Transfery 2010/2011
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Transfery 2010/2011
Oby podpisal...Niech Wojciechowski daje kase,bo niestety ale jak to sie bedzie dluzej ciagnac to niestety ale my na tym najbardziej ucierpimy-liga za tydzien rusza,a tu jakies wzmocnienia trzeba zrobic..I to nawet nie na pierwszy mecz(bo pewnie nie zrobimy transferow),ale potem Wisła,Górnik...
-
- Kontakt:
Janusz Wojciechowski???? Skond zas tyn artykul jes???? Z przeglondu szmatlawego????
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://www.futbolnews.pl/dziennik/aktua ... lonii.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ta gazeta nie jest za wiarygodna.No ale moze jest cos na rzeczy skoro niby wszystko dogadane bylo,a tu nie ma podpisu.
ta gazeta nie jest za wiarygodna.No ale moze jest cos na rzeczy skoro niby wszystko dogadane bylo,a tu nie ma podpisu.
-
- Kontakt:
to pisolch w piatek na wieczór (spisolch wypowiedz z orange sport info), ale nikt nie zauwazyl (bo tu leciol post za postem)19aRtuR20 pisze:ps. w sport raport na OrangeSportInfo wypowiadol sie Sobiech, ze byla propozycja nie do odrzucenia (tak jak ktos pisol)
wypowiedz Sobiecha:
"propyzycja byla bardzo kuszaca i mysle, grzechem byloby z niej nie skorzystac"
na pytanie kiedy byl ten pierwszy kontakt od Polonii odpowiedzial "dzisiaj"
tak Ciszewski pedziol, z zarzadu z Dyskopolo
"Polonia byla gotowa dzis podpisac ten kontrakt, ale zawodnik chcial jeszcze przemyslec te kwestie, ale sam mi powiedzial, ze jest w 100% przekonany do tego, zeby grac w Polonii. W poniedzialek rano przyjedzie z podpisanym kontraktem"
a wiec moze... jakos dzis cisza, o jakis testach itp.
ps. dolbych tu to video, ale nie mom mozliwosci, bo mi karta tv szfankuje - jedyno mozliwosc to takie spisanie
ps2. swoja droga to juz byly przypadki, ze Dyskopolo nagle zmienila warunki transferu/kontraktu juz po dogadaniu sie (chyba tak z Zewlakowem bylo, a jak nie z nim to z kims wczesniej)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No racja, chociażby jak sytuacja z odejściem Brzyskiego, przeciągało się to wszystko cały czas ..19aRtuR20 pisze:swoja droga to juz byly przypadki, ze Dyskopolo nagle zmienila warunki transferu/kontraktu juz po dogadaniu sie
Mam nadzieję, że jak te milion euro działacze już dostaną, to je dobrze wykorzystają i sprowadzą kogoś wartościowego ... bo w sumie przydałby się napastnik za Sobiecha teraz i koniecznie ktoś do środka pola, oczywiście najlepiej zawodnik, który pokierowałby tą naszą grą ...
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
Jeszcze jest troche czasu aby kogoś ściągnąć.
chyba te guru z Cichej wiedzą że musimy sie wzmocnić bo czas zaparowane bryle przeczyścić.
chyba te guru z Cichej wiedzą że musimy sie wzmocnić bo czas zaparowane bryle przeczyścić.
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie byłbych tego taki pewny.19_kRzysiek_20 pisze:chyba te guru z Cichej wiedzą że musimy sie wzmocnić
- Kontakt:
podpisuja sie pod tymPePe[19R20] pisze:No racja, chociażby jak sytuacja z odejściem Brzyskiego, przeciągało się to wszystko cały czas ..19aRtuR20 pisze:swoja droga to juz byly przypadki, ze Dyskopolo nagle zmienila warunki transferu/kontraktu juz po dogadaniu sie
Mam nadzieję, że jak te milion euro działacze już dostaną, to je dobrze wykorzystają i sprowadzą kogoś wartościowego ... bo w sumie przydałby się napastnik za Sobiecha teraz i koniecznie ktoś do środka pola, oczywiście najlepiej zawodnik, który pokierowałby tą naszą grą ...
-
- Kontakt:
za 300tys.euro jest do wzięcia nowak z bełchatowa, tylko pensja może zawadzić
-
- Kontakt:
Nowak juz od stycznia bedzie w Dyskopolo, juz podpisol kontrakt od stycznia, za darmo przejdzieJacek_db pisze:za 300tys.euro jest do wzięcia nowak z bełchatowa, tylko pensja może zawadzić
tam bydzie zarobiac ok.400tys. rocznie
-
- Kontakt:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/sobiec ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://www.90minut.pl/news/130/news1304 ... dzewa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
od małego NIEBIESKI
- rafraf32
- Kontakt:
jak to czytom to mi sie dźwigo normalnie!
albo Sobiech dalej gro w idioty i zwalo wszystko na zarzą, bo za dużo syfu z tego się zrobiło,
albo ku....... nasz zarząd tak działo co by mnie tyż nie źdzwiwiło - ale dzwonić w połowie meczy i się decydować - poanowie szanujmy się ... myśla, też że mosór, kaśka i smagronowicz nos choć trocha uszanuję i ta kasa nie wsiąknie jak przez łostatnie lata!!!!
