Protest
-
- Kontakt:
Re: Protest
Jo bych poszol tego 9 czerwca na C6 (sory jak mi sie kiwla data) tak jak zaczynaja pierwszy treniol isc pod trybuna i ryczec az wyleza... A i przy okazji pokozac naszym grajkom ze som my z nimi.
pyRsk!
pyRsk!
-
- Kontakt:
I zas bydo wszystkie fuckty i inksze pzreglondy miały polywka i bydom tekstry w stylu nawet kibice odwracają sie od klubu itd...
Wiela było godki o tym aby niy sr** we włąsne gniozdo.
Tymat do zawarcio!!!
Tymat do zawarcio!!!
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
To siedz dali na żici i ino narzykejPavlique pisze:I zas bydo wszystkie fuckty i inksze pzreglondy miały polywka i bydom tekstry w stylu nawet kibice odwracają sie od klubu itd...
Tymat do zawarcio!!!

to Ty wolisz zeby nom sie Klub Rozpier.... niz zeby jakies pismaki mieli co pisac:/

-
Zarzad do zmiany a siedzeniem na du*** i pisaniem na forum tego nie zrobimy.Jak nie teraz to kiedy jak bedziemy grac derby z cyganami??Jezeli nic nie bedziemy robic to naprawde oni beda mysleli ze jest ok brakuje stowarzyszenia jak cholera.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co po niektórzy zachowują się jak by ich iloraz inteligencji był na poziomie 6 latka, Ja chce i już!. Panowie jaką macie alternatywę. Przecież nawet stowarzyszenia nie mamy, wiec co wy chcecie robić! Co wystawicie taczkę i już? Panie Kochlowitz powiedz wszystkim czytającym te forum jakie masz lakarstwo na uzdrowienie finansowej i organizacyjnej sytuacji klubu. Przedstaw nam wszystkim swój pomysł. Nie zapominaj, że na dniach mamy wyrok odnośnie Zusu, i ciąży nad nami decyzja wydziału dyscyp. PZPN za długi względem piłkarzy...Kochlowitz pisze:To siedz dali na żici i ino narzykejPavlique pisze:I zas bydo wszystkie fuckty i inksze pzreglondy miały polywka i bydom tekstry w stylu nawet kibice odwracają sie od klubu itd...
Tymat do zawarcio!!!![]()
to Ty wolisz zeby nom sie Klub Rozpier.... niz zeby jakies pismaki mieli co pisac:/
Stąpajcie trochę realnie po ziemi
takie tam
-
- Kontakt:
Zawodnicy już w ostatniej kolejce dolali oliwy do ognia - wystarczy. Zgodzom się z Pavlique nie tędy droga. Media tylko czekają na takie akcje a klubowi to na pewno nie pomoże a tylko zaszkodzi. Pamiętejcie tylko o jednym 1 lipca zaczynomy naszo przygoda w pucharach i moim zdaniem nie powinniśmy robić negatywnego PR klubowi który i bez tego mo kłopoty. Takie wystąpienia są "wodą na młyn" dla naszych wrogów. Licza na więcej rozwagi i rozsądku od naszych kibiców i nie wkładaniu "kija w mrowisko". Co Wom do ta pikieta? Nic tylko ostuda w prasie i TV. Więcej nic.Kochlowitz pisze:To siedz dali na żici i ino narzykejPavlique pisze:I zas bydo wszystkie fuckty i inksze pzreglondy miały polywka i bydom tekstry w stylu nawet kibice odwracają sie od klubu itd...
-
- Kontakt:
W 2000 roku była analogiczna sytuacja Tez nikt się nie odzywał Jak skończył Ruch?kattowitz pisze:Zawodnicy już w ostatniej kolejce dolali oliwy do ognia - wystarczy. Zgodzom się z Pavlique nie tędy droga. Media tylko czekają na takie akcje a klubowi to na pewno nie pomoże a tylko zaszkodzi. Pamiętejcie tylko o jednym 1 lipca zaczynomy naszo przygoda w pucharach i moim zdaniem nie powinniśmy robić negatywnego PR klubowi który i bez tego mo kłopoty. Takie wystąpienia są "wodą na młyn" dla naszych wrogów. Licza na więcej rozwagi i rozsądku od naszych kibiców i nie wkładaniu "kija w mrowisko". Co Wom do ta pikieta? Nic tylko ostuda w prasie i TV. Więcej nic.Kochlowitz pisze:To siedz dali na żici i ino narzykejPavlique pisze:I zas bydo wszystkie fuckty i inksze pzreglondy miały polywka i bydom tekstry w stylu nawet kibice odwracają sie od klubu itd...
-
- Kontakt:
Protest protestami tylko co chcecie tym zwojować Pokrzyczeć pośpiewać i sie rozejść ? Ja rozumie że zarząd jest jaki jest ale wydaje mi się że więcej by sie zdziałało merytoryczną rozmową z kimś kompetentnym Narazie straciliśmy tylko a może i aż Andrzeja Jest jeszcze sporo niewiadomych i o tym można porozmawiać Jest sporo spekulacji które powodują że to forum nie zasypia na noc Chcecie "wydać wyrok bez rozprawy" ?
I żeby nie było nie bronie zarządu Staram się myśleć racjonalnie
ps. nie wypowiadam się na forum ale to nie znaczy ze nie jestem wieRny

