Podsumowanie sezonu 2003/2004
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Podsumowanie sezonu 2003/2004
Zanim dojdzie do podsumowań kończącego sie sezonu jako wstęp dedykuję słowa piosenki Jeden osiem L.
Niech każdy przeczyta i znajdzie cos dla siebie, bo to świetny tekst.
Wpisy jutro po 17.00 (chyba, że beda karne)
KIEDYŚ BYŁO INACZEJ
Kiedyś było inaczej inne życie małolata W dorosłe życie wkraczam wtedy kiedy umarł tata Pamiętam jak mówił "Synu lekcje odrobiłeś ? Bądz w domu na ósmą dzisiaj nic się nie uczyłeś" A ja na podwórko w piłke grać z kolegami Pierwszy wyjazd na mecz no i powrót z siniakami Wtedy było fajnie niczym się nie przejmowałem Było źle to nie płakałem, że jest dobrze udawałem Ale jak długo można nic nie mówić jak masz doła Problemy w domu z hajsem, podwórko i szkoła Spotkania na ławce i bezcelowe picie Zastanów się nad tym czy tak ma wyglądać życie Debile nie widzicie jak wszystko można stracić Iść zawsze do przodu żeby tylko się wzbogacić Nie zaznasz szczęścia jeśli widziesz je w mamonie Radością dla mnie słowa, moja pieśń na mikrofonie Hajs w życiu jest potrzebny i nie ma co pi***olić Może szcęścia nie daje ale lepiej żyć pozwoli Ile dziecku odmówisz co nie kupisz czekolady Tanie chińskie zupki w paczce bo nie starczy na obiady Za TV nie zapłacone, przydą przetną kabel Człowiek patrzy na człowieka jak na Kaina, Abel Życze teraz wszystkim ludzią żeby wam się udało Gdy dostaniesz coś od życia żeby Ci nie było mało Bo tak już się zdarzało, po kolei układało Ale od Ciebie zależy i to tylko twoja sprawa Zapamiętaj jedną rzecz "Życie to nie jest zabawa"
Kiedyś było inaczej zapamiętaj dobre chwile Porażkami się nie przejmuj chociaż było ich tyle
Kiedyś było inaczej że się zmieni tego nie wiem Jade dalej swoją drogą nie oglądam się za siebie Bo to co teraz robie, robie tylko dla Ciebie Dla siebie, przyjaciół i dla reszty bliskich osób Agresywka na pisanie dla mnie to jest właśnie sposób Wciąż z uniesioną głową to samo grono osób Ale było inaczej, że jest lipa opowiadam Boże pomóż przetrwać wszystko na kolanach Ciebie błagam Żeby wróciły te dni kiedy uśmiech był na twarzy Żebym spokojnie zasypiał i znowu zaczął marzyć I nie odszedł z tego świata niezapamiętany To jest właśnie ta ekipa, ta ekipa z zasadami Klatka nadziei dla ciebie, przecież wszyscy się zmieniamy Życie jak matematyka trudne to zadanie Wybijanie pięścią szyby to nie rozwiązanie Nie opuszczaj pięsci w walce, życie trudnym przeciwnikiem 1:0 dla Ciebie mecz kończy się wynikiem Poziom życia w Polsce popad poniżej minimum 600 złoty na początek pracy to jest maksimum Dzięki mamo za wszystko i przepraszam ze problemy Kiedyś było inaczej ale dalej żyjemy , ale dalej żyjemy
Kiedyś było inaczej zapamiętaj dobre chwile Porażkami się nie przejmuj chociaż było ich tyle
Kiedyś było inaczej teraz zalewam się płaczem Jeśli wiara czyni cuda musisz wierzyć że się uda Trzymaj wiare swą przy sobie moje słowo powie Tobie "Nie ma przecież tego złego co by na lepsze nie wyszło" Jest Ci teraz ciężko, teraz życie przyszło To dla Ciebie pisze, te słowa są pisane Moje rymy moje zdania na ta kartke wylewane Tylko 100% prawdy, tylko 100% wiary Patrze dookoła ten świat nie jest doskonały To są nasze marzenia, widzisz czy to boli ? A jak sądzisz co czuje kiedy chłopak się spierdolił Kiedy dobry chłopak młody sam robi se przeszkody Patrze na nich wszystkich i nikogo już nie widze Chłopaki dajcie spokój nie chce mówić że się wstydze Mamy tylko jeden sezon, tylko tyle dostaliśmy Tylko od nas zależy jak to wszystko skończyliśmy Zupełnie inaczej tak inaczej kiedyś było Dużo czasu uciekło, wiele rzeczy się zmieniło Kiedyś tylko skarpa teraz część bardziej środkowa Kiedyś bardziej do dołu, teraz tendencja wzrostowa Choć już nie raz błądziłem, życie tak oszukiwałem Czasem się zastanawiam jak ja zdołać przetrwałem Wiele minionych chwil za stracone uważałem Jednak w sumie one czegoś jednak nauczyły Być zawsze blisko celu nawet gdy opadły siły Od samego początku zawsze do celu dążyłem A czy do niego doszedłem jeszcze tego nie odkryłem...
