Krystiana Rogali przypadków "parę" z Ruchem -

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Krystiana Rogali przypadków "parę" z Ruchem -

#1 Post autor: Konrad » 16 cze 2004, o 18:20

Pomyślałem sobie, że może warto założyć taki temat, w którym pisalibyśmy o konkretnych przypadkach chamstwa, ignorancji, bezczelności ewentualnych wałkach w naszego specjalisty i menedżera. Może ja zacznę pierwszy.
Tylko proszę bez bluzgów - po co zniżać się do poziomu tego człowieka...

Ostatnio dowiedzielismy się ze chce odejść Szyndrowski. Nie jest tajemnicą, ze Klub wisi mu bardzo dużo kasy. Marek upomniał się o forsę, pan Przyspawany stwierdził,że jak mu brakuje kasy to niech swoje autko sprzeda. :wow:

Podszedl ostatnio do niego Seba Nowak w kawiarence i mowi mu ze ma eksmisje z mieszkania, bo klub nie placi, a Rogal olewka plecami do niego i dalszy ciąg gry na automacie :[:

Stwórzmy taką telenowele o tym człowieku...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#2 Post autor: Patton » 16 cze 2004, o 18:32

Od kumpla - ktory byl w kadrze, teraz juz go nie ma... Rogala wchodzi w przerwie do szatni i drze ryja - co wy gracie, za co ja wam place itd.
Gada, ze jedzie do banku po kase. Przyjezdza po poludniu i do chlopakow - przed nosem mi zamkneli bank, jutro bedzie kasa na 100%. Albo przychodzi do szatni, pokazuje jakies dolary, gada, ze sponsor jest tuz, tuz i ze wszyscy beda mieli po uszy wszystkiego :roll: A nie chce mi sie wiecej pisac :oops:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: jajo » 16 cze 2004, o 18:57

"niech se autko sprzeda". on jest... o przepraszam miało być bez bluzg ;)

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#4 Post autor: Scypion » 16 cze 2004, o 19:59

moze by K.R sprzedać? Amerykanom jako broń przeciwko gospodarce wrogiego kraju , moze jacys arabowie sie skuszą...moze ETA
??

Jr

#5 Post autor: Jr » 16 cze 2004, o 21:33

Ale też z innej beki nie bronie rogalika ale niektórzy chłopcy (grajki) też nie są w porządku dobra zdecydowali sie grać to niech nie handlują ....
przecierz rogalik nie gra.......na murawie a oni niech już kur.. nie nażekają kazdy chyba zna kogoś kto gra i sam wie jak jest

teraz chyba na mnie najadą....

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: Konrad » 16 cze 2004, o 21:42

Jr pisze:Ale też z innej beki nie bronie rogalika ale niektórzy chłopcy (grajki) też nie są w porządku dobra zdecydowali sie grać to niech nie handlują ....
przecierz rogalik nie gra.......na murawie a oni niech już kur.. nie nażekają kazdy chyba zna kogoś kto gra i sam wie jak jest

teraz chyba na mnie najadą....
Jr, z całym szacunkiem dla Ciebie - temat jest o czym innym - ja proszę o konkrety w konkretnej sprawie
PozdRawiam
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

salas
Kontakt:

Salas

#7 Post autor: salas » 16 cze 2004, o 21:47

bez komentarz ile razy obiecywal i co tu nie ma nic juz do dodania klub siega dna i co nie ma kto go ratowac!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

AndRe
Kontakt:

#8 Post autor: AndRe » 16 cze 2004, o 22:06

Chyba wiem Patton o kim mowisz.

Szkoda slow na Rogala :( Zeby tak zniszczyc klub :cry: .W
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Damiano
Kontakt:

#9 Post autor: Damiano » 16 cze 2004, o 22:24

3 maj on do tego dopuścił, a ja uważam że on za tym stoi

Darek

#10 Post autor: Darek » 17 cze 2004, o 00:01

WYDAJE MI SIE,ŻE ANDRE POWIEDZIAŁ WSZYSTKO W TYM TEMACIE. JA DODAM TYLKO,ZE NAPEWNO NIE BEDZIE LEPIEJ DOPÓKI K.R. JEST W TYM KLUBIE
KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala!!!!! :!:

grhoak

#11 Post autor: grhoak » 17 cze 2004, o 06:42

Zostowcie go przeca łon jest Ślonzokiem, a przidzie jakiś gorol postawi klub na nogi i wylezie na to, że gorol jest lepszy łod Ślonzoka. :wink:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: gerhat » 17 cze 2004, o 08:25

Ja tyllko chciałem podziękować Rogali za to co zrobił dla kibiców z okazji 80-lecia klubu.

marcyk
Kontakt:

#13 Post autor: marcyk » 17 cze 2004, o 08:45

slowa mojego fatra z roku 1997 moze 1998 "dopuki w Ruchu bydzie rogala, niy bydzie zodnych sukcesow" niewierzylem mu wtedy ale na jego wyszlo.
Tylko mysle, ze "sukces" bedzie tj. nie wylecimy do III ligi.
A co do tematu to: remont stadionu(slynna bieznia), stolki, SSA, puchary i tytuly, rzesze niebieskich ktorzy pokazali plecy RUCHOWI,pseudowybory 11.12.2003, mialem niepisac ale 3 maj br.(jakis maly udzial napewno mial), no i mamienie pieknymi slowkami przez cala jego kadencje.
Plakac sie k**** chce.

ODEJDZIE rogal, PRZYJDA LEPSZE CZASY, WROCI RUCH NASZ CHORZOW W SZEREGI EKSTRAKLASY.

niebieski78

#14 Post autor: niebieski78 » 17 cze 2004, o 10:35

wywalenie Mariusz Srutwy co mialo tragiczne konsekwencje ,zastapienie fachowca Lenczyka mega ciulem mandryszem ,zaslanianie swojej nieudolnosci kryzysem

Jeden z pilkarzy powiedzial mi kiedys ze Dzikija byl strasznie traktowany bo nie chcial przedluzyc kontraktu dzwonili do niego i straszyli go , az wkoncu powiedzial otwarcie ze jedzie za granice ...do Wronek :wink:

Jak wywalal Mariusza to Srutwa polazl do niego i powiedzial zeby sie ugiol zeby jeszce raz dal mu szanse Jak Mariusz bedzie zle gral to wyjdzie ze prezes mial racje Jak nie bedzie gral to wyjdzie ze prezes mial racje ale kibice i media go zmusily Padly slowa ... Prezesie zawsze wyjdzie ze mial pan racje Ale Rogala nie pomogl Mariuszowi opowiadal w medach ze to zarzad jest za tym zeby wywalic Srutwe a on nic nie moze zrobic i obudzil sie jak bylo posprzatane

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: gerhat » 17 cze 2004, o 11:03

niebieski78 - akurat tutaj się mylisz, bo Rogala nigdy nie wywalał Srutwy, wprost przeciwnie, był za jego pozostawieniem, ale opozycja w zarzadzie go przegłosowała, czekał tylko na moment gdy przyjda porażki aby go spowrotem sciagnąć, dlatego Mario cierpliwie czekał na powrót w Rozwoju.
Z tego punktu widzenia te porazki były Rogali na rękę bo pozbył się opozycji i ściągnął Srutwę. Tak to wyglądało od kuchni.
Rogala to mistrz gierek i to się w tym przypadku potwierdziło.
A trenerów to Rogala zawsze chciał miec uległych.

ODPOWIEDZ