Transfery 2010/2011

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Transfery 2010/2011

#1621 Post autor: HKSADIK » 3 sie 2010, o 19:05

Jesli nie bedzie wzmocnien to bedzie oznaczac,ze ci ludzie nie nadaja sie do klubu Ektstraklasy,ktory chce zadomowic sie w czolowce na dluzej.
Piekna walke o srodek tabeli w tej zalosnej lidzie mam w du***.
Ostatnio zmieniony 3 sie 2010, o 19:05 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
R10Speed
Kontakt:

#1622 Post autor: R10Speed » 3 sie 2010, o 19:05

Skończcie wyliczać ile euro kto dostał, nic wam to nie da, możemy tylko liczyć na zarząd, że nie da jak zwykle dupy. Ja akurat wierzę w 1-3 transfery/wzmocnienia. Tutaj każdy jest managerem, trenerem, dyrektorem i nie wiadomo czym. Jest kasa za Sobiecha? Jest.

ad_domin
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1623 Post autor: ad_domin » 3 sie 2010, o 19:17

Jo poprostu mom dosc osmieszania Ruchu w gazetach i innych mediach pani prezes godo ze długów niy ma a są po tym ze osłabiyn niy bydzia a tu nom 4 nojleprzych chopuw ucieklo . Chopy momy braki na kozdyj pozycji. biydny Zając bydzie lotoł z prawyj na lewo strona i na ataku tyz niy roz wystompi

LigotaRuch
Kontakt:

#1624 Post autor: LigotaRuch » 3 sie 2010, o 19:19

Jo nie rozumia po co nom lewy pomocnik (Świerblewski,Janoszka) i napastnik jak we wszystkich meczach widać brak rozgrywającego, no chyba ,że Sadlok do pomocy a środek obrony Grodek i Stawarczyk.A rozgrywającego szukac na wschodzie,dalekim wschodzie,widac że tam umią w bala kopać.(Dżikija)

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1625 Post autor: HKSADIK » 3 sie 2010, o 19:26

Juz o tym pisalem-Fornalik nie widzi Świerbleskiego na lewej pomocy,bo ten pilkarz jest prawonozny i Fornalik wystawial go w sparingach na prawej pomocy,a to duzo mowi.Napastnikow PEWNYCH tez za duzo nie mamy-jest Olszar,Piech-reszta to zagadka...Jesli Fornalik chce napastnika to widocznie rezerwowi to jeszcze nie ten poziom.
Srodkowego pomocnika tez pewnie szukaja-nieprzypadkowo chcieli sprowadzic Kwieka,no ale w Polskiej lidze na tej pozycji raczej bieda...Tego Bozinovskiego szkoda-krol strzelcow ligi Macedonskiej,przeszedl teraz do ligi Kazachskiej..Na nasza lige jak znalazl...Ale Mosóra to przeroslo chyba :P

Awatar użytkownika
Kulka.
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1626 Post autor: Kulka. » 3 sie 2010, o 19:29

szukaja lewego pomocnika bo moze Janoszka zagro w ataku

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#1627 Post autor: Marceli ~Sk~ » 3 sie 2010, o 19:34

http://www.sport.pl/pilka/1,65039,82077 ... ensji.html" onclick="window.open(this.href);return false;

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1628 Post autor: HKSADIK » 3 sie 2010, o 19:39

przeglad tfu szmatlawy pisze:Ruch chciał przedłużyć ze mną umowę, ale trudno było mi się zgodzić na ich warunki, skoro miałem jedną z najniższych pensji w lidze. Zarabiałem nawet mniej niż 7 tysięcy złotych. I to brutto - mówi piłkarz.
Nie wiem co to ma do rzeczy.Przychodzil jako zdolny junior,potem zaczal dostawac szanse..Ile on chcial kasy dostawac.Potem byla pewnie o wiele wyzsza oferta(nie taka jak Polonii),no ale skonczylo sie jak skonczylo!
Moj szacunek stracil po tej szopce medialnej.

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#1629 Post autor: ObeRschlesien » 3 sie 2010, o 19:41

-
Chodziło głównie o to, że chciałem iść do przodu, rozwijać się - zakończył piłkarz.
no ja w Ruchu sie cofol gra w L.E powolanie do Reprezentacji /// wkurw.. mnie takie wypowiedzi

Moze on mysloł ze jak mo 18 lot to dostanie na kontrakcie jako junior 20 tys przeca co pol roku by mu nie dzwigali pensji i kontraktu ... ja pi***ole jaki syf. Az mi sie nie chce wiezyc ze to sa jego słowa ... co kas amoze zrobic ech szkoda go....
Ostatnio zmieniony 3 sie 2010, o 19:45 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kulka.
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1630 Post autor: Kulka. » 3 sie 2010, o 19:43

to Sadlok sie zgodzil na warunki Ruchu a on nie to ile chciala zarabiac ta gwiazdeczka w Ruchu

Lipiniorz25
Kontakt:

#1631 Post autor: Lipiniorz25 » 3 sie 2010, o 19:59

Oberschlesien pisze:
-
Chodziło głównie o to, że chciałem iść do przodu, rozwijać się - zakończył piłkarz.
no ja w Ruchu sie cofol gra w L.E powolanie do Reprezentacji /// wkurw.. mnie takie wypowiedzi