[/quote]
Niech każdy przeczyta i znajdzie cos dla siebie, bo to świetny tekst.
Wpisy jutro po 17.00 (chyba, że beda karne)
KIEDYŚ BYŁO INACZEJ
Kiedyś było inaczej inne życie małolata W dorosłe życie wkraczam wtedy kiedy umarł tata Pamiętam jak mówił "Synu lekcje odrobiłeś ? Bądz w domu na ósmą dzisiaj nic się nie uczyłeś" A ja na podwórko w piłke grać z kolegami Pierwszy wyjazd na mecz no i powrót z siniakami Wtedy było fajnie niczym się nie przejmowałem Było źle to nie płakałem, że jest dobrze udawałem Ale jak długo można nic nie mówić jak masz doła Problemy w domu z hajsem, podwórko i szkoła Spotkania na ławce i bezcelowe picie Zastanów się nad tym czy tak ma wyglądać życie Debile nie widzicie jak wszystko można stracić Iść zawsze do przodu żeby tylko się wzbogacić Nie zaznasz szczęścia jeśli widziesz je w mamonie Radością dla mnie słowa, moja pieśń na mikrofonie Hajs w życiu jest potrzebny i nie ma co pi***olić Może szcęścia nie daje ale lepiej żyć pozwoli Ile dziecku odmówisz co nie kupisz czekolady Tanie chińskie zupki w paczce bo nie starczy na obiady Za TV nie zapłacone, przydą przetną kabel Człowiek patrzy na człowieka jak na Kaina, Abel Życze teraz wszystkim ludzią żeby wam się udało Gdy dostaniesz coś od życia żeby Ci nie było mało Bo tak już się zdarzało, po kolei układało Ale od Ciebie zależy i to tylko twoja sprawa Zapamiętaj jedną rzecz "Życie to nie jest zabawa"
Kiedyś było inaczej że się zmieni tego nie wiem Jade dalej swoją drogą nie oglądam się za siebie Bo to co teraz robie, robie tylko dla Ciebie Dla siebie, przyjaciół i dla reszty bliskich osób Agresywka na pisanie dla mnie to jest właśnie sposób Wciąż z uniesioną głową to samo grono osób Ale było inaczej, że jest lipa opowiadam Boże pomóż przetrwać wszystko na kolanach Ciebie błagam Żeby wróciły te dni kiedy uśmiech był na twarzy Żebym spokojnie zasypiał i znowu zaczął marzyć I nie odszedł z tego świata niezapamiętany To jest właśnie ta ekipa, ta ekipa z zasadami Klatka nadziei dla ciebie, przecież wszyscy się zmieniamy Życie jak matematyka trudne to zadanie Wybijanie pięścią szyby to nie rozwiązanie Nie opuszczaj pięsci w walce, życie trudnym przeciwnikiem 1:0 dla Ciebie mecz kończy się wynikiem Poziom życia w Polsce popad poniżej minimum 600 złoty na początek pracy to jest maksimum Dzięki mamo za wszystko i przepraszam ze problemy Kiedyś było inaczej ale dalej żyjemy , ale dalej żyjemy
Kiedyś było inaczej teraz zalewam się płaczem Jeśli wiara czyni cuda musisz wierzyć że się uda Trzymaj wiare swą przy sobie moje słowo powie Tobie "Nie ma przecież tego złego co by na lepsze nie wyszło" Jest Ci teraz ciężko, teraz życie przyszło To dla Ciebie pisze, te słowa są pisane Moje rymy moje zdania na ta kartke wylewane Tylko 100% prawdy, tylko 100% wiary Patrze dookoła ten świat nie jest doskonały To są nasze marzenia, widzisz czy to boli ? A jak sądzisz co czuje kiedy chłopak się spierdolił Kiedy dobry chłopak młody sam robi se przeszkody Patrze na nich wszystkich i nikogo już nie widze Chłopaki dajcie spokój nie chce mówić że się wstydze Mamy tylko jeden sezon, tylko tyle dostaliśmy Tylko od nas zależy jak to wszystko skończyliśmy Zupełnie inaczej tak inaczej kiedyś było Dużo czasu uciekło, wiele rzeczy się zmieniło Kiedyś tylko skarpa teraz część bardziej środkowa Kiedyś bardziej do dołu, teraz tendencja wzrostowa Choć już nie raz błądziłem, życie tak oszukiwałem Czasem się zastanawiam jak ja zdołać przetrwałem Wiele minionych chwil za stracone uważałem Jednak w sumie one czegoś jednak nauczyły Być zawsze blisko celu nawet gdy opadły siły Od samego początku zawsze do celu dążyłem A czy do niego doszedłem jeszcze tego nie odkryłem...
[/quote]
- Patton
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
cieżko tu cokolwiek podsumowywać z roku na rok jest co raz gorzej,
doszło do tego, że cieszymy się z utrzymania, ale nic innego nam nie pozostało,
Oby ino nie było że rogala przypisze się "sukces" w uratowaniu klubu i zaś nie zrezygnuje,
gdzie ta zapowiedziana przed sezonem walka o awans, gdzie ci sponsorzy, gdzie ta spółka
Ogólnie był to jeden z najgorszych sezonów w historii, zakończył się "szczęśliwie". jak nic się nie zmieni to cało ta drużyna cały zespół rozdupi się od środka.
Jedyne pozytywy tego sezonu, to to że Wyrobek doł szansa modym i ci pokazali na co ich stać, będąc wyróżniającymi się zawodnikami na tle szarzyzny.
Nie najgorsze okazały się także transfery, ale jeśli nie utrzyma się członu drużyny i nie wzmocni się jej to w kolejnym sezonie bedzie podobnie jak wtym oby nie z gorszym skutkiem,
Ale na to wszystko trza pieniedzy a tych przy takich działaczach jak momy nie widać
doszło do tego, że cieszymy się z utrzymania, ale nic innego nam nie pozostało,
Oby ino nie było że rogala przypisze się "sukces" w uratowaniu klubu i zaś nie zrezygnuje,
gdzie ta zapowiedziana przed sezonem walka o awans, gdzie ci sponsorzy, gdzie ta spółka
Ogólnie był to jeden z najgorszych sezonów w historii, zakończył się "szczęśliwie". jak nic się nie zmieni to cało ta drużyna cały zespół rozdupi się od środka.
Jedyne pozytywy tego sezonu, to to że Wyrobek doł szansa modym i ci pokazali na co ich stać, będąc wyróżniającymi się zawodnikami na tle szarzyzny.
Nie najgorsze okazały się także transfery, ale jeśli nie utrzyma się członu drużyny i nie wzmocni się jej to w kolejnym sezonie bedzie podobnie jak wtym oby nie z gorszym skutkiem,
Ale na to wszystko trza pieniedzy a tych przy takich działaczach jak momy nie widać
- Grzegorz
- Kontakt:
Podsumowanie
Że pijak Rogala musi odejesc wie każdy.
Ze jest żle wie każdy
Że nie w II lidze jest miejsce dla Ruchu wie kazdy
Ale trzeba przyznać że przynajmniej przed tą rundą myliliśmy sie co do Mosóra. Chłopak grał super i widać było że mu zależy.
Myliliśmy sie ci do Maria, bo grał jak sierota..a tu jak zawsze sa jego fani.
Myliliśmy sie co do transferów, bo mimo wszystko były udane.
A teraz trzeba sie modlić żeby taki sezon juz sie nie powtórzył.
A szczególnie 3 maja.
Ja jestem dalej za zmianami na trybunach.
Nie moze tak być że przez PF na stadion na najważniejszy mecz sezonu moze wejść tak mało ludzi.
Ja dalej kłade lache na PF, bo to oni niszcza nasz klub razem z Rogalą.
Ze jest żle wie każdy
Że nie w II lidze jest miejsce dla Ruchu wie kazdy
Ale trzeba przyznać że przynajmniej przed tą rundą myliliśmy sie co do Mosóra. Chłopak grał super i widać było że mu zależy.
Myliliśmy sie ci do Maria, bo grał jak sierota..a tu jak zawsze sa jego fani.
Myliliśmy sie co do transferów, bo mimo wszystko były udane.
A teraz trzeba sie modlić żeby taki sezon juz sie nie powtórzył.
A szczególnie 3 maja.
Ja jestem dalej za zmianami na trybunach.
Nie moze tak być że przez PF na stadion na najważniejszy mecz sezonu moze wejść tak mało ludzi.
Re: Podsumowanie
skoncz pisac glupoty!Megowiec pisze:Nie moze tak być że przez PF na stadion na najważniejszy mecz sezonu moze wejść tak mało ludzi.
bilety byly po 5 zloty kazdy mogl wejsc kto chcial !
i niepierdol mi tu glupot
w y p i e r d a l a j z tego forum a nie bluzaj na ludzi dla ktorych powinnes miec SZACUNEK !!!!
siedz sobie tam na tej swojej wiosce i sie nie wpierdalaj w zycie kibicowskie !
-
- Kontakt:
sezon można posumowac krótko: AGONIA RUCHU. agonia z happy endem, happy endem w postaci utrzymania na szczeblu centralnym, bo czy jakis inny szczęśliwy element można dostrzec w obecnej sytuacji? Mimo wszystko nie wiedzieć czemu jestem zawsze w temacie Ruchu niepoprawnym (niestety) optymistą i liczę że może jednak coś się zmieni, choc nie mam pojęcia jak można cos zmienić. pewne jest jedno - w nowym sezonie, wiele klubów w 2 lidze jest dobrze zorganizowanych i z ambicjami więc w obecnym stanie rzeczy nie mamy czego szukac w tym gronie, tym bardziej że wielu zawodników pewnie będzie chciało zwinąc żagle z Chorzowa, jesli sytuacja się nie zmieni.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
Re: Podsumowanie
chmielok pisze:powinnes miec SZACUNEK !!!!

- vinc84
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Co tu dużo podsumowywać ?? Nojlepi jak nojpryndzy zapomnieć o tym koszmarze, nie oglądając sie do zadku , patrzeć w przyszłość , zaczynać poleku odbudowywać ta ruina i mieć nadzieja że w przyszłym sezonie bydzie lepi.Aby tak było je kilka warunków,ale tu kożdy zno nasze bolonczki i dzisiej niy je czas na szkamranie,,,,,,dzisiej trzeba głymboko odsapnąć.... Uffffffffffffffff..........ALLELUJA, dziynki Bogu, łon boł dzisiej kibicym Ruchu

-
- Kontakt:
Chielok ile Ty masz kurna lat???? 15???? Nie obrażaj nikogo bo każdy może meć swoje zdanie co do PF i nie ma co ukrywac że wiekszość ludzi czuje duzy niesmak i słusznie ich obwinia.... Niestety taka jest prawda a tematu niema co wałkować.... ktoś zawinił, wszyscy ponieśli kare.... i uważaj co piszesz na temat wiosek... Ja tez moge napisac dużo "ciekawych" rzeczy na temat Twojego miasta. [/quote]
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
Gerhat zaczol milo sympatycznie a tu zas to samo
PF i PF
nie wiem kto sie bawi w dziecinade
PF musza byc tylko bez wojny na stadionie
a tacy kolesie co krytykuja tez musza byc tylko niech
nie pisza ze baraze to przez to ze byla zadyma
dobrze ze Ruch naszu kochany nie spadl do III-ligi
bo by bylo wszystko na PFanow
tak jak by oni rzadzili klubem i grali w pilke
to moze wypierdolmy pilkarzy trenerow i zarzad
niech geaja PF trenerem beda PF a w zarzadzie tez oni zasiada
LUDZIE DAJCIE LUZU
ciekawi mnie jedno ze tylu inteligetnych ludzi sie tu wypowiada
tylu prawdziwych kibicow RUCHU
i kazdy z nas chce dobrze dla klubu NAWET PF wierzcie mi
PF i PF
nie wiem kto sie bawi w dziecinade
PF musza byc tylko bez wojny na stadionie
a tacy kolesie co krytykuja tez musza byc tylko niech
nie pisza ze baraze to przez to ze byla zadyma
dobrze ze Ruch naszu kochany nie spadl do III-ligi
bo by bylo wszystko na PFanow
tak jak by oni rzadzili klubem i grali w pilke
to moze wypierdolmy pilkarzy trenerow i zarzad
niech geaja PF trenerem beda PF a w zarzadzie tez oni zasiada
LUDZIE DAJCIE LUZU
ciekawi mnie jedno ze tylu inteligetnych ludzi sie tu wypowiada
tylu prawdziwych kibicow RUCHU
i kazdy z nas chce dobrze dla klubu NAWET PF wierzcie mi
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Moim zdaniem jedyny prawdziwy plus tego sezonu to odkrycie "PEPE" Cwielonga. Byle tylko nie odszedl z Ruchu w najblizszych sezonach a bedzie naprawde duzo pozytku z niego.
Nie mozna zapominac o pracy Stowarzyszenia, ktore jest dopiero na poczatku drogi ale robi juz duzo dobrego
O minusach nie trzeba pisac bo kazdy je zna i to az za dobrze.
Nie mozna zapominac o pracy Stowarzyszenia, ktore jest dopiero na poczatku drogi ale robi juz duzo dobrego

O minusach nie trzeba pisac bo kazdy je zna i to az za dobrze.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.