No chyba,że Oni szukają kogoś w miejsce Szeryfa co ch... by grał a kase by brał..

Poznański Lech nie rezygnuje z zakupu dwóch reprezentantów Polski - Macieja Sadloka i Artura Sobiecha. Kolejorz za piłkarzy Ruchu Chorzów postanowił zaoferować 5 milionów złotych.
Zarówno Sadlok, jak i Sobiech chcą odejść z Ruchu, choć sieci na nich zarzucają inne polskie kluby. Na Sadloka chrapkę ma Wisła Kraków, która uzyskała środki na transfer po sprzedaży Arkadiusza Głowackiego do Trabzonsporu, a młody zawodnik deklaruje, że bliżej mu do Krakowa, niż do Poznania.
Niemniej, jeśli oferta o milion większa od poprzedniej skusi działaczy Niebieskich, Sadlok rozważy ofertę Lecha, bo nie ukrywa, że z Sobiechem we dwóch łatwiej byłoby się odnaleźć w nowym klubie.
źle słyszałeśMarcus pisze:Przecież Nowak też przeszedł do Górnika z Ruchu i jakoś dalej ma nasz szacunek a Pitry chyba nic nie mówił złego o Ruchu jeśli tak to mnie poprawcie bo nic o tym nie słyszałem.Myślę że jako zmiennik dla Olszara i Sobiecha w razie kontuzji mógł by być
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 31 gości