[30 kolejka] Korona Kielce - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
jugador
Kontakt:

Re: [30 kolejka] Korona Kielce - Ruch Chorzów

#481 Post autor: jugador » 16 maja 2010, o 01:44

Od samego Canal plus zgarnelismy 3,2 plus 2,8 mln zl = 6 mln zl plus kasa z transmisje.Policzcie ile tego bylo.
Ilosc transmisji razy 140 tys zl.Sadze , ze z 10 .7,4 mln zl .Tauron da ponad banke.Bilety sadze , ze zysk z 2 mln zl.
11 mln zl.Plus kasa z miasta , z reklam na bandach , z jakis pamiatek.13 mln zl to minimum.
Kadra jest waska tych dobrze zarabiajacych.Gdzies to ko***a wsiaka w jakies dlugi.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

hkshannover1920
Kontakt:

#482 Post autor: hkshannover1920 » 16 maja 2010, o 03:43

1 runda i raus
a sezon 2010/2011
gramy o spadek
tyn kto mo trocho pojencia o futbalu to wie
also chopcy to jest polsko pilka

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#483 Post autor: HKSADIK » 16 maja 2010, o 08:54

Trzezwieje powoli ;)
Postu z gory komentowac nie bede,bo to czysta glupota.
Teraz Ruch nalezy do dzialaczy-prawda jest taka,ze te 3 miejsce to zasluga TYLKO I WYLACZNIE pilkarzy+sztabu szkoleniowego...Organizacyjnie i finansowo jestesmy w samym dole ekstraklasy niestety.
Dostalismy sie do pucharow,ale jesli chcemy sie jakos w nich pokazac,dojsc chocby do tej 3,4 rundy eliminacji i zagrac z jakims atrakcyjnym rywalem(a moze i zrobic niespodzianke,czemu nie) to musimy wzmocnic kadre,posplacac zaleglosci...Niech dzialacze w koncu rusza dupy i cos z tym faktem zrobia,bo jak widac sam Tauron nie wystarcza.Najlepiej byloby,gdyby ten klub przejal ktos bogaty,no ale nie wiem czy ktos ma nas na oku...Jak my zmarnujemy taka szanse to szkoda gadac.

batonax
Kontakt:

#484 Post autor: batonax » 16 maja 2010, o 09:27

jugador pisze:Od samego Canal plus zgarnelismy 3,2 plus 2,8 mln zl = 6 mln zl plus kasa z transmisje.Policzcie ile tego bylo.
Ilosc transmisji razy 140 tys zl.Sadze , ze z 10 .7,4 mln zl .Tauron da ponad banke.Bilety sadze , ze zysk z 2 mln zl.
11 mln zl.Plus kasa z miasta , z reklam na bandach , z jakis pamiatek.13 mln zl to minimum.
Kadra jest waska tych dobrze zarabiajacych.Gdzies to ko***a wsiaka w jakies dlugi.
Dokładnie, ja by chcioł wiedziec jak i kazdy kibic co sie stalo/dzieje/stanie z ta kasa i ila jej jest. Mom nadzieja ze sie nie rozplynela. Bo jezeli pani prezes se za nie kupila nowy dom albo slozbowy samochod to :cenzura:

Witek46
Kontakt:

#485 Post autor: Witek46 » 16 maja 2010, o 09:44

jugador pisze:Od samego Canal plus zgarnelismy 3,2 plus 2,8 mln zl = 6 mln zl plus kasa z transmisje.Policzcie ile tego bylo.
Zakładając, że Twoje wyliczenia są prawidłowę dzielę to przez 12 i wychodzi mi 1,1 mln zł miesięcznie. To nie wiem jak z tego można utrzymać 24 piłkarzy plus sztab szkoleniowy plus działaczy, opłacić wyjazdy i całą resztę. O jakim wsiąkaniu Ty piszesz? Jak już liczysz przychody to pomyśl też o wydatkach.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

damikr
Kontakt:

#486 Post autor: damikr » 16 maja 2010, o 11:00

http://www.przeklej.pl/plik/przywitanie" onclick="window.open(this.href);return false; ... 14qfat503p

Tu macie mój filmik z przywitania :)
jest to 14 krótkich filmów bez obróbki.
Najlepiej by było by ktoś to ładnie poskładał i wrzucił na niebiescy.pl
Format (.avi)

PozdRo.

Szyna
Kontakt:

#487 Post autor: Szyna » 16 maja 2010, o 11:01

Lysy pisze:
Rickenn10 pisze:a ja powiem ze te 15 stron ktore jest z dzis jest zenujace !! ku*** po pucharach itd a potem jeeeest wstyd mi za wos ! :padam: wyjazd kozak na amen :D
Kolego sezon pikny to fakt ale wczorejszy szpil niestety należy do najgorszych w sezonie.Gdyby nie Bełchatów nastroje boły by inksze.
Nadchodzi czas działaczy :zabawa:
Kolego ,gdyby sedziowie nas tak nie krecili ,Bełchatów by nie byl do niczego potrzebny ,a może nawet cieszylibyśmy sie z 15 majstra wczoraj.
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#488 Post autor: Mirek » 16 maja 2010, o 11:28

