Zmiany personalne
- Patton
- Kontakt:
Gerhat - nie ma znaczenia dla mnie, dla Ciebie i innych osob, ktore chodza ogladac ta padline. Ale w innym temacie piszesz, ze jakby byly wyniki to bedzie wiecej osob, ze nie mamy sie co dziwic, ze niektorzy nie chodza, bo Ruch gra w 2 lidze i moze poleciec do 3. Wiec moje pytanie - To oni tez sa kibicami Ruchu? :roll:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
patton - oni też sa potencjalnymi kibicami, bo gdyby ich przychodziło tyle co w poznaniu, to klub miałby z samych biletów ok. 3 milionów złotych w sezonie. To więcej niz jakikolwiek sponsor może dac klubowi w dzisiejszych czasach, nie mówiąc już o mnie Tobie lub innych co sa na dobre i na złe.
wojteko- reakcja na mój ostatni post typowa i mało oryginalna, a w całej dyskusji się tylko osmieszasz :lol:w przyszlości wyslę Ci parę postów do zatwierdzenia ich poprawności....
wojteko- reakcja na mój ostatni post typowa i mało oryginalna, a w całej dyskusji się tylko osmieszasz :lol:w przyszlości wyslę Ci parę postów do zatwierdzenia ich poprawności....

- Patton
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Marcyk - dej mi adres tego kutojeba to tyż mu litania odpierdola.A byda pisoł po polskiymu co by ch** grolski zrozumioł.
A tak apropos- pewnie to nic niy zmieni ale uważom że tyn pomysł z kartkami niy ma zły, jak bydzie dziynnie dostowoł 50 briefów to może i go staro z doma wyciepnie i dzieci sie go bydom wstydzić:-).
Niy chca czorno malować , ale jak sie tego.......ale lepi już nic niy godom.
Ciekawe wto nastympny powiy "ida w ciul", jo stawiom na Pepe

A tak apropos- pewnie to nic niy zmieni ale uważom że tyn pomysł z kartkami niy ma zły, jak bydzie dziynnie dostowoł 50 briefów to może i go staro z doma wyciepnie i dzieci sie go bydom wstydzić:-).
Niy chca czorno malować , ale jak sie tego.......ale lepi już nic niy godom.
Ciekawe wto nastympny powiy "ida w ciul", jo stawiom na Pepe

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wojtek na tym właśnie polega niezależność
ja sobie na to mogę pozwolić i rozumiem że Ty już nie wszystko możesz napisać, bo osobie publicznej nie wypada, chociaż i tak Cie podziwiam za teksty ws. Rogali, szkoda tylko że jak obiecywał to nie wygłaszałeś takiego zdania i dałeś się zwieść, więc w sprawie jegermajstra też lepiej nie bądź taki pewien.
Wg. mnie oni się zawsze nawzajem popierali i robić to będą dalej, stąd ten znak równości który w jakims poście postawilem.

Wg. mnie oni się zawsze nawzajem popierali i robić to będą dalej, stąd ten znak równości który w jakims poście postawilem.
- wolfik
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Szyndrowski..synek urodzony na ślonsku, w świyntochłowicah idzie do Korony KIELCE !!!!!! Niy tylko Ruch ,ale cały ślonsk stowo sie piłkarską prowincjom. Już niy godom Szczecin , ale KIELCE.....w gowie sie niy mieści co piyniondze robiom z ludzi . Swoja rodzona matka by sprzedali i przchacharzyli co dopiyro takie coś jak RUCH. Jeszcze pora lot i bydymy mieli Wiejski Klub Sprtowy "Brona" Wólka Nadbugrzańsko w ekstraklasie, co mo obrotnego prezesa z kasą. A My ?????????
Srach sie boć
Srach sie boć