[30 kolejka] Korona Kielce - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
Re: [30 kolejka] Korona Kielce - Ruch Chorzów
http://omegabus.pl/index.php?option=com ... 2&Itemid=2" onclick="window.open(this.href);return false; Bus z Kielc do Katowic jedzie około 2.5 h z przystankami.
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
-
- Kontakt:
widac atmosfera w szatni swietna dalej
nie ma zle 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak ktoś będzie miał, to niech wrzuci relację z multiligi , którą teraz pokazali.Bardzo ciekawe wypowiedzi Fornalika i Grzyba. No i trochę z atmosfery szatni.
Grzyb: jesteśmy ubogim krewnym tej ligi - z naciskiem na ubogi. A Fornalik mówił, że słyszał o możliwości sprzedaży zawodników i dodał, że jak ma sie to skończyć tylko I rundą LE, to trochę coś nie tak.
Oprócz radości w szatni, nie napawa to wielkim optymizmem - niestety.
Grzyb: jesteśmy ubogim krewnym tej ligi - z naciskiem na ubogi. A Fornalik mówił, że słyszał o możliwości sprzedaży zawodników i dodał, że jak ma sie to skończyć tylko I rundą LE, to trochę coś nie tak.
Oprócz radości w szatni, nie napawa to wielkim optymizmem - niestety.
-
- Kontakt:
Więc dzisiaj poza przywitaniem Grajków, musimy dać jakiś sygnał do zarządu... Nie możemy teraz odpuścić!!!
W pewnym śląskim mieście, na ulicy Cichej 6, jest taka drużyna co się Ruchem Chorzów zwie! Ruchu Ruchu Ruchu, ty 14 mistrzów masz, Ruchu Ruchu Ruchu na 15 nadszedł czas!
-
- Kontakt:
za co ich witac za to ze nic nie pokazali w kielcach i zagrali jak barany ?? fartem dzieki belchatowowi mamy te puchary !!!!
Śmierć Konfidentom
-
- Kontakt:
nie, za zwyciestwa z Piastem, Arka, Lubinem, Polonia Warszawa, Cracovia, Odra, Lechia, Polonia, Jagiellonia, Piastem, Arka, Belchatowem, Cracovia, Odra, Polonia Bytom, Legia i za pokazywanie charakteru w sezonie 2009/10rsl_hks pisze:za co ich witac za to ze nic nie pokazali w kielcach i zagrali jak barany ?? fartem dzieki belchatowowi mamy te puchary !!!!
za 7minut euforii 6grudnia
za walka w meczu z Lechem we wtorek...
za granie w anormalnych warunkach
sztabowi za zlozenie z gówna druzyny
co jeszcze tu wymieniac?
jak to Grzybek pedziol, ze w tych warunkach to ten 3plac to jak mistrzostwo...
Ostatnio zmieniony 15 maja 2010, o 21:13 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kikuu
- Kontakt:
Podziękować za cały sezon, w którym mimo tego, że nikt na nich nie stawiał to osiągnęli podium.
Some people believe football is a matter of life and death. I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.
Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym.
Bill Shankly
Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym.
Bill Shankly
-
- Kontakt:
1. Jak to godo Patton: "Jesteśmy skazani na przeciętność".
2. Kaj jest Paterman który nie tak dawno obiecywoł milion za majstra, 3 platz jest trocha mni kosztowny wg. mie.
A chopcom i trynerom wielke DZIĘKI za ten sezon
2. Kaj jest Paterman który nie tak dawno obiecywoł milion za majstra, 3 platz jest trocha mni kosztowny wg. mie.
A chopcom i trynerom wielke DZIĘKI za ten sezon

- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No wypowiedzi Grzybka i Fornalika nie napawają optymizmem. Miejmy nadzieję, że Zarząd prowadził już jakieś rozmowy ze sponsorami w wypadku awansu do LE. Nie chcę jednak umniejszać piłkarzom, ale myślę że za bardzo rozochocili się pokazywaniem tym jak to się im nie płaci. W innych śląskich klubach jest to samo, tam jednak tego tak nie pokazują. Ja rozumiem, że upominają się o swoje, z drugiej strony przecież Zarząd nie trzyma tych pieniędzy dla siebie i nie chce się nimi podzielić z zawodnikami..
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
Wstyd za takich Hanysów jak ty. Nie godejmy dzis o problemach ,cieszmy sie. Wszystko mo swój czas. Moze jutro Abramowicz w nos zainwestuje...rsl_hks pisze:za co ich witac za to ze nic nie pokazali w kielcach i zagrali jak barany ?? fartem dzieki belchatowowi mamy te puchary !!!!
