W PIATEK PRAWDZIWI KIBICE POD URZAD MIASTA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Robson
Kontakt:

#16 Post autor: Robson » 15 cze 2004, o 16:01

jajo Ty w każdym poście bronisz prezydenta... Hmmm :roll:

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: jajo » 15 cze 2004, o 21:44

bronie swoichh poglądow... nie jest doskonaly ale na pewno nie jak niektórzy opsiuyja nie jest tez przeciwnikiem Ruchu

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: jalboss » 16 cze 2004, o 08:16

przeciwnikiem nie jest ale wielbicielem tez nie. Zauwaz jajo że mówiłem o Koplu a nie o innych. Na temat tego człowieka mam wyrobione zdanie i go nie zmienie. A że 3 maja był na szpilu, to się wcale nie dziwię - wszak to było święto i trzeba się było pokazać. A co do wyborów no to były w ostatnią niedzielę, Kopel nie startował, ale jego koledzy tak.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Gość

#19 Post autor: Gość » 16 cze 2004, o 08:21

jajo pisze:bronie swoichh poglądow... nie jest doskonaly ale na pewno nie jak niektórzy opsiuyja nie jest tez przeciwnikiem Ruchu
Co ty pi***olisz? Twój "kochany" prezydent jednemu z potencjalnych sponsorów który zwrócił się do miasta żeby miasto się określiło odnośnie własności stadionu, szkolenia młodzieży i samego Ruchu, zaproponował wynajęcie stadionu Śląskiego za symboliczną kwotę i stworzenie nowej drużyny od zera, niż inwestowanie w RUCH :!:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: gerhat » 16 cze 2004, o 08:38

WojtekO pisze:Co ty pi***olisz? Twój "kochany" prezydent jednemu z potencjalnych sponsorów który zwrócił się do miasta żeby miasto się określiło odnośnie własności stadionu, szkolenia młodzieży i samego Ruchu, zaproponował wynajęcie stadionu Śląskiego za symboliczną kwotę i stworzenie nowej drużyny od zera, niż inwestowanie w RUCH :!:
:lol: szkoda ze sponsor się nie okreslił odnosnie młodzieży i samego
Ruchu, a z tym stadionem ślaskim to wcale dla miasta nie był najgorszy pomysł. Jedni krzyczą rogala niech wyp..., a drudzy z nim nie chca wspólpracować. Kazdy ma swoją wojnę z rogalą :lol:

Gość

#21 Post autor: Gość » 16 cze 2004, o 08:43

Gerhat, sponsor określił się co do szkolenia młodzieży, miała powstać specjalna szkółka piłkarska przy istniejącej już szkole sportowe, odnośnie Ruchu też się określił i padła kwota wcale nie mała. Niestety jak jeden chce a reszta tak jak np. pan kopel takie teksty mowią, to o co tutaj chodzi, niestety przeszło koło nosa, choć może uda się coś jeszcze zrobić w tej sprawie.

Damiano
Kontakt:

#22 Post autor: Damiano » 16 cze 2004, o 13:11

Twój "kochany" prezydent jednemu z potencjalnych sponsorów który zwrócił się do miasta żeby miasto się określiło odnośnie własności stadionu, szkolenia młodzieży i samego Ruchu, zaproponował wynajęcie stadionu Śląskiego za symboliczną kwotę i stworzenie nowej drużyny od zera, niż inwestowanie w RUCH

Wojtek jak to jest prawda to trzeba to cholernie nagłośnić. Przecież taki hu* nie może działać przeciw miastu. Miasto to Chorzów a Chorzów to RUCH

Gość

#23 Post autor: Gość » 16 cze 2004, o 13:40

Damiano tutaj nie ma co nagłaśniać wszyscy o tym wiedzą.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: jajo » 16 cze 2004, o 16:53

nie wiem czy to jest nagłośnione. Ja słyszę dokładnie o tym pierwszy raz. Jak to jest prawdą to moje zdanie się pewnie zmieni. Czy masz jakieś dowody czy tylko domysły. Ja zgadzam się z jallbosem że wrogiem nie jest, ale wielbicielem też nie.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: jajo » 16 cze 2004, o 16:55

a czy kochany? nie, ale w ostatnich wyborach nie widziałem nikogo innego lepszego

ODPOWIEDZ