ps. nie wypowiadam się na forum ale to nie znaczy ze nie jestem wieRny

- ObeRschlesien
- Kontakt:
Mnie tyz wkur.. co sie dziej w Ruchu i wokol niego ale dejcie sie na luz ..... i nasuwo mi sie jedno pytanie czy w tyn sposob pomogymy czy zaszkodzymy ino sobie i naszymu kochanymu Ruchowi ?

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tylko ten Ruch z 2000 rok a ten z 2010 to dwa różne kluby, Chcesz miec władze w klubie, kup akcje i po problemie. Jak na razie sami narzekacze i krzykacze, a nikt nie ma rozwiązania trapiących Ruch problemów. !!! Też mi się nie podoba sytuacja w klubie, ale nie znam rozwiązania problemów. Miałbym kasę, to bym pewnie miał jakieś rozwiazanie.ENDZA pisze: W 2000 roku była analogiczna sytuacja Tez nikt się nie odzywał Jak skończył Ruch?
takie tam
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mom trocha wiynkszy iloraz inteligencji niż 6 latek i bez to wiym że niy moga koło amatorszczyzny pracowników mojego klubu przechodzić spokojnie i udować że jest fajnie. I to niy ino kwestia postępowania wobec Wtorka ale kolejnych wpadek naszych speców od marketingu, PR i zarządzanio.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
Tam i tu robili/robią nos w ciula...piotrhalak pisze:Tylko ten Ruch z 2000 rok a ten z 2010 to dwa różne kluby, Chcesz miec władze w klubie, kup akcje i po problemie. Jak na razie sami narzekacze i krzykacze, a nikt nie ma rozwiązania trapiących Ruch problemów. !!! Też mi się nie podoba sytuacja w klubie, ale nie znam rozwiązania problemów. Miałbym kasę, to bym pewnie miał jakieś rozwiazanie.ENDZA pisze: W 2000 roku była analogiczna sytuacja Tez nikt się nie odzywał Jak skończył Ruch?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
może mała ankieta pokazująca jakie jest zaufanie do zarządu?
No bo czym jest klub bez kibiców ? zobaczymy na jakie poparcie obecny zarząd może liczyc.
No bo czym jest klub bez kibiców ? zobaczymy na jakie poparcie obecny zarząd może liczyc.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Przede wszytskim spotkejcie sie i w oparicu o ludzi z autorytetem zalozcie to stowarzyszenie. bo inaczej to wasze protesty beda o kant rzici rozczas i stana sie ino pozywka dla brukowcow.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie możemy teraz wystąpić publicznie przeciwko władzom naszego klubu, to nas tylko pogrąży. Wszyscy nie zgadzamy się z tym co robią ale szmatławce tylko na to czekają. O Ruchu było w miarę cicho i było wszystko ok do momentu koszulek naszych piłkarzy. Jak pojawiły się koszulki pojawiły się kary, wyprzedaże, długi, zaległości z przed lat.
Tak jak pisze piotrhalak, żaden z Was nie ma pomysłu na uzdrowienie klubu, nie mamy żadnych postulatów oprócz "sobstyl raus".
Taki niby protest to będzie gwóźdź do trumny. Może zróbmy taki protest w swoich miastach aby sprzedało się 10 tys karnetów co?! Tak uzdrówimy ten klub!!!!!!
Mój pomysł to zamknięte spotkanie kibiców z władzami pod szyldem "współpracy dla dobra klubu".
Umówmy się przynajmniej z nimi na moderowany czat! Na który trzeba się będzie zapisywać! Każdy będzie mógł zadać pytanie!
Tak jak pisze piotrhalak, żaden z Was nie ma pomysłu na uzdrowienie klubu, nie mamy żadnych postulatów oprócz "sobstyl raus".
Taki niby protest to będzie gwóźdź do trumny. Może zróbmy taki protest w swoich miastach aby sprzedało się 10 tys karnetów co?! Tak uzdrówimy ten klub!!!!!!
Mój pomysł to zamknięte spotkanie kibiców z władzami pod szyldem "współpracy dla dobra klubu".
Umówmy się przynajmniej z nimi na moderowany czat! Na który trzeba się będzie zapisywać! Każdy będzie mógł zadać pytanie!
Ostatnio zmieniony 3 cze 2010, o 11:30 przez mulan, łącznie zmieniany 1 raz.