Stal-Ruch(baragge)
witam i jak jest u was oficjalnie z biletami na ten mecz??
jest szansa zebym przyjechal sobie do chorzowa i kupil bilet przed meczem czy u was sa jakies przedsprzedaze??
bardzo mi zalezy zebym byl na tym meczu
i ile oficjalnie ludzi moze wejsc na stadion??
z gory dzienx za odpowiedz
do typa z kielc: po co sie tu wpisujesz?? nie dotyczy cie ten temat - nawet w chorzowie wiedza ze kielce to tylko i wylacznie 2 liga ZA PIENIADZE!!
pozdrawiam niebieskich!!
jest szansa zebym przyjechal sobie do chorzowa i kupil bilet przed meczem czy u was sa jakies przedsprzedaze??
bardzo mi zalezy zebym byl na tym meczu
i ile oficjalnie ludzi moze wejsc na stadion??
z gory dzienx za odpowiedz
do typa z kielc: po co sie tu wpisujesz?? nie dotyczy cie ten temat - nawet w chorzowie wiedza ze kielce to tylko i wylacznie 2 liga ZA PIENIADZE!!
pozdrawiam niebieskich!!
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widac jakim jestes kibicem......Konrad pisze:Domyślam się, że chodzi ci o Hetmana, bo my wami niegraliśmy.Korona pisze:w meczu z wami tez?
Tam sędziego nie przekupiliście i dlatego dostaliscie w dupę.
Gralismy wygralismy 2:0 w PP.
Stalem obok waszych kibicow i nawet oni mowili, ze tak cienko grajacego
Ruchu juz dawno nie widzieli wiec nie ma co zwalac na sedziego.
Owszem podczas sezonu bylo kilka kontrowersyjnych sytuacji ale bez przesady nie mogly one wypaczyc tabeli!!
A co do tematu to i tak zycze wam utrzymania w 2 lidze.
hehe, korona tutaj wlasnie widac jakim ty jestes kibicem skoro porownujesz mecze pp do ligi - bez komentarza
druga sprawa jaka poruszyles to tych kontrowersyjnych sytuacji troche bylo i napewno mialy wplyw na 1 miejsce, ze tak przytocze tylko stalowa wola 2 razy, przemysl, w meczu ze stala rzeszow (glownym kandydatem do awansu) 2 karne - biorac pod uwage ze w jednym meczu bylo 2-2 a w drugim 1-1 strzelacie tylko jedna bramke z akcji, do tego mecz w krakowie z wisla. moglbym tak wymieniac jeszcze sporo meczy ale po co?
wiec nie zglaszaj tu bzdur.
zreszta to jest watek o meczu stali z ruchem wiec niewiem czemu sie tu wtracasz?
czyzby jakis komlexik stali rzeszow?
druga sprawa jaka poruszyles to tych kontrowersyjnych sytuacji troche bylo i napewno mialy wplyw na 1 miejsce, ze tak przytocze tylko stalowa wola 2 razy, przemysl, w meczu ze stala rzeszow (glownym kandydatem do awansu) 2 karne - biorac pod uwage ze w jednym meczu bylo 2-2 a w drugim 1-1 strzelacie tylko jedna bramke z akcji, do tego mecz w krakowie z wisla. moglbym tak wymieniac jeszcze sporo meczy ale po co?
wiec nie zglaszaj tu bzdur.
zreszta to jest watek o meczu stali z ruchem wiec niewiem czemu sie tu wtracasz?
czyzby jakis komlexik stali rzeszow?
-
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
SOBOTA 26 czerwca 2004 r. godz. 15.00, Ruch Chorzów - Stal Rzeszów - rewanżowy mecz barażowy o utrzymanie w 2 lidze - nikt, w kim płynie niebieska krew nigdy nie zapomni tej daty ani tego meczu.
Jestem już w pracy od 6.15, wszytko dlatego, żeby móc wyjść wcześniej i być na tym meczu, jeśli nie najważniejszym w całej histori Ruchu, to napewno jenym z najważniejszych. Liczę na zwycięstwo, mam bilet na trybunę: sektor 2 rząd 4 miejsce 285, dokładnie takie samo jak na Arce, nie mam nic przeciwko, żeby wynik też był taki.
A oprócz zwycięstwa i utrzymania mam jeszcze jedno marzenie, takie samo jak wszyscy, żeby to był ostatni mecz Ruchu pod rządami Rogali, czy tak się stanie
czy Nasze marzenie się spełni
- jeśli tak jest szansa, że Ruch zacznie iść w górę pod względem sportowym, finansowym, organizacyjnym, jeśli nie ... - lepiej o tym nie myśleć.
Tak więc dziś musimy być wszyscy razem: kibice, zawodnicy, cały sztab szkoleniowy, służby porządkowe - wszyscy razem przeciw jednemu, jest silny, ale My, jeśli pokażemy jedność, jesteśmy silniejsi. Dzisiejszy dzień może się skończyć tragedią ale i radością, jakiej na Cichej już dawno nie było. Wierzę, że do tragedii nie dojdzie.
Do zobaczenia na Cichej - kibicu, musisz tam być

Jestem już w pracy od 6.15, wszytko dlatego, żeby móc wyjść wcześniej i być na tym meczu, jeśli nie najważniejszym w całej histori Ruchu, to napewno jenym z najważniejszych. Liczę na zwycięstwo, mam bilet na trybunę: sektor 2 rząd 4 miejsce 285, dokładnie takie samo jak na Arce, nie mam nic przeciwko, żeby wynik też był taki.
A oprócz zwycięstwa i utrzymania mam jeszcze jedno marzenie, takie samo jak wszyscy, żeby to był ostatni mecz Ruchu pod rządami Rogali, czy tak się stanie

Tak więc dziś musimy być wszyscy razem: kibice, zawodnicy, cały sztab szkoleniowy, służby porządkowe - wszyscy razem przeciw jednemu, jest silny, ale My, jeśli pokażemy jedność, jesteśmy silniejsi. Dzisiejszy dzień może się skończyć tragedią ale i radością, jakiej na Cichej już dawno nie było. Wierzę, że do tragedii nie dojdzie.
Do zobaczenia na Cichej - kibicu, musisz tam być

bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października