"W życiu piękne są tylko szpile ! "
-
- Kontakt:
Sobiech: w Ruchu mnie oszukano
dzisiaj, 07:09
Sport
fot. PAP/Andrzej Grygiel
- W piątek przychodząc do klubu, byłem przekonany, że jadę do telewizji, a tymczasem zawieziono mnie do Warszawy do prezesa Wojciechowskiego - mówi na łamach "Sportu" w rozmowie z Izą Koprowiak odchodzący z Ruchu Chorzów Artur Sobiech.
Kosztuje Pan dziś milion euro. To rekord wysokości transferu między polskimi klubami. Ile był Pan warty przed rokiem?
Artur Sobiech: Nie wiem, ale cztery lata temu gdy przychodziłem do Ruchu z Grunwaldu Ruda Śląska, Niebiescy zamiast 20 tysięcy złotych wolał przystać na 30 procent od następnego transferu. I dziś musi oddać mojemu byłemu klubowi 300 tysięcy euro.
Właściciel Polonii, Józef Wojciechowski powiedział, że już 15 minut po meczu z Austrią Wiedeń (przegranym 1:3 - przyp. red.) zadzwonili do niego działacze Ruchu z informacją, że godzą się na Pana transfer. Pan tymczasem twierdził, że nic nie wie o ofercie Czarnych Koszul. Nie brzmi wiarygodnie.
- Zdaję sobie sprawę, że niełatwo w to uwierzyć, ale naprawdę tak było. Na dodatek w Ruchu mnie oszukano, bo w piątek przychodząc do klubu, byłem pewny, że jedziemy do telewizji, a znalazłem się u Pana Wojciechowskiego. Nie wiem po co to wszystko, przecież nie jesteśmy dziećmi.
Kłopoty finansowe były jedynym powodem Pana odejścia?
- Nie, chciałem się rozwijać, iść do przodu
Miał Pan inne oferty?
- Wiem, że Ruch odrzucił propozycję Lecha Poznań. Na rok chciało wypożyczyć mnie włoskie Lecce, ale Polonia była najbardziej konkretna. Mój dotychczasowy klub też chciał przedłużyć umowę, ale trudno było ją podpisać, skoro dawała mi jedną z najniższych pensji w lidze.
dzisiaj, 07:09
Sport
fot. PAP/Andrzej Grygiel
- W piątek przychodząc do klubu, byłem przekonany, że jadę do telewizji, a tymczasem zawieziono mnie do Warszawy do prezesa Wojciechowskiego - mówi na łamach "Sportu" w rozmowie z Izą Koprowiak odchodzący z Ruchu Chorzów Artur Sobiech.
Kosztuje Pan dziś milion euro. To rekord wysokości transferu między polskimi klubami. Ile był Pan warty przed rokiem?
Artur Sobiech: Nie wiem, ale cztery lata temu gdy przychodziłem do Ruchu z Grunwaldu Ruda Śląska, Niebiescy zamiast 20 tysięcy złotych wolał przystać na 30 procent od następnego transferu. I dziś musi oddać mojemu byłemu klubowi 300 tysięcy euro.
Właściciel Polonii, Józef Wojciechowski powiedział, że już 15 minut po meczu z Austrią Wiedeń (przegranym 1:3 - przyp. red.) zadzwonili do niego działacze Ruchu z informacją, że godzą się na Pana transfer. Pan tymczasem twierdził, że nic nie wie o ofercie Czarnych Koszul. Nie brzmi wiarygodnie.
- Zdaję sobie sprawę, że niełatwo w to uwierzyć, ale naprawdę tak było. Na dodatek w Ruchu mnie oszukano, bo w piątek przychodząc do klubu, byłem pewny, że jedziemy do telewizji, a znalazłem się u Pana Wojciechowskiego. Nie wiem po co to wszystko, przecież nie jesteśmy dziećmi.
Kłopoty finansowe były jedynym powodem Pana odejścia?
- Nie, chciałem się rozwijać, iść do przodu
Miał Pan inne oferty?
- Wiem, że Ruch odrzucił propozycję Lecha Poznań. Na rok chciało wypożyczyć mnie włoskie Lecce, ale Polonia była najbardziej konkretna. Mój dotychczasowy klub też chciał przedłużyć umowę, ale trudno było ją podpisać, skoro dawała mi jedną z najniższych pensji w lidze.
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tyn pozer skoro godo o oszukiwaniu to niech najpierw zacznie od siebie sie spowiadać a potem niech przechodzi na klub.