No jo mysla ze mi jeszcze nie odjebalo i pamiec mom dobro, a takie wyjazdy byda pamietol przez colkie zycie.kempes69 pisze:Waserwaga pisze:A jo juz ino czekom na te wyjazdy...
Jak sie przypominom te szpile we Wiedniu i na Debreczynie to sie lezka krynci.
Oby cos ciekawego wylosowali.
ja tyś był we Wiedniu
Czasy pana D. i z tego co pamietom Rogala i zona Mariusza z nami w busie, i spiewy ,,lubu dubu, lubu dubu, niech zyje nam prezes naszego klubu,, libacja, ktos tam przed szpilem zerwol im z plotu fana uefa fair play czy cos takiego, bilety nom dali chyba dziecece, pamietom jeszcze jak kas w centrum Wiednia robilimy sie fotki ze azjatkami, no i pierwszy roz w zyciu widziolech murzyna na zywo. Najpiyrw chopcy z kamerom chycili w sklepie jednego i zalozyli mu szalik Ruchu i robili sie z nim zdjecia, a potym widzielimy jeszcze jednego z Vivy byl na jakims konkursie w koszykowka. Ogolnie o dziwo Ruch gro fajny fusbal, spiewy, picie i picie.
A co do Debreczyna to trasa w hu* dlugo, chyba 14 godzin my jechali. To co sie dzialo po szpilu w Hajduszoboszlo (nie wiem jak to sie pisze) to pierona bylo cos piyknego. Przed szpilem nos nie chcieli puscic na miasto i R. godo do psa: ,,Jo jest glodny, jo isc jesc,, Wszyscy polewka ale R. nie, bo go chyba nie zrozumieli i nie puscili... Zaluja ino ze na Inter mi juz braklo pieniedzy i juz nie szlo skod skombinowac.
Jak mosz dalej watpliwosci to na prv