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niestety już chyba nie ma sensu drzeć mordy na dziennikarzy piszących jak to w klubie jest kiepsko. Dziś na antenie Grzyb, Baran i Fornalik potwierdzili to oficjalnie, jesteśmy ubogimi krewnymi i moze tak być że sprzedamy kogoś, a w pucharach będziemy grac tylko w 1 rundzie. W studiu mówili tez ze sukces sportowy przeróśł organizacyjny i że działacze poskapili na samolot dla piłkarzy do Szczecina stąd ta słaba końcówka. Smutne to, mimo naszego niewatpliwie sukcesu, jakoś te komentarze po meczu i czarne koszulki nie napawają optymizmem. Zarząd do roboty nie spieprzcie tego taką sznase trzeba przekuć w sukces.
-
- Kontakt:
Wieki mnie tu nie było ale przy takim święcie - nigdy nie zapomnę tego roku 19 maj 2009 - moje urodziny i miejsce na trybunie głównej, tuż nad tunelem na Finale Pucharu Polski na Stadionie Śląskim a dziś zwieńczenie, dzień przed urodzinami córeczki awans do Ligi Europejskiej - niech mnie ktoś uszczypnie, tylko jeśli śpię to nie budzić.
Powiem szczerze, że dziś nie wytrzymałam, po czerwonej kartce dla nas i wiadomości, że Legia prowadzi, odeszłam od komputera i wzięłam się za porządki, bo stwierdziłam, że już pozamiatane - jak stracili bramkę to całkiem wyłączyłam relacje live i inne wyniki na żywo i się popłakałam jak dziecko, Kinia pyta mnie mamusiu czemu płaczesz więc jej tłumaczę, że nie weszliśmy do Pucharów i przegrywamy mecz, a ona mi na to, nie martw się następny wygrają, może za tydzień, a ja jej we łzach tak Kingusiu tylko, że ten jest ostatni - kochana
, długo nie wytrzymałam i w przerwie jak kretynka szukałam na jakiej stronie leci ta transmisja, znalazłam - obejrzałam całą połowę, potem znów ryczałam tyle, że ze szczęścia - fragment jak z trybuny przekazali naszym informacje, że jesteśmy w Pucharach oglądałam chyba 1000 razy - coś pięknego, dla takich chwil warto żyć, na taki sezon czekałam długo, bardzo długo ... mam nadzieję, że na kolejny już nie będzie trzeba czekać, choć niepokoją mnie te informacje z klubu - ale trzeba być dobrej myśli. Po meczu Kingusia przyszła do mnie i pyta i co przegrali, a ja, że nie, jakoś zapomniałam o tej porażce, potem, że tak, ale są w Pucharach -Kinga mówi grają następny mecz, teraz ???
Dziękuję wam Niebiescy za ten sezon, nie będę tu wymieniać nikogo z imienia ani nazwiska, dziękuję bez wyjątku wszystkim twórcom tego sukcesu i życzę aby dzisiejszy dzień był dopiero początkiem prawdziwego sukcesu w Lidze Europejskiej.
Pozdrawiam, Niebieska
Powiem szczerze, że dziś nie wytrzymałam, po czerwonej kartce dla nas i wiadomości, że Legia prowadzi, odeszłam od komputera i wzięłam się za porządki, bo stwierdziłam, że już pozamiatane - jak stracili bramkę to całkiem wyłączyłam relacje live i inne wyniki na żywo i się popłakałam jak dziecko, Kinia pyta mnie mamusiu czemu płaczesz więc jej tłumaczę, że nie weszliśmy do Pucharów i przegrywamy mecz, a ona mi na to, nie martw się następny wygrają, może za tydzień, a ja jej we łzach tak Kingusiu tylko, że ten jest ostatni - kochana

Dziękuję wam Niebiescy za ten sezon, nie będę tu wymieniać nikogo z imienia ani nazwiska, dziękuję bez wyjątku wszystkim twórcom tego sukcesu i życzę aby dzisiejszy dzień był dopiero początkiem prawdziwego sukcesu w Lidze Europejskiej.
Pozdrawiam, Niebieska
Ostatnio zmieniony 15 maja 2010, o 21:27 przez Niebieska, łącznie zmieniany 2 razy.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
Każdy kto może maRsz na Cichą 6!!!!! Za godzina fetujemy!!!!!
- SODA
RUCH ...RUCH ...HKS ..super sukces ..brawo NIEBIESCY.!!!!!!!!!!!
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- seba7802
- Kontakt: