Wojewoda nie pozwala na otwarcie 1 sektora i trybuny dolnej.
jedno jest pewne ,jak by mu zalezało na tym aby na rewanzowy mecz było wiecej kibiców sam by wystosował pismo z prosba o otworzenie stadionu i sam by o to zabiegał a nie jego wysłannicy.Mam nadzieje,ze w sobote Ruch wygra a sobota ta bedzie ostatnia sobota tego alkoholika na ulicy Cichej 6 .SŁUCHAJ BOZE JAK CIE BŁAGA LUD,NIECH ROGALA IDZIE Z TAD W pi***
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak sie zastanawiam jak można poprawić bezpieczeństwo na sektorze 1 i na trybunie. Może przy każdym kibicu postawić policjanta a wszystko ogrodzić 4-metrowyą siatką pod wysokim napięciemNiech mi ktoś wytłumaczy bo w zasadzie nie rozumiem na czym miała polegać poprawa bezpieczeństwa? Niebezpiecznie było bo był wywalony płot i popękane mury i beton ze schodów przy sektorach oddalonych od trybuny i sektora 1 o kilkadziesiąt metrów! A ku*** przez ostatnie 84 lata na trybunie i sektorze 1 było bezpiecznie??? Przecież tam sie nic nie zmieniło!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co wy chcecie od wojewody on po prostu dba o swoją dupę !
przeciez wszyscy doskonale wiedzą że nasz" stadion" :oops: nadaje się tylko do wpisania jako zabytek kultury (minionej)
Może nakrecą tu nastepną część GLADIATORA - byłaby kasa na remont
a tak wogóle wymieńcie jedna osobę - znaną lub obecnie piastujacą jakiś wysoki urzad która chce pomóc RUCHOWI
ZAWSZE JEST JEDNA I TA SAMA ODPOWIEDZ TAM JEST rogala
przeciez wszyscy doskonale wiedzą że nasz" stadion" :oops: nadaje się tylko do wpisania jako zabytek kultury (minionej)
Może nakrecą tu nastepną część GLADIATORA - byłaby kasa na remont
a tak wogóle wymieńcie jedna osobę - znaną lub obecnie piastujacą jakiś wysoki urzad która chce pomóc RUCHOWI

ZAWSZE JEST JEDNA I TA SAMA ODPOWIEDZ TAM JEST rogala
- theirons
- Kontakt: