Transfery 2010/2011
- karol fryna
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Transfery 2010/2011
a skond Sobiech senior przijechol na Slonsk? niy wiycie moze,bo zachowanie jego jakby niy stond!
-
calo rodzia przyjechala z lubina mieszkaja na halembie na przeciwko hali sportowej kaj miszko najwiecej ludzi co przyjechali do roboty na kopalnia halemba znom z tych blokow kilka osob i wszyscy sa z Polski np duzo osub tam przyjechalo z kielc. a co do fatra to podobno bardzo dobrze grol w halowka wszyscy go chwalili.natomiast znom ludzi co grali z Darkim Sobiechem tyz teraz gro w halowka to godaja ze to byl duzo wiekszy talent od Artura
- zoltoniebieski
- Kontakt:
PRZEGLĄD PRASY. - Bohater najwyższego transferu między klubami Ekstraklasy Artur Sobiech zdradza "Przeglądowi Sportowemu", że w Ruchu Chorzów miał jedną z najniższych pensji w lidze - nawet mniej niż 7 tysięcy złotych brutto.
Działacze Polonii Warszawa byli w letnim oknie transferowym wyjątkowo aktywni. Na Konwiktorską trafili między innymi Euzebiusz Smolarek oraz właśnie Artur Sobiech. Kosztował okrągły milion euro.
Piłkarz zdradza w rozmowie z "Przeglądem Sportowym", że w Ruchu Chorzów miał jedną z najniższych pensji w lidze.
- Ruch chciał przedłużyć ze mną umowę, ale trudno było mi się zgodzić na ich warunki, skoro miałem jedną z najniższych pensji w lidze. Zarabiałem nawet mniej niż 7 tysięcy złotych. I to brutto - mówi piłkarz.
- Były premie, ale jakie to ma znaczenie, skoro i tak nie były wypłacane? Niektórzy kibice mają do mnie pretensje, że odchodzę, ale czy oni nie zrobiliby tak samo, gdyby za tę samą pracę w innym miejscu mogli zarobić kilkanaście razy więcej? - dopytuje Sobiech, po czym przyznaje, że mimo wszystko nie finanse były decydujące przy podejmowaniu decyzji o zmianie klubu.
- Chodziło głównie o to, że chciałem iść do przodu, rozwijać się - zakończył piłkarz.
Już on przed wypowiedzią po meczu z Austria wiedział że przejdzie do Poloni bardzo tego chciał więc on takie coś podaje medią że w głowie sie nie mieści poprostu ten Sobiech jest przereklamowanym gnojkiem który obraża nasz Ruch!!!On ku*** baran porównuje granie w piłkę a pracę zwykłą wy***rdalaj SOBIECH!!!!
Działacze Polonii Warszawa byli w letnim oknie transferowym wyjątkowo aktywni. Na Konwiktorską trafili między innymi Euzebiusz Smolarek oraz właśnie Artur Sobiech. Kosztował okrągły milion euro.
Piłkarz zdradza w rozmowie z "Przeglądem Sportowym", że w Ruchu Chorzów miał jedną z najniższych pensji w lidze.
- Ruch chciał przedłużyć ze mną umowę, ale trudno było mi się zgodzić na ich warunki, skoro miałem jedną z najniższych pensji w lidze. Zarabiałem nawet mniej niż 7 tysięcy złotych. I to brutto - mówi piłkarz.
- Były premie, ale jakie to ma znaczenie, skoro i tak nie były wypłacane? Niektórzy kibice mają do mnie pretensje, że odchodzę, ale czy oni nie zrobiliby tak samo, gdyby za tę samą pracę w innym miejscu mogli zarobić kilkanaście razy więcej? - dopytuje Sobiech, po czym przyznaje, że mimo wszystko nie finanse były decydujące przy podejmowaniu decyzji o zmianie klubu.
- Chodziło głównie o to, że chciałem iść do przodu, rozwijać się - zakończył piłkarz.
