Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
- jeja
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
Mam do Was pytanie. Jestem skromnym kibicem Ruchu. Byłem na kilku meczach ale mieszkam daleko (215 km od Chorzowa) . Chciałbym zobaczyć mecz z Karagandą , mam wyrobiony identyfikator na sezon 2009/2010 . Ile będzie kosztował bilet na ten mecz i czy jak zajadę nie braknie biletów. Może głupie pytania ale od tego jesteście ,żeby pomagać
Aha , chciałbym zabrać kilku kolegów , którzy nie mają identyfikatorów , ile oni zapłacą ?

- mazeus_z
- Kontakt:
A jak z biletami na grubach ? W tym roku będą ? (konkretnie KWK Bielszowice)

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
a to nowość.jeja pisze:Mam do Was pytanie. Jestem skromnym kibicem Ruchu. Byłem na kilku meczach ale mieszkam daleko (215 km od Chorzowa) . Chciałbym zobaczyć mecz z Karagandą , mam wyrobiony identyfikator na sezon 2009/2010 . Ile będzie kosztował bilet na ten mecz i czy jak zajadę nie braknie biletów. Może głupie pytania ale od tego jesteście ,żeby pomagaćAha , chciałbym zabrać kilku kolegów , którzy nie mają identyfikatorów , ile oni zapłacą ?

http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... egory=news" onclick="window.open(this.href);return false;
- jeja
- Kontakt:
Chciałem się dowiedzieć czy będą problemy z biletami przed meczem , nie znam realiów na Cichej.
- Kirek
- Kontakt:
Nie będzie. NIe przypominam sobie żeby w ciągu ostatnich kilku lat kiedykolwiek brakło biletów na mecz.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
O jakie problemy Ci chodzi? Nie sadze zeby braklo biletow, natomiast jazeli zdecydujesz sie przyjechać na ostatni moment to mozesz spotkać sie z kolejkami i młynem pod kasami i przy bramce. Jeżeli chcecie przyjechać wpadnijcie wcześniej, kupcie bilety i co tam jeszcze trzeba i idźcie na piwo. Na stadion tez warto wchodzić odpowiednio wcześniej.jeja pisze:Chciałem się dowiedzieć czy będą problemy z biletami przed meczem , nie znam realiów na Cichej.
-
- Kontakt:
mamy nowy system wejść na stadion, sami do końca nie wiemy, jak to będzie w praktyce działało. Lepiej nie przyjeżdżać na ostatnią chwilę.jeja pisze:Chciałem się dowiedzieć czy będą problemy z biletami przed meczem , nie znam realiów na Cichej.
Najlepiej przyjechać godzinkę przed meczem, w spokoju zaopatrzyć się w bilet i "grzecznie" poczekać w sajonarze.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- jeja
- Kontakt:
Ok dzięki wielkie. W takim razie będziemy wcześniej.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
scaneRboy ten system na meczu z Karagandą nie będzie jeszcze czynny.
-
- Kontakt:
wiem, ale bramek starych już nie ma, więc mogą być niespodzianki. Jak sięgam pamiecią, to co sezon są jakieś zmiany. Jak nie oszczędności, to "ułatwienia".Mirek pisze:scaneRboy ten system na meczu z Karagandą nie będzie jeszcze czynny.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bo niespodzianki to nasza "tradycja" hehe. Ja się obawiam o co innego. Narazie wstrzymano wydawanie kart kibica. I chyba też sprzedaż karnetów, skoro system padł. Może się okazać, że czasu będzie coraz mniej, a ludzi coraz więcej, a tu jescze LE. I może się zrobic problem. Obym sie mylił.
Na szczęście mnie się udało wczoraj wszystko pozałatwiać.
Na szczęście mnie się udało wczoraj wszystko pozałatwiać.
- 19flasteR20
- Kontakt:
ja ale na szpil cza i tak przelyz przez bramka.Jo mom pytanie jak bydymy wylazic po szpilu to tyz przez tako bRamka??Mirek pisze:scaneRboy ten system na meczu z Karagandą nie będzie jeszcze czynny.

Co do kaRnetow jo jeszcze wczoRej zdazyl wyRobic i je lypij nazbieRac na kaRnet niz pozniej sie dupcyc z tym doladowaniem KK.
Napewno byda pRoblemy z wlazeniem a szanowny zarzad- [dział marketingu] nie liczy sie z glosem kibicow bo powinien wprowadzic okres przejsciowy.
Jak kozdy system mo wady i zalety oboczymy czy to, az tak usprawni wlazyni na sztadion.
Jo dalyj optuja za wprowadzeniem do Rady Zarzadu klubu Przedstawiciela Kibicow.Wtedy rozne sprawy pro-kibice szlo by inaczyj rozwiazac!!
gruss

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- blue blood
- Kontakt:
Dzisioj widziolech na ogloszyniach ze som zapisy na karnety do zaboli,jak sie dowiym co z nami to napisza pozdRomazeus_z pisze:A jak z biletami na grubach ? W tym roku będą ? (konkretnie KWK Bielszowice)
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
-
- Kontakt:
http://ruchchorzow.com.pl/?page=bilety_karnety10-11W obecnym SEZONIE ( ze względu na wprowadzenie elektronicznego systemu identyfikacji osób zgodnie z zapisami nowej Ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych ) brak jest możliwości wyrabiania karnetów na okaziciela

SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a niby kto by to mioł być?Ultras,PF czy piknik?nie ma stowarzyszenia nie ma przedstawiciela wszystkich kibiców19flasteR20 pisze:ja ale na szpil cza i tak przelyz przez bramka.Jo mom pytanie jak bydymy wylazic po szpilu to tyz przez tako bRamka??Mirek pisze:scaneRboy ten system na meczu z Karagandą nie będzie jeszcze czynny.![]()
Co do kaRnetow jo jeszcze wczoRej zdazyl wyRobic i je lypij nazbieRac na kaRnet niz pozniej sie dupcyc z tym doladowaniem KK.
Napewno byda pRoblemy z wlazeniem a szanowny zarzad- [dział marketingu] nie liczy sie z glosem kibicow bo powinien wprowadzic okres przejsciowy.
Jak kozdy system mo wady i zalety oboczymy czy to, az tak usprawni wlazyni na sztadion.
Jo dalyj optuja za wprowadzeniem do Rady Zarzadu klubu Przedstawiciela Kibicow.Wtedy rozne sprawy pro-kibice szlo by inaczyj rozwiazac!!
gruss![]()

wszystkie kluby obowiązuje ustawa i wszyscy muszą przez to przejść.trzeba przyjść odpowiednio wcześniej na stadion i niy bydzie problemu z wejściem
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA