chorzowski_rsl pisze:prziwitejcie go jeszcze oklaskami jak przijedzie donos z Polonia
Chyba chciołeś powiedzić że gwizdami go przywitamy!!!!!!!!!!!!!!!i jak zawsze byndzie przy piłce to gwizdy i tyle!!!
chorzowski_rsl pisze:prziwitejcie go jeszcze oklaskami jak przijedzie donos z Polonia
Lipiniorz25 pisze:A tu tej klasy brakło.Sobiech może dziękować Ruchowi że dzięki niemu się wybił.Mirek pisze:simonsays o to właśnie chodzi, że odejść można zawsze. Zwłaszcza wtedy jak się dostanie dużo lepsze pieniądze. Ale trzeba to umieć zrobić choćby z minimum klasy.
Szkoda że nie ma szacunku do jego kibiców.
Jak dla mnie to jest PERSONA NON GRATA i życzę mu jak najgorzej.
19_kRzysiek_20 pisze:Sadlok po słowie z DyskoPolo brawo zjeby z zarządu sprzedajcie wszystkich
chyba niezrozumiols ironizoltoniebieski pisze:chorzowski_rsl pisze:prziwitejcie go jeszcze oklaskami jak przijedzie donos z Polonia
Chyba chciołeś powiedzić że gwizdami go przywitamy!!!!!!!!!!!!!!!i jak zawsze byndzie przy piłce to gwizdy i tyle!!!
Cytuje ten tekst, bo aż płakać mi sie chce, jak czytam wasze wypociny.jakimamnick? pisze:Abdul okazal sie zwyklym pilkarzykiem ktory mysli tylko o pieniadzach. Nie licza sie dla niego wartosci w zyciu tylko pieniadze. Zaluje naprawde kazdego krzykniecia na meczu `ARTUR... SOBIECH!!!`
AMEN!!!adamo_R pisze:ściemniać to Sobiech moze kajś ale niy w Ruchu
1983Adam pisze:Cytuje ten tekst, bo aż płakać mi sie chce, jak czytam wasze wypociny.jakimamnick? pisze:Abdul okazal sie zwyklym pilkarzykiem ktory mysli tylko o pieniadzach. Nie licza sie dla niego wartosci w zyciu tylko pieniadze. Zaluje naprawde kazdego krzykniecia na meczu `ARTUR... SOBIECH!!!`
Gdyby nie Ruch to by nie było Sobiecha, gdyby nie bramki Sobiecha to teraz nie byłoby Ruchu tak gdzie teraz jest.
Zachowujecie sie jak smarkacze i za grosz nie macie wdzięczności dla kolesia, dzięki któremu tyle radości mieliśmy.
Odszedł do innego klubu...trudno. Powiedział że w Ruchu zalegaja z premiami...trudno, widocznie zalegają....ale teraz wyjdą na czysto.
Życząc mu źle, tak jak większość z was mu życzy obecnie, a jeszcze miesiąc temu to go po du*** chcieliście całować, gańbicie dobre (nie wiem czy aż tak dobre) imie kibica Ruchu![]()
![]()
![]()
Wstyd poprostu wstyd chopcy...
Ogarnijcie się troche z tymi tekstami, a Ci co maja ochote Go wygwizdać jak Polonia przyjedzie do Chorzowa...to niech se w tym dniu lepiej odpuszczą ten mecz i zostaną w domach.
Rozwiń swoją myśl, bo może czegoś ciekawego się dowiem :-)woj pisze:ino że robota można zmienić w różny sposób
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], iglo, moRi95, piotrhalak i 41 gości