Już on przed wypowiedzią po meczu z Austria wiedział że przejdzie do Poloni bardzo tego chciał więc on takie coś podaje medią że w głowie sie nie mieści poprostu ten Sobiech jest przereklamowanym gnojkiem który obraża nasz Ruch!!!On ku*** baran porównuje granie w piłkę a pracę zwykłą wy***rdalaj SOBIECH!!!!
-
- Kontakt:
Nie warto ło nim pisać an godać po to zwykły palant i KONIEC
-
- Kontakt:
"- Ruch chciał przedłużyć ze mną umowę, ale trudno było mi się zgodzić na ich warunki, skoro miałem jedną z najniższych pensji w lidze. Zarabiałem nawet mniej niż 7 tysięcy złotych. I to brutto - mówi piłkarz."
No pewnie , kto by tam chcioł pracowac za mniej niż 7 tysięcy ....
No pewnie , kto by tam chcioł pracowac za mniej niż 7 tysięcy ....
-
- Kontakt:
w dalej w te glupoty wierzycie
za 7 tysiecy w miesioncu by sobie nie kupil audi A6 ino by sredniakiem sie wozil
za 7 tysiecy w miesioncu by sobie nie kupil audi A6 ino by sredniakiem sie wozil
-
- Kontakt:
Audi było używaneempe1 pisze:w dalej w te glupoty wierzycie
a kontrakt mioł juniorski podobnie jak Sadlok, do tego dolicz prymie co dostowol; za wygrane a niy sądza zeby mioł wielkie wydatki bo miyszkoł dali z rodzicami
najlepsze w tym wszystkim ze on tłumaczy iz niy mogł przedłuzyc kontraktu z Ruchym ... bo miol najnizszy kontrakt w klubie
ino niy wspomino ze niy przedłużył pomimo tego ze mioł zarabiać najwiyncy w klubie cos kole 150 tys euro rocznie
-
- Kontakt:
Sobiech nimo jaj,bo jak by mio
to przinajmni pedziol by Bog zaplac za to ze grol w Ruchu i nom za wsparcie na szpilach. Tyla w tym tymacie. bo kasa tera gro a niy ze jak kiedys zadupiali w robocie a otym na szpil szli grac i byly efekty. Nara
to przinajmni pedziol by Bog zaplac za to ze grol w Ruchu i nom za wsparcie na szpilach. Tyla w tym tymacie. bo kasa tera gro a niy ze jak kiedys zadupiali w robocie a otym na szpil szli grac i byly efekty. Nara
-
- Kontakt:
Sorry ze bez ladu to napisolek ale jezek fest wkurwiony
-
- Kontakt:
Sorry ze bez ladu to napisolek ale jezek fest wkurwiony
-
- Kontakt:
Cracovia ogłosiła liste transferowa :
Pomocnicy: Arkadiusz Baran, Michał Goliński, Mateusz Jeleń, Mikołaj Pieniądz.
Mysle ze Goliński rozwiazałby nam problem ze srodkiem ?
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
z tego co wiem to sobiech chciol juz w zima isc do Lecha. Ruch zarobił to najwazniejsze. W Poloni zagro pora szpili w 1 skladzie potem ławka a potem zmiana barw a jeszcze potem gruba czeko
Pazerne gorole. Jak Pan Sobiech uwarzo, ze syn zmarnowol kariera na Grunwaldzi, ze miol fatalne warunki do trenowania to czemu go nie wysłoł kaj indzi? Piepszenie flekow...

- rafraf32
- Kontakt:
Raulito pisze:Cracovia ogłosiła liste transferowa :
Jo jest za!, nawet ten Kaszuba to napadu
"W życiu piękne są tylko szpile ! "
-
- Kontakt:
Golinski to grajek o ... "nazwijmy to niskiej motywacji do cieżkiej pracy na boisku" zatem out i ni ma tymatu... mielimy anginkę i styknie...
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
Hm ale nam potrzebny jest rozgrywajacy od czarnej roboty bedze mial za plecami Strake i Pula.. ja bym nad nim pomyslałPavlique pisze:Golinski to grajek o ... "nazwijmy to niskiej motywacji do cieżkiej pracy na boisku" zatem out i ni ma tymatu... mielimy anginkę i styknie...

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!