Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
HKSADIK
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Co o tym sądzicie ludzie??Wg.mnie Wyrobek,gdyby został dyrektorem to byłoby dobre posunięcie.Lecz mam pewne obawy co do pierwszego trenera.Nie jestem przekonany,że Fornalak mógłby cos pozytecznego zrobić ze składem ,który jeszcze bardziej jest osłabiony niz w minionym sezonie.Może mielibyscie jakieś propozycje kto mógłby objąć funkcje pierwszego trenera??
PS.Mój pierwszy założony temat

Wpiszcie sie oby bylo jak najwięcej waszych opini i jak najwięcej propozycji co do obsady stanowiska trenera Ruchu

-
kurczak1920
trocha mi to pachnie, że Wyrobek chcioł zrezygnować spowodu braku wypłat i zaproponowano mu mniej czasochłone zajęcie, bo kto mo ochota robić po kilk agodzin dziennie, wyjeżdzać co sobota na mecz czasami na cały weekend i jeszcze kasy nie dostawać
-
L_M
-
Kontakt:
Trener Fornalak potrafi krotko przytrzymac zawodnikow, ale z tego co wiem Pan Wyrobek jest dla pilkarzy ogromnym autorytetem
Ale z drugiej strony bedzie blisko druzyny, a Fornalak zna sklad i jest uczniem Wyrobka, wiec jesli Jorg sie na cos takiego pisal - a wszyscy wiemy jak lezy mu na sercu Ruch, to znaczy ze to nie jest zly pomysl. Co do tego zas ze Wyrobek bedzie dyrektorem sportowym - bedzie tez odpowiadal za transfery - jakie byly przed sezonem (Zajdel, Bajera...) i przed runda (Blazej, Pepe, Smarzyk...) widzielismy, wiec kto jak kto, ale Wyrobek potrafi rozpoznac talenty i je sprowadzic. Oby tylko pozniej trener Fornalak tak ladnie wkomponowywal tych nowych jak robil to jego poprzednik.
-
snajper
popieram słowa Łukasza

-
marcyk
-
Kontakt:
Zamiast brac sie do roboty, to ciul rogal biere sie za kosmetyka. Mysli, ze z J.Wyrobka zrobi dyrektora i bydzie cacy.
Szukej szmalu Przyspawancu a niy cuduj w tym swoim lostatnim miesioncu.
-
Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"

co to zmieni? przelozyć 2 grosze z jedny kapsy do drugi to i tak w galotach som dali 2 grosze....
-
ICA_MIKOŁÓW
według mnie to nie jest dobre rozwiazanie ,pokazuje tylko iż nie stać Ruch na dobrego trenera szkoda że decyzji co do obsady trenerskiej i kadry zespołu do nowego sezonu nie podejmują nowi ludzie nic dobrego z tych zmian funkcji nie będzie .
-
Damiano
-
Kontakt:
Fornalak był I trenerem Rozwoju i piłkarze Rozwoju bardzo go cenili i chwalili że potrafi poprowadzić trening. Że mimo że oni robią na wujku to i tak im się chciało trenować umie podejść do zawodników. Co do taktyki to zawsze obok jest Wyrobek.
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM
-
grzej
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
jestem za, z wielkim szacunkiem dla Wyrobka, ale on juz nic nie wymysli z ta kadrą
-
wolfik
-
Kontakt:
Jeśli ktoś chciałby oceniać Wyrobka jako trenera musi wziąć pod uwagę kilka rzeczy:
1.brak obozu przygotowawczego zarówno przed runda jesienną jak i wiosenną (chyba jako jedyna drużyna w drugiej lidze),
2.brak wypłat dla piłkarzy ew. bardzo skąpe w porównaniu z tym co jest zapisane w kontrakcie,
3.zakaz transferowy, możemy jedynie za darmo sprowadzać wolnych piłkarzy.
4.niedzialająca odnowa biologiczna,
5.Wyrobek pracuje za darmo lub prawie za darmo.
Pewnie zapomniałem lub nie wiemy o kilku innych sprawach, jednak jeżeli ktoś chce oceniać Wyrobka, musi na to patrzeć nie tylko przez pryzmat wyników, ale i ww. punktów. Sytuacja w której pracował nasz trener nie była normalna :?
-
AndRe
-
Kontakt:
Grzej w tej sytuacji w ktorej jest Ruch nawet Johan Cruyff by nic nie wymyslil.
Wyrobek to wielki trener , ktory sie nie odwrocil od Ruchu jak on go potrzebowal.Jak poniektorzy "niebiescy" trenerzy ...........
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
Marek Nowak
-
Kontakt:
Fornalak to rozwiazanie najtansze , jezeli kasy nie bedzie to chyba tak zostanie . A Cruyff to byl wybitnym pilkarzem , trenerem raczej slabym - cos jak nasz G. Cieslik .
-
Dallan Forgaill
autor: Dallan Forgaill » 3 lip 2004, o 14:53
No kolejny zabieg Rogali który ma nam oczy zmydlić. On wie że szanujemy Wyrobka i awansując go chce znowu nas zwieść że niby jest cacy.
Scypion ma racje, zwykłe przełożenie 2 groszy z kabzy do kabzy.
Ale pomijając polityke klubową to wyrobek mnoże sie sprawdzić na tym stanowisku, jednakże potrzebna była by tu jecsze kasa by p. Wyrobek nie sytracił chęci pracy. A fornalak?? za dużo o nim niewiem sie okaże co i jak byle by nie był to człowiek w stylu Mandrysz.
Ragala kulej dropsa pedale, Przyspawołssie ale my cie wy***iemy razem z tym krzesłem coś sie do niego przyspawoł.....
-
SODA
Jurek jeszcze ale Fornal :shock: za surowy i malo doswiadczony.
:flaga:
-
snajper
a niewiecie co z Orestem Leńczykiem moze ob=n by był dobry 8)
Użytkownicy przeglądający to forum: 19gorek20, Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], k0ciak i 57 gości