azerami i wp***dol.Sie nie ma co smioc bo ten Karabach co wos tak smieszy by pojechol wszystkie druzyny OE jak leci.
Poziom naszego fusbala jest jest tragiczny kiedys Boniek sie fest dobrze wypowiedziol na ten temat
Poziom naszego fusbala jest jest tragiczny kiedys Boniek sie fest dobrze wypowiedziol na ten temat
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
irokezy tatuaze bele od kontraktu do kontraktu co by ino wiecej na umowie byloch-R pisze:Niech tym darmozjadom więcej płacom !
-
- Kontakt:
Jakos mom te same odczucia dlatego jakos mnie nie martwi ze Amica i Wisła odpadaja bo juz widza w przypadku ich awansu jak sie napinaja kuchenkorze i inne wynalazki ze przynoszymy wstyd a tak to sie rozłozyłoTizzue pisze:Przynajmniej jak dzisiaj Ruch wyraźnie przegra (w co watpię) to wszyscy bedą się śmiać z Wisły a nie z nas
Niebieski od uRodzenia
-
- Kontakt:
Komentator pi***oli juz jakby Ruch i Jaga juz odpadly.Czy Wisle sie uda czy tylko juz Lech pozostal no ku*** ..
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z oficjalnej :
Ja sie pytam gdzie PIECH!! Jednym napastnikiem gramy a 3 bramki do odrabiania? Co my tam pojechali na sparing? czy co do ch** Tak samo Jakubowski, bez urazy do niego ale najsłabsze ogniwo w tej jedenastce . Bronowicki pewnie lepszy od niego bez treningów. Defens pomocnik Sadlok, a Straka to co ? Ofensywny? Pulkowski tak samo do mega ofensywnych nie należy ...Dokładnie o 18:30 "Niebiescy" wyruszyli z hotelu na stadion Austrii Wiedeń. Jest 19:00. Piłkarze spacerują po murawie Franz-Horr Stadion. Do rozpoczęcia meczu zostało jeszcze dużo czasu, mimo to wschodnia trybuna zapełnia się niebieskimi kibicami. Ma nas być ponad 1 500! Gospodarze sprzedali tylko niecałe 7 000 wejściówek.
Trener Waldemar Fornalik ustalił skład na mecz z Austrią. zagramy w ustawieniu 1-4-1-4-1. W bramce Krzysztof Pilarz, w obronie od lewej: Ariel Jakubowski, Piotr Stawarczyk, Rafał Grodzicki i Krzysztof Nykiel. Defensywnym pomocnikiem będzie Maciej Sadlok. Dalej w pomocy od lewej: Marcin Zając, Michał Pulkowski, Gabor Straka i Wojciech Grzyb. W ataku wystąpi Sebastian Olszar.
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
mie to wyglada bardzi na 5-4-1, no nic, skuli mie niech zagraja formacja 0-0-0-0-0-0-0-0, byleby wygrali 3-019HKS20 pisze:z oficjalnej :Ja sie pytam gdzie PIECH!! Jednym napastnikiem gramy a 3 bramki do odrabiania? Co my tam pojechali na sparing? czy co do ch** Tak samo Jakubowski, bez urazy do niego ale najsłabsze ogniwo w tej jedenastce . Bronowicki pewnie lepszy od niego bez treningów. Defens pomocnik Sadlok, a Straka to co ? Ofensywny? Pulkowski tak samo do mega ofensywnych nie należy ...Dokładnie o 18:30 "Niebiescy" wyruszyli z hotelu na stadion Austrii Wiedeń. Jest 19:00. Piłkarze spacerują po murawie Franz-Horr Stadion. Do rozpoczęcia meczu zostało jeszcze dużo czasu, mimo to wschodnia trybuna zapełnia się niebieskimi kibicami. Ma nas być ponad 1 500! Gospodarze sprzedali tylko niecałe 7 000 wejściówek.
Trener Waldemar Fornalik ustalił skład na mecz z Austrią. zagramy w ustawieniu 1-4-1-4-1. W bramce Krzysztof Pilarz, w obronie od lewej: Ariel Jakubowski, Piotr Stawarczyk, Rafał Grodzicki i Krzysztof Nykiel. Defensywnym pomocnikiem będzie Maciej Sadlok. Dalej w pomocy od lewej: Marcin Zając, Michał Pulkowski, Gabor Straka i Wojciech Grzyb. W ataku wystąpi Sebastian Olszar.

