Zmiany personalne
- vahanara
- Kontakt:
Zmiany personalne
No to się zaczęło... GW pisze że Szyndrowski ma odejśc do Korony bądź Pogoni. Parę razy dobrze kopnął piłe i pa...
-
- Kontakt:
2004-06-15 Szyndrowski w Koronie[informacja własna]
24-letni obrońca Ruchu Chorzów otworzył więc listę nowych twarzy w drugoligowym zespole trenera Dariusza Wdowczyka. Członkowie zarządu klubu prowadzą jeszcze rozmowy z kilkunastoma innymi graczami, więc za kilka dni należy spodziewać się kolejnych kontraktów.
Z pewnością na pierwszych zajęciach, 1 lipca, drużyna będzie już w komplecie
www.korona-kielce.pl
no to się zaczęło
who next...??
24-letni obrońca Ruchu Chorzów otworzył więc listę nowych twarzy w drugoligowym zespole trenera Dariusza Wdowczyka. Członkowie zarządu klubu prowadzą jeszcze rozmowy z kilkunastoma innymi graczami, więc za kilka dni należy spodziewać się kolejnych kontraktów.
Z pewnością na pierwszych zajęciach, 1 lipca, drużyna będzie już w komplecie
www.korona-kielce.pl
no to się zaczęło
who next...??
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- Lutz
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
wszystko w temacie...Lutz pisze:I tu je nosz nojwiynkszy problym.Nawet jak sie utrzimiemy, i jak sie nic niy zmiyni to niy bydymy w stanie utrzimać :Cwielongów,Szyndrowskich,Malinowskich,Cecotów itd itp...........
i zaś qwa walka o utrzymanie ,zaś braże , zwady,przekrynty.
Qwa to je jakiś koszmar ............ech..........

- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szkoda Szyndrowskiego, ale wiadomo ze z propozycji Pogoni lub Korony duzo piłkarzy i I ligowych by skorzystało. Szyndrowski mowił ostatnio że chce zostać w Chorzowie ale wiele rzeczy musiało by sie szybko zmienić. Jeżeli utrzymiemy sie i poznamy sponsora :lol: to licze ze Szyndrowski zostanie z nami i pomoze w nastepnym sezonie nam.
- 19r20
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Szkoda, ze kapitan z honorem nie walczy, jak np. Lutjens na Bismarcku... Ale dopoki Bandera powiewa, dopoty kibice beda z klubem. Niech pilkarze ida w pi***, chocby ja mial tam grac w 6 lidze to i tak bede... Nie skreslajcie juz tego klubu... Bedzie Niebiesko, jak to marcyk mowi!! PozdRo
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:lol: akurat tutaj mowa co najwyżej o majtku, bo Scotter nawet bosmanem w tej druzynie nie byłPatton pisze:Szkoda, ze kapitan z honorem nie walczy, jak np. Lutjens na Bismarcku... Ale dopoki Bandera powiewa, dopoty kibice beda z klubem. Niech pilkarze ida w pi***, chocby ja mial tam grac w 6 lidze to i tak bede... Nie skreslajcie juz tego klubu... Bedzie Niebiesko, jak to marcyk mowi!! PozdRo
Patton, twoja deklaracja że będziesz z Ruchem nawet w 6 lidze jest fajna, ale tutaj niczym sie nie wyrózniasz, gdyż wiekszość z tych 2 tys kibiców którzy jeszcze zostali z Ruchem to taki stały "elektorat" który będzie dalej Niebieski. Tylko zastanów się czy chcesz takiego klubu w 6 lidze, bo jeszcze ktoś tak pomysli czytając poraz wtóry tą deklarację

Niech pilkarze ida w pi*** - tego tez nie rozumiem
- Patton
- Kontakt:
Gerhat - no i moge to napisac nawet poraz setny, bo jakos nie wydaje mi sie, zeby Ci co pisza na forum w wiekszosci chodzili ciagle na Ruch. Dobrze wiem, ze nie chodzi Ci o tresc postu, tylko, zeby pokazac jak potrafisz komus "do***ac". I nie wkladaj mi do ust slow, jako bym chcial Ruchu w 6 lidze. Poprostu nawet gdy sie takie nieszczescie stanie, to nie odpuszcze, a wiekszosc tak zrobi. A co do pilkarzy - powinni grac, zeby Ruch mial powody do dumy, tak samo jak kibice. A graja pieknie, wrecz bajecznie - pewnie Ty jestes z nich dumny, szczegolnie, jezeli maja w du*** klub, ktory ich najbardziej teraz potrzebuje. Za to jeszcze im sie klaniac moze mam i po nogach calowac? Zreszta Ty akurat nie rozumiesz wiekszosci ludzi, bo nie chcesz - lepiej prowadzic wlasna krucjate przeciwko wszystkim i kazdego bluzgac i sie z niego nasmiewac. Mnie tym juz nie ruszysz
Poza tym, chyba sie cos Ci pokielbasilo, bo od kiedy Rogala, "kapitan" ma ksywe Scotter? :roll:

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
i 4 zeta za parking. niewiem czy jeszcze bo jak zamkneli nasz zabytek to mnie tam nie bylo na meczu, bo od cocacoli wola piwo, a ze slodkigo nojbarzi smakujom mi logorki a niy kreple.Lysy pisze: Sponsor już jest,każdy co placi 3 dychy za trybunę to największy sponsor RUCHU.
ale do rzecy chodzi mi o to, ze pisymy rogala z chorzowa niych wy***rdala i take inne zecy, wiadomo kryska to niy ruszo lon dali trwo w swoim postanowiyniu i siedzi.
Moje propo jest take pisymy mu kartki z tekstami naszy dezaprobaty do tego co robi co kto napise to jego sprawa. niych hu* cyto, cyto i cyto bo na szpilu porycec idzie okolo 2 godzin i idymy do dom, lon moo spokoj do nastympnego szpilu. a jak mu briftryger prziniesie dzinnie porcja korespondyncje ?
Niywim, jo dzis ida na poczta i napisa.
Jak ftos mo mi lodpisuwac kogo widza za Przyspawanego na stolku to niych sie niy myncy, ftos napewno sie znojdzie.
I przestoncie sie wk***iac na gerhata bo co mu na sercu lezy to godo i take jest jego prawo lod tego jest te forum (chyba?) a je*** zaroz kogos co mysli inacy. teroz sie naraza wielu ludziom ale w sprawie tego idola mom podobne zdanie co lon, co wielokrotnie poruszolech na tym forum. AMYN
PS. Patton ty wiys jak mie wito moj telefon jak go wloncza, roz zech zwontpiol i chciolech tam dopisac "ino kedy?" ino mi literkow braklo machnolch rynkom i lostalo te "JESCE BYDZIE NIYBIESKO" i mysla, ze niy dugo ino ku*** ludzie lochodnijmy i przestonmy sie wadzic by hu* ty niybieskosci niy szczelol.
Marcyk a moze Gerhat przestonie tyż nerwować nos? Co ty na to? mie w tym momencie leży na sercu te jego dopierdalanie się do każdego postu... no co w końcu forum, prawda?
Co do Mariusza to ja go szanuje za to co robi, ale w przeciwieństwie do Gerhata nie uciekam się do stwierdzeń że Ci którzy są przeciwko niemu to są tak samo bezndziejni jak ten klub w obecnej sytuacji.
PS.
Zauważyłeś ze jak go tutaj nie bylo jakis czas to było spokojniej?

PS.
Zauważyłeś ze jak go tutaj nie bylo jakis czas to było spokojniej?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
marcyk - o opłacie za parking nie wspominej, bo się narazisz pomysłodawcom
:lol:
patton - jak zwykle mnie nie zrozumiałeś, dobrze wiem że Ci na tym nie zależy, tylko po co te hasło, jeżeli ktos jest za Ruchem, to wiadomo że nr ligi nie ma znaczenia. W tym temacie wszyscy piszą o Szyndrowskim, wiec twój tekst o okrecie odniosłem do niego. Ale chyba o to sie nie obrazasz
wojteko - to juz jest naprawde kompleks :lol: na moja osobe, tutaj piszemy o Szyndrowskim, ale rozumiem twoją chęć rozdawania ban i oraganizowania protestów, więc jak poczułeś się urażony tym że jaki idol tacy wielbiciele, to sorki.
Gdyby to był mój idol, to byłbym dumny z tego że mnie do niego porównano, Ciebie najwidoczniej i to przeszkadza
, wiec twój kompleks jest chyba silniejsszy od mojego
patton - jak zwykle mnie nie zrozumiałeś, dobrze wiem że Ci na tym nie zależy, tylko po co te hasło, jeżeli ktos jest za Ruchem, to wiadomo że nr ligi nie ma znaczenia. W tym temacie wszyscy piszą o Szyndrowskim, wiec twój tekst o okrecie odniosłem do niego. Ale chyba o to sie nie obrazasz

wojteko - to juz jest naprawde kompleks :lol: na moja osobe, tutaj piszemy o Szyndrowskim, ale rozumiem twoją chęć rozdawania ban i oraganizowania protestów, więc jak poczułeś się urażony tym że jaki idol tacy wielbiciele, to sorki.
Gdyby to był mój idol, to byłbym dumny z tego że mnie do niego porównano, Ciebie najwidoczniej i to przeszkadza