Wczoraj jak kupowałem bilet sprzedawczyni powiedziała ze nie bedzie karnetów dla firm wiec chyba KWK tez to obejmujemazeus_z pisze:A jak z biletami na grubach ? W tym roku będą ? (konkretnie KWK Bielszowice)

Wczoraj jak kupowałem bilet sprzedawczyni powiedziała ze nie bedzie karnetów dla firm wiec chyba KWK tez to obejmujemazeus_z pisze:A jak z biletami na grubach ? W tym roku będą ? (konkretnie KWK Bielszowice)
A Ty byś kupił karnet za 320zł po to zeby obejzec 6 gora 8 szpili w sezonie?Jo niy kupuja karnetu ze wzglyndu na charakterystyka mojij roboty,a jak bydzie czeba to za szpil z Legiom,Lechym czy Górnikym za bilet zapłaca nawet 5 dych o ile byda w doma.zip185 pisze: a jak były w tamtym roku promocje to skorzystałeś?
ChachoR pisze:A Ty byś kupił karnet za 320zł po to zeby obejzec 6 gora 8 szpili w sezonie?Jo niy kupuja karnetu ze wzglyndu na charakterystyka mojij roboty,a jak bydzie czeba to za szpil z Legiom,Lechym czy Górnikym za bilet zapłaca nawet 5 dych o ile byda w doma.zip185 pisze: a jak były w tamtym roku promocje to skorzystałeś?
zazwyczaj imię nazwisko i peselansztajn pisze:wiem, że nie dokońca ten temat ale mam pytanie jeśli znajomy chciałby przyjechać na mecz z Szachtiorem ale nie miał Identyfikatora więc musi wyrobić kartę kibica i tu pytanie jakie dane musi podać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], krzysiek..., stasiu1971 i 78 gości