Transfery 2010/2011
-
- Kontakt:
Re: Transfery 2010/2011
Pierw niech przedluza te kontrakty a pozniej mozemy rozmawiac.Wolalbym ta konferencje po tych wydarzeniach.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Krótki wywiad z Tesakiem:
Źródło: ruchchorzow.com.plDo końca tygodnia na testach w Ruchu będzie przebywał Lukas Tesak. Słowacki obrońca przeszedł dziś badania wydolnościowe i szybkościowe i wziął udział w popołudniowym treningu. 25-letni lewy obrońca w minionym sezonie grał w Tatranie Presov. Za sobą ma występy w Pucharze UEFA i reprezentacji Słowacji do lat 23.
Na treningu zaprezentowałeś swoją optymalną formę?
- Za mną dopiero dwa treningi, więc trudno odpowiedzieć na to pytanie. Stać mnie na więcej.
Jakie pierwsze wrażenia z pobytu przy Cichej?
- Trenuje się zupełnie inaczej niż u nas, poziom jest znacznie wyższy. Poza tym trenuję z bardzo dobrą drużyną.
Jakie są twoje największe zalety?
- Dobrze gram głową, drybling, ale największym moim atutem jest szybkość. Tą cechę mogłem pokazać w obu zwycięskich meczach z Aston Villa Birmingham w europejskich pucharach, gdy byłem piłkarzem MSK Żylina.
Cele na przyszłość?
- Przyjechałem do Polski, do Ruchu, by zostać piłkarzem tej drużyny.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
konkretnie koles godo
pewny siebie mam nadzieje ze zostanie

-
- Kontakt:
Byl juz Brzytwa teraz pora na TASAK ; ]
Jakos mam dobre przeczucia zwiazane z tym zawodnikiem.
Jakos mam dobre przeczucia zwiazane z tym zawodnikiem.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
wy byscie przyjeli kazdego, kto chce tu zsotac, ma filmik na jutubje i nie spiewa w churze.
W zeszlym roku 3/4 forum wolalo Drozdowicza i tego na K czteroliterowego od Niedzielana
Zreszta kiedy my ostatnio kogos po testach zakontraktowalismy?
W zeszlym roku 3/4 forum wolalo Drozdowicza i tego na K czteroliterowego od Niedzielana
-
- Kontakt:
No ja nie wiem ale jak ktos w wieku okolo 23 lat radzi sobie w Europejskich Pucharach ,gral w reprezentacji slowacji under 23 to ogorkiem nie jest.Z drugiej strony dosc dziwne , ze gral w srednim slowackim klubie aktualnie.Jednak czasem tak bywa.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tylko,ze jak koles gral w Zilinie wczesniej,gral w Europejskich Pucharach to chyba cos potrafi,prawda?I jeszcze pozytywna opinia Radolskiego-co jak co,ale on ma rozeznanie na rynku Słowackim,a i do jego transferow nie moglismy miec zastrzezen.
Oczywiscie,ze trzeba mu sie blizej przyjrzec,jak sie spodoba Fornalikowi to zostanie.
Oczywiscie,ze trzeba mu sie blizej przyjrzec,jak sie spodoba Fornalikowi to zostanie.
-
- Kontakt:
Nieśmiało zauważam: Olszarbogas1985 pisze:wy byscie przyjeli kazdego, kto chce tu zsotac, ma filmik na jutubje i nie spiewa w churze.
Od zawsze, na zawsze...
Klub z TAKĄ tradycją jest skazany na sukces. To tylko kwestia czasu...
Klub z TAKĄ tradycją jest skazany na sukces. To tylko kwestia czasu...
-
- Kontakt:
na gowny stronie sa foty Tasaka i mo galotki z nr 9 hmm...
-
- Kontakt:
to nic nie znaczy - zawodnikom na treningach sie czeston nie zgadzaja numery - a w naszym klubie na pewno, bo jak sie oglado fotki to czesto widac, ze maja różneJoJeJo pisze:na gowny stronie sa foty Tasaka i mo galotki z nr 9 hmm...
-
- Kontakt:
Ciup, czytejcie ze zrozumieniem! Jedna osoba zażartuje o kukiełce i 10 osob sie pytp czy to prowda 

Może by tak poszukać po perełkach lokalnych klubów, w ten sposób mamy Sobiecha i Sadloka?
- Biszkopt
- Kontakt:
Postu wyżej nie skomentuje.
Przecież szukają cały czas.19cevox20 pisze:Może by tak poszukać po perełkach lokalnych klubów, w ten sposób mamy Sobiecha i Sadloka?
Ruch Chorzów... Legenda bez końca...
-
- Kontakt:
FredyKruger pisze:Grajkowie będą zmuszeni ostro tyrać, żeby zagrać w wyjściowym składzie.
Wydaje mi się, ze nie do końca o to dokładnie chodzi, rzecz w tym, że przed nami sezon o wiele dłuższy, intensywniejszy i trudniejszy. Rzecz w tym, żebysmy się nie wysypali w jego połowie.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.