a jednak mamy baraze
-
- Kontakt:
qr** WYMIENCIE SIE NUMERAMI GG ALBO MAILAMI I OSZCZEDZCIE NAM CZYTANIA TEGO GOWNA.
odsylam do www.kibice.pl.
Tam mozecie pisac kto jest lepszy.
odsylam do www.kibice.pl.
Tam mozecie pisac kto jest lepszy.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Schlesien
- Kontakt:
koroner_stal_rzeszow :arrow: [email protected]
KORONA KIELCE :arrow: [email protected]
Panowie, wszystko sobie wytlumaczcie ta droga, bo to forum nie jest od tego
Zycze milej wymiany pogladow.
KORONA KIELCE :arrow: [email protected]
Panowie, wszystko sobie wytlumaczcie ta droga, bo to forum nie jest od tego

-
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
Czy u Was jest bezpiecznie ???
Witam bardzo serdecznie !!
Mam do Was dwa pytania:
1. Czy nie bedzie problemu dostac sie na mecz Ruch - Stal w Chorzowie (studiuje w Krakowie - ur. w Rzeszowie - no i oczywiscie kibicuje Stali)?? Bo to co wyczytalem na mecz bedzie moglo zaledwie 2 tys. widzow wejsc. No i jak w temacie : Czy jest bezpiecznie ?? Jakos nie chce mi sie jechac na mecz jezeli obawialbym sie o zdrowie (a moze i o zycie ??)
2.Jezeli odpowiedz na pierwsze pytanie bedzie mnie satysfakcjonowala to jak najlepiej sie dostac na stadion przy Cichej?? PKP Katowice i jakis tramwaj (jezeli tak to jaki)?? A moze PKP Chorzow i rowniez zapytanie jak cos, to jakim tramwajem ???
z gory wielkie dzieki za odpowiedz
Niech wygra lepszy (oczywiscie jestem za Stala) - mam nadzieje ze Stal nie przegra w Rzeszowie za wysoko (co stac sie nie moze) i temat bedzie aktualny:D
pozdrawiam
Mam do Was dwa pytania:
1. Czy nie bedzie problemu dostac sie na mecz Ruch - Stal w Chorzowie (studiuje w Krakowie - ur. w Rzeszowie - no i oczywiscie kibicuje Stali)?? Bo to co wyczytalem na mecz bedzie moglo zaledwie 2 tys. widzow wejsc. No i jak w temacie : Czy jest bezpiecznie ?? Jakos nie chce mi sie jechac na mecz jezeli obawialbym sie o zdrowie (a moze i o zycie ??)
2.Jezeli odpowiedz na pierwsze pytanie bedzie mnie satysfakcjonowala to jak najlepiej sie dostac na stadion przy Cichej?? PKP Katowice i jakis tramwaj (jezeli tak to jaki)?? A moze PKP Chorzow i rowniez zapytanie jak cos, to jakim tramwajem ???
z gory wielkie dzieki za odpowiedz
Niech wygra lepszy (oczywiscie jestem za Stala) - mam nadzieje ze Stal nie przegra w Rzeszowie za wysoko (co stac sie nie moze) i temat bedzie aktualny:D
pozdrawiam
-
- Kontakt:
Relacja z meczu barażowego
Czy ktoś może powiedzieć czy jesy relacja w radiu albo w canal+?