[29 kolejka] RUCH Chorzów - Lech Poznań

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
juza
Kontakt:

Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań

#451 Post autor: juza » 14 maja 2010, o 12:26

A może to wszystko jest jakoś poukładane amica mo zrobić majstra MY może 3 plac ale czy nas stać na puchary ? Legia nie wiadomo z jakimi grajkami będzie grać pól składu do wyjeba.... Wisła przecież mogła wygrać (kupić)z craxą z koroną . Jo już tego nie kumam.Jak by My zagrali z Jaga lub śledziami tak jak z amicą to teraz były by puchary i nawet sędzia by nie przekręcił. Zoboczymy w sobota.

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#452 Post autor: Wilus » 14 maja 2010, o 12:27

pedro1920 pisze:Nie szukajmy jakis spiskow w kazdym meczu bo bez sensu w kazdym gescie , zachowaniu mam uwazac ze ktos gra przeciwko mi? Jakbysmy strzelili z Lechem na 2:0 ( byly temu okazje ) to bysmy nie mowili o jakims ustawianiu , wszedzie zdarzaja sie bledy .Trzeba w sobote wyjsc i zapie... by miec 3 punkty i Puchary .A po drugie Legia i tak przegra :P
A ja powiem tak, ze Ruch przegra w Kielcach, a ze Legii nie zalezy na grze w pucharach, to, zeby glupio nie wygladalo zremisuje z Belchatowem. A wracajac do gry w Pucharach to kto chce grac oprocz nas kibicow Ruchu. Zaden atrakcyjny przeciwnik, mozliwy daleki wyjazd ( koszta duze ) , zero zainteresowania telewizji ( w koncu kogo interesuje mecz z klubem z Wysp Owczych, czy Kazachstanu :D ), trzeba cykl przygotowawczy zaczac inaczej niz zwykle. Moim zdaniem nie wiem czy nawet naszemu zarzadowi zalezy, zeby grac w pucharach. Nie mowiac nawet o tym, ze nasz poziom ligi jest taki, ze mozesz z kelnerami dostac w banke :)

RudaSlaska7
Kontakt:

#453 Post autor: RudaSlaska7 » 14 maja 2010, o 12:36

to moze badzmy tymi kelnerami i skopmy wszystkim dupska zeby za rok sie cieszyc jak Atletico!!

Zablokowany