Transfery 2010/2011
- ZawszeNiebieskiSmeRf
- Kontakt:
Re: Transfery 2010/2011
Mówi się pożyjemy zobaczymy ale jak działacze (daj Boże ) podpiszą nowe kontrakty z Sobiechem i Sadlokiem to parę osób na tym forum (w tym ja) będzie musiało zwrócić honor działaczom (może części z nich).
Co do plotek transferowych. Olszar wydaję się być dobrym ruchem ten Tesak też dobrze wygląda (ale dobry filmik na yt o Baranie też by się dało zmontować ^^). Jeśli chodzi zaś o Bronowickiego to może w ekstraklasie poważnie podejdzie do swojego fachu i nie będzie już imprezował. Ja osobiście wierzę Waldkowi i każdy transfer, który będzie przez niego zatwierdzony uznam za trafiony (przynajmniej na początku).
Co do plotek transferowych. Olszar wydaję się być dobrym ruchem ten Tesak też dobrze wygląda (ale dobry filmik na yt o Baranie też by się dało zmontować ^^). Jeśli chodzi zaś o Bronowickiego to może w ekstraklasie poważnie podejdzie do swojego fachu i nie będzie już imprezował. Ja osobiście wierzę Waldkowi i każdy transfer, który będzie przez niego zatwierdzony uznam za trafiony (przynajmniej na początku).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
eeee trocha ino pedziołscaneRboy pisze:przecieram oczy ze zdziwienia: PATERMAN????
tommy śpisz?

chyba zjada"Poczyniliśmy przygotowania finansowe do takich działań. Stąd m.in. wynikała decyzja o braku przedłużenia na nowych zasadach kontraktu z Andrzejem Niedzielanem. Jesteśmy zdeterminowani, by utrzymać drużynę w obecnym składzie. Żadnej wyprzedaży nie będzie" - zadeklarował.

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Chyba dostali kasa z C+. I dobrze. Cały czos było o Ruchu głośno jeśli chodzi o transfery (głównie te o odejściach) a tera je głośno że Ruch godo: wyp...ać od naszych grajków. Dobrze niech cała Polska żyje Chorzowem
Oby jeszcze szcęki do zola opadły jak podpiszemy nowe kontrakty z SS
a potem na przekór Przeglądowi Sportowemu pogromy w LE dłużej niż 2 rundy
Uważom że Słowak może być kolejnym duzym plusem działaczy

Oby jeszcze szcęki do zola opadły jak podpiszemy nowe kontrakty z SS

Uważom że Słowak może być kolejnym duzym plusem działaczy
-
- Kontakt:
Ja bym z Jopem uważał mimo wszystkotommy tauzen pisze:ściagać Jopa na stopera

Może by się kogoś ze spadkowiczów udało wyciągnąć..
--
@tommy , ja tylko pisze,że bym uważał

Ostatnio zmieniony 18 cze 2010, o 10:15 przez Lukas89, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co mosz do Jopa?? to że ciulnoł samobója na waga mistrzostwa?? mioł synek pecha i teraz wszedzie jest na cenzurowanym niesłusznie moim zdanie bo zal ino mogą mieć do niego ino kibice Wisły. o wiele solidniejszy stoper niż Stawarczyk abo Grodzicki.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gdzie tu masz propagande? Od razu bylo mowione ze Niedzielan chce za wiele i bodajze Klimek w wywiadzie mowil ze trzeba ustabilizowac sytuacje finansowa i dlatego nie chcieli podpisac kontraktu, poprostu nas nie stac na niegotommy tauzen pisze:eeee trocha ino pedziołscaneRboy pisze:przecieram oczy ze zdziwienia: PATERMAN????
tommy śpisz?, i to w miara sensownie
![]()
tak to może sie do mediów wystepowac byle nie powtarzoł już nigdy swoich "wyczynów" z zeszłego roku to bydzie luz
![]()
no to tak napadzior jest - Olszar, na lewo strona po lekku chyba tyż momy Bronowicki i Tesak mom nadzieja że sie sprawdzą jeszcze ino kogos na srodek pomocy no i oczywiście zatrzymanie duetu SS i mogymy z podejściem fest optymistycznym zaczynać nowy sezon
![]()
coś długo to negocjuja z tym Baranem
widać dalyj mo wysokie aspiracje finansowe i cięzko go chyba na ziemia sprowadzić jak nie dojda do porozumienia (beż żalu z mojej strony
) to ściagać Jopa na stopera a Sadloczek do pomocy i bydzie idealnie
a swoją droga rozbawił mnie trocha tekst Smagorowicza
chyba zjada"Poczyniliśmy przygotowania finansowe do takich działań. Stąd m.in. wynikała decyzja o braku przedłużenia na nowych zasadach kontraktu z Andrzejem Niedzielanem. Jesteśmy zdeterminowani, by utrzymać drużynę w obecnym składzie. Żadnej wyprzedaży nie będzie" - zadeklarował.![]()
nie ma to jak pełno propaganda sukcesu i zamienienie porażki w sukces...
![]()
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
od razu było godane?? jakby od razu było godane to by nie składali propozycji Andrzejowi to że dali nieatrakcyjno oferta dla Andrzeja i wybroł lepszo oferta Korony to pewnie też było zamierzone i planowane długofalowo
no ale skoro we wszystkich kwestiach biere sie pewne słowa o ustabilizowaniu sytuacji finansowej jako mantra to nie dziwia sie że potym sie pisze gupoty. Kaj mosz propaganda chyba slepy ino jej nie widzi - chcieli my żeby Andrzej zostoł ale wybroł lepszo oferta Korony ale w sumie to nic sie nie stało a nawet jest dobrze bo od dzisiej stabilizujemy sytuacja finansowo. trocha trzeźwego spojrzenia na fakty nie zaszkodzi
.

to po ch** skłodali nowo oferta, nie lepiej napisac że nie było nos stykać aby przebić oferta Korony ino dupcyć o stabilizacji finansowej?? dziecko w przedszkolu pokumo o co biegoStąd m.in. wynikała decyzja o braku przedłużenia na nowych zasadach kontraktu z Andrzejem Niedzielanem

-
- Kontakt:
Jop w Górniku
już wiem kto nom bramki bedzie strzeloł 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Proponuje rzucić tu na forum jeszcze parę nazwisk, którymi "jest zainteresowany" Ruch to pewnie Allianz Zabrze ich kupi hahaha.
-
- Kontakt:
No to sprawa Jopa załatwiona 
--
Kosowski za dobry na Górnika.. szkoda by Go było..

--
Kosowski za dobry na Górnika.. szkoda by Go było..
Ostatnio zmieniony 18 cze 2010, o 12:14 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
niech se Rasiaka i kosowskiego jeszcze kupia
i drugi Milan bedzie ;p

niebieski
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
patrząc na wzmocnienia to chyba im się podobało w I lidze 

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
juz sie deRbow nie umia doczekac i Jopa w skladzie szczew 

-
- Kontakt:
Żebysmy się nie przeliczyli trzeba spokojnie do tego podejść nie zlekceważyć ich bo to się może żle skończyćstaRvin pisze:juz sie deRbow nie umia doczekac i Jopa w skladzie szczew

- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
kroy pisze:patrząc na wzmocnienia to chyba im się podobało w I lidze
Wy sie tak szczewami nie interesujcie, i tym kogo kupujom...a tym bardziej nie naśmiewejcie się, bo śmiać to sie bedzie ten, co wyżej w tabeli po sezonie bedzie, i ten co derby wygro...