Fana Oberschlesien

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
grhoak

#286 Post autor: grhoak » 1 lip 2004, o 08:24

Wola Anglikom szczewiki pucować niż przyjmować w dupa czeskiego penisa. :D

A w lesie za***ia Cie łopatom.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#287 Post autor: gerhat » 1 lip 2004, o 09:33

Konrad pisze:
MiG29 pisze:...... Rozjebiemy was. polskie bolszewickie zawszone kundle
Bardzo szanuję ŚLĄSKĄ odmienność, wielkie przywiązanie do tradycji i wielką świadomość Ślązaków - ale za takie słowa to wal się na ryj buraku :!:
Konrad takie posty lepiej przemilczać. Post miga jest na poziomie tego anty. Różnia sie tylko tym po której stronie się wypowiadają i niepotrzebnie się w to wciagasz. Świat nie jest tylko czarny i biały, jest jeszcze wiele innych kolorów, a wśród nich najpiekniejszy jest niebieski.
Z pozdrowieniami dla goroli, kaszubów, górali, niemców i oczywiscie hanysów.

grhoak

#288 Post autor: grhoak » 1 lip 2004, o 10:34

Miga 29 pojebało jeżeli polaków nazywa bolszewikami dużo więcej bolszewików występowało w narodzie niemieckim.... i komu jo to ku*** musza pisać :D :D :D ???

Pozdrowienia dla niemieckiej bolszewickiej ku*** K. Marksa.

MiG29

#289 Post autor: MiG29 » 1 lip 2004, o 11:18

Ktoś, kto obraża mój Śląsk jest dla mnie ciulem, obojętnie, czy jest polakiem, niemcem, aborygenem czy eskimosem. A teksty anty sa dla mnie bolszewickie, bo ta zaraza tak zawsze pisała, myslała i robiła. I tu nie ma znaczenia w jakim pnsatwie ktoś się urodził. Akurat anty jest polakiem - to dla mnie jest "polskim bolszewikiem", jak by był niemcem, to by był "niemieckim bolszewikiem"

No i może jestem po***any, mogę też być i burakiem, i oszołomem. Nie jestem tolerancyjny i bede sie zniżał nawet do poziomu morza, jak trzeba bedzie po kims pojechać.

Za bratobójcze powstania, za bydlece wagony na wschód, za Ślazaków po obu stronach frontów.

grhoak

#290 Post autor: grhoak » 1 lip 2004, o 11:44

Ale tu za***iście fajnie :lol: politycznie i zabawnie :D .

Ale Ruch powstoł w 1920 roku z inicjatywy POLSKIEGO Komitetu Plebiscytowego.
1 września 1939 roku Niemcy zaatakowali Polskę, dwa dni później RUCH został rozwiązany. Klubowy zegar - słynna Omega- z narażeniem życia ukrył klubowy działacz Augustyn Ferda.
Czemu to robił???

Nawet " polskie bolszewickie świnie do tego się nie posunęły" i nie rozwiązały naszego kochanego Ruchu.
:D :D :D

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#291 Post autor: Lutz » 1 lip 2004, o 12:01

Wciepcie na luz - forum niy czytomy tylko my ale przeglonadją je prasa,zawodnicy i inni może nawet przyszli udziałowcy w SSA.
Wadzicie sie na temat co już od setek lot je niyrozwiązany. Jo tyż swoje zdanie som napisoł i na tym koniec. Kłótnie , zwady szczególnie w tak delikatnym temacie napewno nie tworzą pozytywnego obrazu Ruchu , a licho nie śpi.W taki sposó można też skutecznie odstraszyć inwestorów.
Szanujmy sie trocha, dyć oprócz różnych poglądów politycznych momy wszyscy jedyn cel - dobro RUCHU.
Pozdro und Gruesse dla ślonzoków ślonskich poloków i niemieckich ślonzoków :D :D

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#292 Post autor: Patton » 1 lip 2004, o 12:06

17 wrzesnia bolszewicy ( od kiedy bolszewicy sa niemieccy? :| ) zaatakowali polske i co z tego? Grhoak - ilu czlonkow liczyla partia bolszewicka w Niemczech? Z gory thx. za odpowiedz

Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#293 Post autor: gerhat » 1 lip 2004, o 12:10

grhoak pisze:Ale tu za***iście fajnie :lol: politycznie i zabawnie :D .

Ale Ruch powstoł w 1920 roku z inicjatywy POLSKIEGO Komitetu Plebiscytowego.
1 września 1939 roku Niemcy zaatakowali Polskę, dwa dni później RUCH został rozwiązany. Klubowy zegar - słynna Omega- z narażeniem życia ukrył klubowy działacz Augustyn Ferda.
Czemu to robił???

Nawet " polskie bolszewickie świnie do tego się nie posunęły" i nie rozwiązały naszego kochanego Ruchu.
:D :D :D
No właśnie, nic nie jest całokowicie czarne i nic białe, więc lepiej nie uogólniać hasłami antynarodowymi wrzucjąc wszystkich do jednego wora.
Mig rzucjąc te hasła narodowe stawiasz w jednym szeregu bolszewików kibiców legii, widzewa, elany, staszowa i bogu ducha winnego Konrada, jednocześnie stawiając wyżej emigrantów mających w sercu Ruch, Górnika Z, Piasta, Stomil na legii koncząc tak jak zacząłem, tylko dlatego ze wyżej stawiają gape od orła, cokolwiek to znaczy.

Wszędzie sa ludzie i ludziska, a ich poglady na wiele spraw nigdy nie ida w parze. I nie zabraniam Ci mieć Twojego zdania, bo szanuje kazde, tylko stosuj mniej uogólnień w "pluciu w twarz", bo przez to "opluwasz" ludzi którzy nie zgazdają się zarówno z Tobą jak i twoimi adwersarzami w temacie.

grhoak

#294 Post autor: grhoak » 1 lip 2004, o 12:23

Komunistyczny Ruch Robotniczy w Niemczech był jednym z bardziej rozwiniętych i licznych, nawet w porównaniu z Rosją(jeżeli coś Ci to mówi - słynny "nóż w plecy").
Na szczęscie dla Niemiec i Europy A.H. zrobił z nimi porządek.
Mimo to ostało się ich tyle, że przez kilkadziesiąt lat rządzili NRD i nie byli tacy krnąbrni jak Ślązacy i Polacy.

Pozdrowienia dla niemieckiej bolszewickiej świni Ericha Honeckera.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#295 Post autor: wolfik » 1 lip 2004, o 12:43

MiG29 pisze: Ktoś, kto obraża mój Śląsk jest dla mnie ciulem, obojętnie, czy jest polakiem, niemcem, aborygenem czy eskimosem.
tu masz racje, tylko po co sie zniżać do jego poziomu, jedynie nakręcamy w ten sposób spiralę nienawiści, no i idąc Twoim tokiem myślenia takimi postami Ty w oczach normalnych Polaków stajesz sie "ciulem".

Lutz ma wiele racji wyluzujmy wszyscy, po co przez prymitywne wpisy jakiegos gorola rozpętywać kolejna wojne na forum

pozdRawiam

Bolek
Kontakt:

#296 Post autor: Bolek » 1 lip 2004, o 14:04

zamykam temat.

temat jest o fanie :!: :!:
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Zablokowany