Transfery 2010/2011
-
- Kontakt:
Re: Transfery 2010/2011
k**wa czytajcie co pisze nad wami bo już piąta osoba ten sam link wkleja
-
- Kontakt:
Toż to porwanie. Sobiech skończ się kompromitować.W piątek przychodząc do klubu, byłem przekonany, że jadę do telewizji, a tymczasem zawieziono mnie do Warszawy do prezesa Wojciechowskiego
Do przodu to poszedł Glik, który wyrwał się z tej mizerii to najcięższej dla obrońców ligi.Kłopoty finansowe były jedynym powodem Pana odejścia?
- Nie, chciałem się rozwijać, iść do przodu
Każde Królestwo posiada Króla. Królestwo Niebieskie ma największego. Waldek King!
- siwy
- Kontakt:
Sobiech nie pierdziel, że nie wiedziałeś !! BO WIEDZIAŁEŚ CO JEST GRANE!! dlatego nie chciałeś podpisać !!!
-
- Kontakt:
http://sportslaski.pl/Grunwald-podzieli ... ,info.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mieliśmy do dyspozycji tylko prysznice i piaskowe boiska, przez które można było dostać pylicy płuc.
Ty ku..a kneblu. Z tyj pylicy CI sie we łbie poprzewracało. Ciekawe co mo padać tyn co robi na dole, i po kilku latach mo pylica a zarabio tela co łon przez pół miesiąca, ba mynij nawet.
Tylko prysznice? A coś ty chcioł? żeby Ci jako baba plecy masowała w jaccuzi albo jajka??
Ty ku..a kneblu. Z tyj pylicy CI sie we łbie poprzewracało. Ciekawe co mo padać tyn co robi na dole, i po kilku latach mo pylica a zarabio tela co łon przez pół miesiąca, ba mynij nawet.
Tylko prysznice? A coś ty chcioł? żeby Ci jako baba plecy masowała w jaccuzi albo jajka??
- Kontakt:
No i wyszła słoma z butów [chodzi tutaj o wywiady udzielane po transferze]. Miał pan rację. Chłopak zupełnie się pogubił. Wygląda mi to na bardzo popularną chorobę zdiagnozowaną jako: SODOWE UDERZENIE DO GŁOWY.gerhat pisze:Panie jabolgo, tu raczej nie tłumaczenia sa potrzebne tylko przeprosiny
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
- Lutz
- Kontakt:
po niemiecku idzie go jednym słowem określić : ARSCHLOCH !!!!!!!!Wygląda mi to na bardzo popularną chorobę zdiagnozowaną jako: SODOWE UDERZENIE DO GŁOWY.
- MBR-200
- Kontakt:
Szybko mu sodówka do głowy strzeliła.
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niech sie zajmie lepiej trenowaniem a nie dupceniem w wywiadach, bo za 1 mln euro nie bydzie takiej taryfy ulogowyj jak w Ruchu na 5 set jedna wykorzystano, pracodawca płaci i wymago, a znajac wojciechowskiego nie spełnienie jego oczekiwań może wywołać opłakane skutki w tym rozwijaniu dalszej kariery piłkarskiej Sobiecha a i nawet pogłebienie pylicy płuc przy robotach na budowie w j.w. construction.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
- jabolgo
- Kontakt:
Panie Lutz nie tak ostro proszę. Kasę za chłopaka mamy jak na nasze warunki i jego zdolności ogromną.Lutz pisze:po niemiecku idzie go jednym słowem określić : ARSCHLOCH !!!!!!!!Wygląda mi to na bardzo popularną chorobę zdiagnozowaną jako: SODOWE UDERZENIE DO GŁOWY.
Nie zniżajmy się do poziomu tego chłopaka

Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
- Kotlet
- Kontakt:
Ponizej 7 tys zł ?? ku*** i z tego kupiłeś sobie Audi za 160 tys zł ??
Jak to czytam to normalnie sie ciesze ze ta łajza poszła w pi***
-
- Kontakt:
Szkoda $obiecha, bo on taki bidny. Czas zronić jakoś zbiórka charytatywno....
-
- Kontakt:
on te auto odkupił od jakiegos zawodnika z Ruchu wtedy.Kotlet pisze:Ponizej 7 tys zł ?? ku*** i z tego kupiłeś sobie Audi za 160 tys zł ??
ale nie pamiętom teraz od kogo.
-
- Kontakt:
Sobiech - milcz!!! bo się pogrążasz. Tak jak kotlet godo, nowe Audi A6 Sedan Limuzyna a on pierdzieli że dostowoł 7 tys.
Ty już dziś kombinuj jak 13 listopada zagromy z Diskopolo (a w wawie bydom nasi kibice) jakiś pretekst żeby nie wyleź na boisko bo już mnie dzisiej cie żol łosiu.
Ale mnie wnerwił

Ale mnie wnerwił

-
- Kontakt:
Tomek pisze:on te auto odkupił od jakiegos zawodnika z Ruchu wtedy.Kotlet pisze:Ponizej 7 tys zł ?? ku*** i z tego kupiłeś sobie Audi za 160 tys zł ??
ale nie pamiętom teraz od kogo.
Od Grzyba.