Moze on mysloł ze jak mo 18 lot to dostanie na kontrakcie jako junior 20 tys przeca co pol roku by mu nie dzwigali pensji i kontraktu ... ja pi***ole jaki syf. Az mi sie nie chce wiezyc ze to sa jego słowa ... co kas amoze zrobic ech szkoda go....
Ale co sie dziwisz ze nasze "gwiazdeczki" w tyj nedznyj lidze chca zarobiac po kilkadziesiat tysiecy złotych jak sa tak rozpieszczani.Taki małolat mo 7 tys kariera przed nim stoi otwarto,w ciul lot do granio a lon biadoli ze mało.Wysłołch bych go na budowa zadu... za 2 tys moze by sie pokory nauczoła gwiazdeczka.
Niebieski od uRodzenia

Bania
Kontakt:

#1632 Post autor: Bania » 3 sie 2010, o 20:39

Lipiniorz25 pisze:
Oberschlesien pisze:
-

Ale co sie dziwisz ze nasze "gwiazdeczki" w tyj nedznyj lidze chca zarobiac po kilkadziesiat tysiecy złotych jak sa tak rozpieszczani.Taki małolat mo 7 tys kariera przed nim stoi otwarto,w ciul lot do granio a lon biadoli ze mało.Wysłołch bych go na budowa zadu... za 2 tys moze by sie pokory nauczoła gwiazdeczka.
z jednej strony fakt z drugiej patrząc nie mosz racji patrzysz z twojej perspektywy na to ale jak byś sie postawił na jego miejscu to jako piłkarz chciałbyś się rozwijać i grać w coraz lepszych klubach

tym bardziej ze po to oni trenują i chcą byc lepsi żeby nie musieć robić na budowie za 2 tys

takie są warunki rynku kto da więcej ten bedzie miał zawodnika a sam zawodnik przecierz nie bedzi sie zapierał nogami i rękami jak ktoś mu daje w ciul więcej kasy

a wypowiedź Sobiecha no cóż przecież nie powie że przyszedł do Polonii z niechęcią bo wolol by grać w Ruchu

nie tragizujmy bo mnie sie wydaje ze jego odejście jakąs mega stratą nie jest

Elmer
Kontakt:

#1633 Post autor: Elmer » 3 sie 2010, o 21:12

rok temu Niedzielan to teraz może Sikora. Wiem, inna mentalność, ale... ;)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Lipiniorz25
Kontakt:

#1634 Post autor: Lipiniorz25 » 3 sie 2010, o 21:16

no ok.Tylko som dobrze wiesz ze nasi młodzi kopacze wkraczajacy w kariera najpierw patrza na kasa potem na granie co niestety nie idzie wspołmiernie.Sobiech mo dopiero 20 lat .Kariera jego potrwo jeszcze 15 lot wiec odłozy sobie sumka kiero mu wystarczy na dostatnie zycie do setki dlatego dziwia sie mu takie biadolenie i oczernianie Ruchu skoro mu tyle zawdzieczo.
Ty do konca tyz nie mosz racji bo to nie jest pilkarz kiery mo przed soba zakonczenie kariery i patrzy zeby jeszcze dobrze zarobic bo trzeba buty na kołek powiesic.
Mom nadzieja ze jego decyzja bydzie krokiem wstecz w jego karierze zreszta jakby nie spojzec to mioł tylko jedna rundo dobro a od nij tendencja znizkowo zeby nie wspomniec ostatnie kolejki tamtego sezonu.
Niebieski od uRodzenia

Awatar użytkownika
ch-R

#1635 Post autor: ch-R » 3 sie 2010, o 21:40

Bania pisze:
z jednej strony fakt z drugiej patrząc nie mosz racji patrzysz z twojej perspektywy na to ale jak byś sie postawił na jego miejscu to jako piłkarz chciałbyś się rozwijać i grać w coraz lepszych klubach
W jakich klubach ? Discopolo ? :rotfl: On ma 20 lat ,mógł spokojnie pograć z rok albo dwa i zagranica a nie w polskiej lidze ! Miałby 23-24 lata i spokojnie może sie tam rozwijać a nie tu w tym syfie!
Wszyscy godali że odkąd mu auto ukradli to przestoł grać -nic z tych rzeczy ! Jemu od zimy $$$ po gowie chodziła + tatuś , mamusia , życzliwi znajomi i chop był ugotowany ! Ja jak miałem 20 lat zarabiałem 600 zl on 7 tyś plus premie które są dość duże , ja walczyłem od 8 - 12 gdz dziennie on 2-3 gdz na treningu do tego mecz ligowy 2 gdz ktoś powie trzeba było zostać piłkarzem , ok ale jak każdy zawód powinien opłacany za swoją dobrze wykonaną pracę a czy Pan Sobiech dobrze wykonywał swoją pracę ? Szczególnie w ostatnim półroczu ?
A poza tym uważam że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma , zobaczymy czy ten twór dyscopolo faktycznie będzie taki mocny , żeby tylko sie nie okazało że "narwany Józio " po nie udanym sezonie pokaże swoje narwańcze cechy !
Oczywiście Arturowi życzę wszystkiego naj naj niech strzela i podaje , niech zagra na Euro 2012 niech go potem kupi nawet Barcelona ! Wszystkiego najlepszego Artur i dzięki za wszystko i nie kupuj już A6 bo to średni model audi kup sobie wypasione A8 .
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Zablokowany