Szyna pisze:Nie kożdy mo wiara jak Święty Pieter.Som i takie kibice jak Św.Tomasz niewierny ale to tyż boł chop wporzondku i kochoł swój "klub",pra?
100% racji. Amyn. A na marginesie to św. Pieter tyz sie zapar Pon Jezuska, tak jak niykerzy w przerwie wczorajszego szpilu ;)
Ostatnio zmieniony 16 maja 2010, o 11:30 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#489 Post autor: gerhat » 16 maja 2010, o 11:29

Ci wszyscy co po największym sukcesie od 10 lot nawet wczoraj nie potrafili się tylko cieszyć tylko smędzą kto powinien odejść i za co, kto co zjeb**, po co nam puchary, nic tam nie ugromy itp. powinni sie zrobić badania DNA czy czasym tyn gorol z przeciwka niy maczoł czegoś przy ich poczęciu.
Typisch gorolisch charakterisch :hyhy:

Mamy Puchary :hurra: :hurra: :hurra:

jugador
Kontakt:

#490 Post autor: jugador » 16 maja 2010, o 11:36

Nie bede sie tutaj bawil w dalsze wyliczenia.Ale albo splacamy dlugi i nie ma dlatego za co zaplacic pilkarzom , albo placimy pilkarzom i nie ma na dlugi.A na ta chwile zyjemy w swiadomosci , ze dlugi leza w sadzie i nic sie z nimi nie robi a pilkarze tak czy tak kasy nie dostaja.

W kazdym razie lepiej zagrac w pucharach slabszym skladem ale zdeterminowanym , niz znowu przerabiac ten brak pensji zafajdany.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Lipiniorz25
Kontakt:

#491 Post autor: Lipiniorz25 » 16 maja 2010, o 11:41

Szyna pisze:
Lysy pisze:
Rickenn10 pisze:a ja powiem ze te 15 stron ktore jest z dzis jest zenujace !! ku*** po pucharach itd a potem jeeeest wstyd mi za wos ! :padam: wyjazd kozak na amen :D
Kolego sezon pikny to fakt ale wczorejszy szpil niestety należy do najgorszych w sezonie.Gdyby nie Bełchatów nastroje boły by inksze.
Kolego ,gdyby sedziowie nas tak nie krecili ,Bełchatów by nie byl do niczego potrzebny ,a może nawet cieszylibyśmy sie z 15 majstra wczoraj.
Nie ma co wszystko zwalac na sedziow bo to takie troche odchodzenie w hipokryzje.Nie da sie ukryc ze wiekszosc szpili w tej rundzie zagrali my na niskim poziomie a w niektorych dopisywało nam szczescie.Pomysl sobie albo przypomnij te niewykorzystywane 100% okazje i głupio stracone punkty.Wiadomo ze wobec wczorajszego sukcesu jakim jest miejsce na podium nie mozna byc ignorantem i zaslepiencem bo jak porownac naszo gra z jesieni i wiosny to zupełnie dwie rozne druzyny i nie mozna tego tylko tłumaczyc brakiem Andrzeja.
Dobrze ze udało sie utrzymac te trzecie miejsce AVE RUCH :padam:
Niebieski od uRodzenia

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#492 Post autor: Rickenn10 » 16 maja 2010, o 11:50

Lysy pisze:
zawsze jakies dziury szukosz we wszystkim.Nalezal do najgorszych bo oddali mecz jak nie byles na wyjezdzie i nie gadales potem z pilkarzami to mozesz juz sie nie wypowiadac na ten temat bo w nim nie jestes za bardzo zorientowany. :)

19aRtuR20
Kontakt:

#493 Post autor: 19aRtuR20 » 16 maja 2010, o 12:06

batonax pisze:
Dokładnie, ja by chcioł wiedziec jak i kazdy kibic co sie stalo/dzieje/stanie z ta kasa i ila jej jest. Mom nadzieja ze sie nie rozplynela. Bo jezeli pani prezes se za nie kupila nowy dom albo slozbowy samochod to :cenzura:
mozliwe, ze kasa nie przychodzi, ze sa jakies opoznienienia, albo ta kasa dopiero teraz przyjdzie (?)...
wg mnie powinnimy rzadac jakiegos oswiadczenia

Szyna
Kontakt:

#494 Post autor: Szyna » 16 maja 2010, o 12:15

mozliwe, ze kasa nie przychodzi, ze sa jakies opoznienienia, albo ta kasa dopiero teraz przyjdzie (?)...
wg mnie powinnimy rzadac jakiegos oswiadczenia[/quote]

Racja, powinniśmy wiedzieć co sie dzieje miedzy innymi z naszymi pieniędzmi.
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!

buli19R20
Kontakt:

#495 Post autor: buli19R20 » 16 maja 2010, o 12:27

po mojemu to tak Kasia wcale nie jest najsłąbszym ogniwem tego klubu a pan Mosór bo znelezli sie baba do tego ze sosnowca i kibice juz wiedza kto cos zadupcyl a chyba tak nie jest. Kasa napewno jest pytanie tylko dlaczego nie trafia tam gdzie powinna :( mysle ze co jak co ale sklad zostanie taki jaki jest moze my kibice zróbmy sciepke w Koln kibice wspomogli działaczy w transferze podolskiego z bayernu u nas tez by sie cos udalo zdziałac :)

Zablokowany