oby srodek pola byl mocniejszy (Sadlok, Straka...)
- jabolgo
- Kontakt:
To co wyprawia Wisła Kraków nie przeraża mnie tak jak to co się stanie jutro. Obserwując poczynania pana Cupiała jutro dowiemy się że Henry stracił posadę i trzeba zatrudnić nowego trenera .... wiem że Waldemar Fornalik kocha Ruch jak każdy z nas ale perspektywy i kasa jakby większe.
A to by była strata niepowetowana i większa niż Sobiech, Niedzielan oraz Baran razem wzięci.
A to by była strata niepowetowana i większa niż Sobiech, Niedzielan oraz Baran razem wzięci.
Ostatnio zmieniony 5 sie 2010, o 19:37 przez jabolgo, łącznie zmieniany 1 raz.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Kontakt:
pewnie zagraniczny trenerjabolgo pisze:To co wyprawia Wisła Kraków nie przeraża mnie tak jak to co się stanie jutro. Obserwując poczynania pana Cupiała jutro dowiemy się że Henry stracił posadę i trzeba zatrudnić nowego trenera .... wiem że Waldemar Fornalik kocha Ruch jak każdy z nas ale perspektywy i kasa jakby większe.
my z nimi gromy za 10dni... moze czas w koncu wygrac?

- ObeRschlesien
- Kontakt:
ja pi***ole.. co Olszar mo zrobic som
powoli mnie zaczyno kilac takie ustawienia chyba ze jadymy tam nie wdupic sie 3 bram som juz nie wiem ...

-
- Kontakt:
kto zno stronka kaj jest retransmisja o 21 kończa robot pół godziny sie popatrza a potem leca jambojetem do wiednia na szpil....he 

- jabolgo
- Kontakt:
Oby miał pan rację. Maradona jest do wzięcia. :p19aRtuR20 pisze: pewnie zagraniczny trener
my z nimi gromy za 10dni... moze czas w koncu wygrac?(na Cichej)
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak mnie Ci komentatorzy wkurwiaja i zeby tyn RUCH wugrol 3 0 tyn szpil i tym je***ym gorolom kopary opadly!! I niech te hu** bd chcialy pokazac Ruch w 4 rundzie to zarzad im powinien powiedziec 

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
-
- Kontakt:
W Polsacie to sa jednak chu...e. Komentator najpierw godo, że "najwięcej punktów zdobył o dziwo Ruch", a po chwili dodaje że nie zasłużył na tyle punktów po swojej grze. A co kur.. Wisła gro?
- jabolgo
- Kontakt:
ku*** ch*** za***ane !! Komentatorzy od siedmiu boleści. Oby wam ku*** laptopy i mikrofony ukradli. Co się nie należało? Pytam się co? Zdobyliśmy najwięcej punktów? Zdobyliśmy to mordy w kubeł i szacunek! Nikt nam gnoje nic za darmo nie dał! Wszystko co zdobyliśmy to na boisku. Pytam się ciuli czy inne mecze się zakończyły nie ch*** ona się nawet nie zaczęły a już pi***olą że tylko Zimny Lech zagra w 4 rundzie!
Ostatnio zmieniony 5 sie 2010, o 19:56 przez jabolgo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mastero1920
- Kontakt:
najlepeij to zaspiewac w czasie jakiegos szpilu "milo" piosynka o tych wszyskich fucktach, przegladach szmatlawych i polszmatach albo na derbach jakis transparent ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
aha i jakby wisla zdobyla nojwiyncej pkt. nawet jakby remisowali wszyskie szpile z jakimis najgorszymi druzynami to by pedzieli ze nie wazne w jakim stylu bo nie on bydzie zapamiyntany ino wiela ich zdobyli i by ich ku*** jeszcze zachwalali za to je***e ch*** zeby ich wszystkich murzyn wydymal w du9sko!
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
aha i jakby wisla zdobyla nojwiyncej pkt. nawet jakby remisowali wszyskie szpile z jakimis najgorszymi druzynami to by pedzieli ze nie wazne w jakim stylu bo nie on bydzie zapamiyntany ino wiela ich zdobyli i by ich ku*** jeszcze zachwalali za to je***e ch*** zeby ich wszystkich murzyn wydymal w du9sko!

Ostatnio zmieniony 5 sie 2010, o 19:55 przez Mastero1920, łącznie zmieniany 1 raz.
Pamietaj gdzie naRód Twój...
Gdzie dom Twój...
..::Oberschlesien::..

Gdzie dom Twój...
..::Oberschlesien::..