Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
snajper
KORONA KIELCE pisze:Nie ma co sie przejmowac ta Stala Rzeszow oni sa słabi.W rzeszowie to z palcem w du*** Ruch ich je***e z 3-0 i w przyszłym sezonie sie spotkamy. A co do tych korupterow i tym podobnych to rzeszowiaczkom zal dupe sciska ze nie awansuja do 2 ligi tylko sie beda kisic w 3 ! ! ! ! ! Pozdro dla normalnych

Wiesz jak w tym sezonie mielismy wiekszosc slabszych przeciwnikow od nas ale niestety nasi ich zlekcewarzyli i teraz mamy jak mami i niestety czeba dalej walczyc !
Acha i mam pytanie czy do barazy licza sie zulte kartki z sezonu czy nie ??
-
piast
KORONA KIELCE pisze:Nie ma co sie przejmowac ta Stala Rzeszow oni sa słabi.W rzeszowie to z palcem w du*** Ruch ich je***e z 3-0 i w przyszłym sezonie sie spotkamy. A co do tych korupterow i tym podobnych to rzeszowiaczkom zal dupe sciska ze nie awansuja do 2 ligi tylko sie beda kisic w 3 ! ! ! ! ! Pozdro dla normalnych

Witam!
Sorry, że piszę takie rzeczy na Waszym forum ale wkurza mnie jak jakiś pajac z Kielc wyzywa mnie od "rzeszowiaczków". Cała Polska wie, że Kielce mają 2 ligę za pieniądze! Gdyby nie stronniczość sędziów i karne z kapelusza w końcówkach lub w doliczonych minutach meczów to Kielce nie miałyby 2 ligi i nawet baraży!
Co do baraży to jeszcze raz zapraszam do Rzeszowa! Stworzymy tam super atmosferę!
Niech wygra lepszy!
KORUPTER KARNY KIELCE - KUPA KASY ZERO HONORU !!!!!!
2 LIGA ZA PIENIĄDZE !!!!!!!
-
Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Piast, to powiedz mi jedną rzecz - jak to u was jest? - jeśli zechcę sobie przyjechać do Rzeszowa z Zamościa i wejść na sektor Ruchu, to muszę kupować bilet dokładnie na ten właśnie sektor, czy mendy nie będa robić problemów jeśli nie zjawię siez główną grupą kibiców Ruchu?
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
piast
Konrad pisze:Piast, to powiedz mi jedną rzecz - jak to u was jest? - jeśli zechcę sobie przyjechać do Rzeszowa z Zamościa i wejść na sektor Ruchu, to muszę kupować bilet dokładnie na ten właśnie sektor, czy mendy nie będa robić problemów jeśli nie zjawię siez główną grupą kibiców Ruchu?
Cześć!
Gratuluję zwycięstwa z Korupterem!
Co do meczu to nie powinieneś mieć problemów z wejściem do sektora zajmowanego przez młyn Ruchu. Chyba, że mendom coś odwali...
Zapraszam do Rzeszowa!
-
KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Bog Zaploc Patton 8) a wiysz ze Gott mit Uns !!!
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
-
pio17
jak wyjazd bedzie w poniedziałek to jo niejada musz do budy iść buuuuuuuu szkoda ale unas na 101 % będa!!!!!!!
-
Dixi20
Jak wyjazd mo byc w poniedzialek jak mecz jest w Niedziela ????
Jo jada na 100% do Rzeszowa
Niebiescy Napewno Wygrają

:):):):):)
-
snajper
pio17 pisze:jak wyjazd bedzie w poniedziałek to jo niejada musz do budy iść buuuuuuuu szkoda ale unas na 101 % będa!!!!!!!
mecz ani wyjazd napewnoi niebedzie w poniedzialek bo bedzie albo w sobote albo w niedzielr tak jak jest planowo !
pozdro
-
elane
pio17 pisze:jak wyjazd bedzie w poniedziałek to jo niejada musz do budy iść buuuuuuuu szkoda ale unas na 101 % będa!!!!!!!
Dlaczego wyjazd mialby byc w poniedzialek? Szpil bedzie w sobota albo w niedziela, wiec watpie, zeby wyjazd byl w poniedzialek

-
pio17
ale mi chodziło o szpil ze jak bedzie w poniedziałek to niepojada
bo mecz jest planowany na niedziela a tam w tym czasie odbywaja sie zawody zuzlowe!!!!! a jak bedzie w sobota to za***iście
-
snajper
oj Ela masz pecha uprtzedzilem Cie o minute

-
snajper
pio17 pisze:ale mi chodziło o szpil ze jak bedzie w poniedziałek to niepojada
bo mecz jest planowany na niedziela a tam w tym czasie odbywaja sie zawody zuzlowe!!!!! a jak bedzie w sobota to za***iście
mecz niemoze byc przelozony na puzniejszy termin jedynie na wczesniejsze terminy i to za zgoda PZPN !!!
-
pio17
a to spoko więc napewno pojada!!!! he he
jesli beda mioł kasa

-
SpeedwayTeamRzeszów
autor: SpeedwayTeamRzeszów » 13 cze 2004, o 15:09
20 czerwca jest na Stali żużel

A każdy wie że speedway jest ważniejszy od piłki w Rzeszowie :twisted: także chyba baraż będzie się
musiał odbyć w innym terminie

Wracają już do wspomnianego barażu ....to myśle że spokojnie wygracie dwa mecze

czego wam życze bo pilkarzyki z Rzeszowa wogóle nie potrafią kopać piłki .. sami amatorzy

Ostatnio zmieniony 13 cze 2004, o 15:36 przez SpeedwayTeamRzeszów, łącznie zmieniany 1 raz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], WolnyLogin i 45 gości