Zmiany personalne

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

#31 Post autor: Gość » 16 cze 2004, o 21:05

Lutz a ty za chlebem kaj żeś pitnył :?: Nie sądź kogoś a sam nie będziesz sądzony :!:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#32 Post autor: Lutz » 16 cze 2004, o 22:13

WojtekO pisze:Lutz a ty za chlebem kaj żeś pitnył :?: Nie sądź kogoś a sam nie będziesz sądzony :!:
Po piyrsze jo niy pitnył za chlebym.
Po drugie jo nikogo niy sądza ino podsumowuja sytuacja fussbalu w Ruchu i na ślonsku.Może na jego miejscu bych tak samo zrobioł, niy wiym . Chciołech bez to pedzieć że co drugi pito do gorolowni za chlebym , a niy zostaje na ślonsku ( podtekst - czymu tak jest ?)
Po trzecie jak niy znosz intencji piszącego jaki post to wypadało by sie spytać co tyn wtoś mioł na myśli, dopiyro potym krytykować.
Jo w każdym bądź razie nic złego niy napisoł oprócz tego że dzisiej tradycja i przywiązanie do barw klubowych nic niy ma warte, stąd tyn tekst że za pora zł.niektórzy sprzedali by swoja matka . Czy do tych niektórych należy tyż Szyndrowski ??????? Niy wiym.Godołech ogólnie.
Pozdro i szacunek :D

AndRe
Kontakt:

#33 Post autor: AndRe » 16 cze 2004, o 22:25

A ja sie Skuterowi nie dziwie.

Szkoda tylko ze za niego kasy nie dostaniemy.

Ps.Mam nadzieje ze Skuter nie ma syndromu "Dzikiji". 8)
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

reden
Kontakt:

#34 Post autor: reden » 16 cze 2004, o 22:27

...a choby ci łobiecywali złote góry, nigdy niy zmiyniej swojego klubu na inny."
Gerard Wodarz (1913-1982)

Ja. To musiały być czasy....

Kobold
Kontakt:

#35 Post autor: Kobold » 16 cze 2004, o 22:41

A mnie w odejściu Szyndrowskiego drazni jedna rzecz - do tej pory z reguły grał padline. Dopiero na wiosne gdy mu się kontrakt kończył i wiedział że czekają go negocjacje w sprawie nowego albo szukanie nowego pracodawcy nagle zaczął grać o niebo lepiej. Na jego talent zaczął się znów rozwijać czy jak ? Widac mu motywacji brakowało :?:

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#36 Post autor: wolfik » 17 cze 2004, o 00:00

Patton tu masz racje, jesli chodzi o frekwencje to od przeciwnika bardzo wiele zależy, ale u nas co paradoksalne frekwencja w drugiej lidze jakoś zawsze była większa, pewnie chodzi o wyniki, drużyna wygrywała mecz za meczem(no może poza tym sezonem :roll: )

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#37 Post autor: grzej » 17 cze 2004, o 10:36

Kobold ma racje, zreszta Szyndrowskiego nie bedzie mi zal wcale, juz dawno pisalem ze powinnien odejsc, krzyz na droge, zreszta to samo dotyczy innych gwiazd takich jak Malinowski i Cecot

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#38 Post autor: AdiC » 17 cze 2004, o 11:15

Normalno rzecz, że ludzie przychodzą i odchodzą z klubu. I niy można miec do nich pretensji. To jest ich zawód. Nikt z wos nie chce robić za darmo, a jak sie wom pensje opóźniajom to larma jest w pierony (słusznie zresztą). Niychby gruba niy zapłaciła w terminie....
Szkoda, że przyspawany nie robi nic żeby zawodnicy chcieli w tym klubie pozostać. Aż sie boja co bydzie po barażach, jeśli sie nic w tym klubie nie zmieni. Ci co odeszli niestety nie żałują - Biza, Gora, Baszczu, Surma, Master, Włodarczyk, Kuba itd. Aż mi sie płakać chce - przeca to ekipa na mistrza. Dodać jeszcze Madeja, Grzelaka i dołożyć Pepe!!!!!!!!
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

volek
Kontakt:

#39 Post autor: volek » 17 cze 2004, o 11:37

AdiC pisze:Aż sie boja co bydzie po barażach, jeśli sie nic w tym klubie nie zmieni.
Zostaną nam pewnie Fornaliki i inne Sukery.
Nikt za darmo tu nie przyjdzie :cry:
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#40 Post autor: radzion » 17 cze 2004, o 11:39

jo moga przisc!!zreszta takich pewnie byloby wiecej :D

modelius1

#41 Post autor: modelius1 » 17 cze 2004, o 20:38

kibic1920 pisze:Szkoda Szyndrowskiego, ale wiadomo ze z propozycji Pogoni lub Korony duzo piłkarzy i I ligowych by skorzystało. Szyndrowski mowił ostatnio że chce zostać w Chorzowie ale wiele rzeczy musiało by sie szybko zmienić. Jeżeli utrzymiemy sie i poznamy sponsora :lol: to licze ze Szyndrowski zostanie z nami i pomoze w nastepnym sezonie nam.

no poznomy sponsora zaroz po barazach rogala otwiero koperta ino czy wie kaj ona jest.rogallik to zasrany komuch powinien wyleciec jak sld

snajper

#42 Post autor: snajper » 21 cze 2004, o 18:49

a moze rogala juz ja gdzie zakopaB w pa[ierrkach po tak dBufgim oczekiwaniu sie gdzies zapodziaBa

Elmer
Kontakt:

#43 Post autor: Elmer » 23 cze 2004, o 10:27

volek pisze:
AdiC pisze:Aż sie boja co bydzie po barażach, jeśli sie nic w tym klubie nie zmieni.
Z zespołu na 100% odchodzą: Cecot, Fornalik, Malinowski i Szyndrowski. Reszta czeka na to czy Przyspawany zostanie.

Bolek
Kontakt:

#44 Post autor: Bolek » 23 cze 2004, o 11:23

Elmer pisze:
volek pisze:
Z zespołu na 100% odchodzą: Cecot, Fornalik, Malinowski i Szyndrowski. Reszta czeka na to czy Przyspawany zostanie.

i po co zamet siejesz ??

jak nie wiesz to sie nie wpisuj :!: :!:
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Elmer
Kontakt:

#45 Post autor: Elmer » 23 cze 2004, o 12:17

Bolek pisze:
Elmer pisze:
volek pisze:

i po co zamet siejesz ??

jak nie wiesz to sie nie wpisuj :!: :!:
Wydaje mi się, że jednak wiem. I to bardziej niż Ci się wydaje. Malina, Cecot i Fornalik na 100% odchodzą, bo kończą im się kontrakty (Malina do Odry). A o Szyndrowskim każdy już wie. I kto tu sieje zamęt?

ODPOWIEDZ