Nieoficjalna stRona Ruchu Chorzow !
A czemu to co pisze ma być miłe albo zabawne. Choć dziwi mnie ale, że tak to odebrałeś moją intencją w żadnym wypadku nie było komuś dowalić.WojtekO pisze:To nie było ani miłe ani zabawne, ale widać tacy jesteście, żeby tylko dowalić, prawdakurczak1920 pisze:Gratulacje
Oby nie powstała nowa cenzura tym razem stowarzyszenia
Mi tylko chodziło o to, że kiedy nie którzy mają odmienne zdanie ( w wiadomych kwestiach nie raz tu poruszanych) połowa forum zaczyna na niego najeźdzać. Chodziło mi tylko o to. Nie, że będą niepublikowane jakieś posty,. ale po prostu głosami pewnych ludzi będzie zagłuszany problem.
A tak na marginesie to nasuneło mi się coś teraz o czym rano nie pomyślałem, że skoro strona przestaje być oficjalna to jest niestety znak, że rogala zostaje

Każdy ma swoje zdanie, mnie nie sprawiło przyjemności to co przeczytałem w twoim poście (nie po to ktoś zapierdziela żebyś sugerował nam tj. Stowarzyszeniu ze działamy jak rogala i uprawiamy cenzure) i skomentowałem to swoimi słowami, zresztą wam forumowiczom wiecznie sie coś nie podoba. Wyrażam teraz swoje zdanie!
-
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
noo czas najwyzszy brawa dla KK ,brawa do Lukasa,brawa do reszty pracujacych przy stronie 8) , brawa dla Stowarzyszenia a co do pomocy finansowej jestm jak najbardziej za!!!!!!!!!
pozdrawiam
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 30 cze 2004, o 19:36 przez Zoltan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fragment wypowiedzi WojtkaO - "zresztą wam forumowiczom wiecznie sie coś nie podoba." Chyba Jestes, MOIM ZDANIEM, troche przewrazliwiony w temacie SWOJEJ Osobowosci i Stowarzyszenia. Czytajac twoje posty odnosze wrazenie, ze wsrod Sympatykow Niebieskich powstalo kilka ugrupowan, m. in. takich jak:
1. Stowarzyszenie
2. Forumowicze
3. PF
4. Szydercy (trybuna gorna)
5. Pikniki
6. Rogalopodobni
i moze jeszcze inni.
Mam pytanie: Czy w tym calym burdelu jaki zbudowal nam prezesunio o takie podzialy chodzi???
1. Stowarzyszenie
2. Forumowicze
3. PF
4. Szydercy (trybuna gorna)
5. Pikniki
6. Rogalopodobni
i moze jeszcze inni.
Mam pytanie: Czy w tym calym burdelu jaki zbudowal nam prezesunio o takie podzialy chodzi???
zapomniałeś stan o gorolach 8)
Ja mówię poważnie że wam się wiecznie coś nie podoba, choćby przyklad powrotu strony do niezależności a tutaj już podejżenia jakoby teraz stowarzyszenie miało wprowadzać cenzurę, jestem uczulony na porównywanie stowarzyszenia do działań Rogali, uraziło mnie to i koniec. Mam prawo powiedzieć co myślę tak samo jak wy.
Ja mówię poważnie że wam się wiecznie coś nie podoba, choćby przyklad powrotu strony do niezależności a tutaj już podejżenia jakoby teraz stowarzyszenie miało wprowadzać cenzurę, jestem uczulony na porównywanie stowarzyszenia do działań Rogali, uraziło mnie to i koniec. Mam prawo powiedzieć co myślę tak samo jak wy.
-
- Kontakt:
Rzeczywiscie, zapomnialem o Gorolach. Ale Oni rzadko przewijaja sie w Twoich wypowiedziach.
Wracajac do tematu, nie przypuszczam, zeby ktos mial zamiar porownywac dzialalnosc Stowarzyszenia do dzialalnosci Rogalopodobnych.
Gdyby Stowarzyszenie powstalo wczesniej, moze by nie doszlo do tego co mamy w tej chwili.
A poza tym znowu w Swojej wypowiedzi oddzielasz sie od innych piszac:
"Mam prawo powiedzieć co myślę tak samo jak wy."
A wiec:"zresztą wam forumowiczom (Tobie WojtkuO) wiecznie sie coś nie podoba."
Jesli Cie obrazilem, przepraszam i pozdrawiam.
PS. Moze skonczmy dyskusje na ten temat. Na dzien dzisiejszy sa sprawy powazniejsze i dla Stowarzyszenia i dla Sympatykow Niebieskich.
Wracajac do tematu, nie przypuszczam, zeby ktos mial zamiar porownywac dzialalnosc Stowarzyszenia do dzialalnosci Rogalopodobnych.
Gdyby Stowarzyszenie powstalo wczesniej, moze by nie doszlo do tego co mamy w tej chwili.
A poza tym znowu w Swojej wypowiedzi oddzielasz sie od innych piszac:
"Mam prawo powiedzieć co myślę tak samo jak wy."
A wiec:"zresztą wam forumowiczom (Tobie WojtkuO) wiecznie sie coś nie podoba."
Jesli Cie obrazilem, przepraszam i pozdrawiam.
PS. Moze skonczmy dyskusje na ten temat. Na dzien dzisiejszy sa sprawy powazniejsze i dla Stowarzyszenia i dla Sympatykow Niebieskich.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt: