Transfery 2010/2011
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Transfery 2010/2011
Ja ufam Fornalikowi i skoro uważa że Malinowski się przyda to tak jest, a co niektórzy forumowi eksperci pewnie chcieli by Ronaldinho! Naszym problemem była ławka może Malinowski będzie rezerwowym... I dobrze! Doświadczonych rezerwowych nigdy za mało! I jak jugador słusznie zauważył prawdopodobnie za połowe tego co chciał Baran mamy zawodnika o porównywalnych lub nieco większych umiejętnościach sportowych.
-
- Kontakt:
http://www.90minut.pl/news/126/news1267 ... lonii.html" onclick="window.open(this.href);return false; może tak powrót
nie no pewnie Żabole go będą chcieli 

niebieski
-
- Kontakt:
Sie czepiocie a może (miejmy nadzieja) szczęka wam opadnie...
Może mo 34 lata ale Grzybek jakoś może nie?!
Więc poczekajcie na sparingi to zoboczycie jaki łon jest a nie już ze za stary i wogole do du***
Dejcie mu szansa!
P.S. Czy Fornalik jakimś transferem was zawiódł...mnie chyba nie więc zaufajcie mu
P.S.2 A Co z Bronowickim przyjdzie czy nie? wie ktoś?
Może mo 34 lata ale Grzybek jakoś może nie?!
Więc poczekajcie na sparingi to zoboczycie jaki łon jest a nie już ze za stary i wogole do du***
Dejcie mu szansa!
P.S. Czy Fornalik jakimś transferem was zawiódł...mnie chyba nie więc zaufajcie mu

P.S.2 A Co z Bronowickim przyjdzie czy nie? wie ktoś?
-
- Kontakt:
po pierwszym sparingu nie można go oceniać sparing za dwa dni on musi się zgrać z zespołem miejmy nadzieje ze wpływ na to będzie mieć jego ogromne doświadczenie 

niebieski
-
- Kontakt:
Bronowicki Bronowicki a co Tesakiem na nim mi jakoś bardziej zależy ...Mam nadzieję że podpiszą z nim miało być wiadomo do końca tygodnia
Po co on nam? Napadziorów mamy już wystarczająco dużo. Tylko niepotrzebna kasa zleci.Pinki19r20 pisze:http://www.90minut.pl/news/126/news1267 ... lonii.html może tak powrótnie no pewnie Żabole go będą chcieli
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Marcus,Tesak zagra w sparingu z Polonią Bytom,a potem Fornalik zdecyduje czy bedzie przydatny.
Bronowicki jest/bedzie dzis na Cichej(wg.Mosóra) i dopina szczegoly kontraktu.
Bronowicki jest/bedzie dzis na Cichej(wg.Mosóra) i dopina szczegoly kontraktu.
-
- Kontakt:
mulan pisze:Ja ufam Fornalikowi i skoro uważa że Malinowski się przyda to tak jest, a co niektórzy forumowi eksperci pewnie chcieli by Ronaldinho! Naszym problemem była ławka może Malinowski będzie rezerwowym... I dobrze! Doświadczonych rezerwowych nigdy za mało! I jak jugador słusznie zauważył prawdopodobnie za połowe tego co chciał Baran mamy zawodnika o porównywalnych lub nieco większych umiejętnościach sportowych.
wszystko na temat! zawodnik dobry a napewno stosunek jakości do wymagań ma lepszy niż Baran więc jesli to pomysł Fornalika to jestem w stanie temu przyklasnąć. nie bedą to wydane pieniądze w błoto bo doswidczenie ma spore i z tego co wiadomo to raczej unika kontuzji.
- pepson19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
według mnie dobry zawodnik napewno sie przyda nam w tym sezonie nie jednokrotnie,dajmy mu szanse!!
-
- Kontakt:
Potwierdzam.spyru pisze:Najlepszy zawodnik Odry w poprzednim sezonie.
-
- Kontakt:
A czy Trzeciak przypadkiem nie zakończył kariery??RuchChorzów1920 pisze:moze Jacek Trzeciak by sie przydał ? za darmo do wziecia. tez na rok mozna podpisac
Chcioł bych usłyszeć wypowiedź kogoś kto nie dość że pamięto jak gról ten Malina cały w Ruchu to jeszcze może się wypowiedzieć na temat jego formy w zeszłym sezonie i ewentualnych umiejętności, tylko prosza obiektywnie bez pierdzielenia...
-
- Kontakt:
Malinowski jak gral w Ruchu to byl jednym z najlepszych pilkarzy.Oczywiscie nie gral na miare swoich mozliwosci jak cala druzyna bo zaleglosci placowe byly ogromne.
O jego umiejetnosci nie ma sie co martwic.W tym wieku nalezy sie martwic o to zeby nie zlapal kontuzji i wytrzymal fizycznie trudy meczu/sezonu.
O jego umiejetnosci nie ma sie co martwic.W tym wieku nalezy sie martwic o to zeby nie zlapal kontuzji i wytrzymal fizycznie trudy meczu/sezonu.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
jugador jo pamietom jak groł w Ruchu i Ci musza pedzieć że Malina był bardzo słaby w tym okresie u nos, oczekiwania były ogromne co do niego ale groł przecietnie wrecz słabo, moze winikało to z tego że kasy niy było.
-
- Kontakt:
Druzyna grala slabo wiec pewne wrazenie bylo zachwiane.Dodatkowo te problemy z kasa.Moge zapewnic , ze umiejetnosci ma wysokie jak na polskie warunki.Pilkarsko jest sporo lepszy od Barana.Az dziwne , ze nigdy nie zagral w dobrym polskim klubie.Ale na to wplywa wiele czynnikow.Dobry agent,dobra prasa,cechy charakteru zawodnika.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak on był wtedy jednym z najlepszych to ja jestem bankowo ślepyjugador pisze:Malinowski jak gral w Ruchu to byl jednym z najlepszych pilkarzy.Oczywiscie nie gral na miare swoich mozliwosci jak cala druzyna bo zaleglosci placowe byly ogromne.