Ty mos ptoka, jo by tak do witzu na oficjalny stronie napisoł, że som my już prawie ugodane ze na nowo reaktywowanym SibikiemscaneRboy pisze:to może ogłośmy, ze kupujemy Smolarka i Żewłakowa... niech se ich szczewa podkupią

Zaś tydziyń wygromy

Ty mos ptoka, jo by tak do witzu na oficjalny stronie napisoł, że som my już prawie ugodane ze na nowo reaktywowanym SibikiemscaneRboy pisze:to może ogłośmy, ze kupujemy Smolarka i Żewłakowa... niech se ich szczewa podkupią
.... na ja... na bezrybiu i Olszar rybaOlszar obecnie trenuje z Ruchem Chorzów, z którym ma podpisać kontrakt. ??
16 bramek yno na 1ligowych boiskach. Dolicz se do tego też inne gole, gdy groł w 2 lidze np.Lutz pisze:95 szpili 16 bramek![]()
![]()
![]()
tzn...... co ? dużo lotoł ? ryczoł ? gestykulowoł ? dyskutowoł? Co to znaczy, że sie b. dobrze prezyntowoł ? Mioł fajno, wybiglowano treska ? Abo co ?Wg mnie duże wzmocnienie, widziałem kilka meczy Piasta i trzeba przyznać że Olszar prezentował się bardzo dobrze.
Ja dużo lotoł, dużo ryczoł, dużo gestykulowoł - choby kapitan.Lutz pisze:tzn...... co ? dużo lotoł ? ryczoł ? gestykulowoł ? dyskutowoł? Co to znaczy, że sie b. dobrze prezyntowoł ? Mioł fajno, wybiglowano treska ? Abo co ?
Użytkownicy przeglądający to forum: elquatro, Google [Bot], WolnyLogin, zico1920 i 44 gości