Nie zasłuzylismy na porazke bo bylimy zespołem lepszym no ale czegos zabrakło

We wczorajszej lidze+, zaraz po meczu stwierdzili, że był karny i czerwona kartka.iglo pisze:Właśnie zobaczyłem skrót meczu w Liga + razem z komentarzami ekspertów.
Więc po pierwsze nie podyktowali faulu na Piechu jako ewidentnego - zdania były różne. Jeden by gwizdnoł drugi nie.
Po drugie - zgodnie zwrócili uwage że Ruch miał dużo czasu żeby ustawić się w obronie a nie czekać aż Lech wybije piłkę. Mówili tez że niby UEFA nie zaleca wybijania piłki na aut - decyzja o ewntualnym przerwaniu akcji należy do sędziego
Po trzecie - ktoś tu pisał że był faul, karny i ewidentna czerwona za faul na Sobiechu. W skrócie i komentarzach pomeczowych nikt nie zwrócił na tą sytuację uwagi, czyli potraktowali to jako czyste zagranie. Ktoś może przytoczyć źródło gdzie mówiono o faulu?
Co do bramek. Wydaje mi się i jest to tylko moja opinia - przy pierwszej Lewego odpuścił Grodzicki, puścił go przed siebie przy dośrodkowaniu z boku - przy drugiej wydaje się że mógł podejść do strzelającego bardziej agresywnie.
Jak patrze jak ciasno ta piłka weszła obok słupka i odbiła się jeszcze od nogi Grodzickeigo to aż mnie ściska że zabrakło może z 5 cm
I tu właśnie leży problem! Mnie już od trampkarza uczony - GRAMY DO GWIZDKAbzk pisze:Teraz skrót oglądam bo w pracy byłem. Ze skrótu widać ewidentnie, że bramka na 1:1 to Jakubowski zawalił a później Grodzicki dał się wyprzedzić. Później faule oczywiście były, bramka na 1:2 z du**. Nasi faktycznie stali, to było widać o Krzysiu Pilarzu, który myślał, że gra przerwana. Z jednej strony szkoda porażki z drugiej lepiej, że Lech będzie mistrzem bo Wisła już nas dostatecznie dużo razy ośmieszała na arenie międzynarodowej.
zastanów się przez chwilkę i odpowiedź na pytanie: czy zawsze lepszy wygrywa?tom piekaRy pisze:Kolejny sprzedany Mecz![]()
Kożdy fto był na szpilu,przyzno że to Ruch gRoł lepi,ale że momy takich sędziów
Propaganda trwa nadal. A moze to prawda?Poznanska GW pisze:Ruch odcina wszystkich ofensywnych graczy "Kolejorza". Za strzelanie na bramkę biorą się zatem pozostali. Biją Bandrowski, Gancarczyk, Bosacki - nic z tego. Za to Ruch stwarza groźniejsze akcje. Wojciech Grzyb i przyszły lechita Artur Sobiech są o włos od strzelenia gola.
Oby to nie była prawda.Ja słyszałem że Lens chce Sobiecha.bogas1985 pisze:Propaganda trwa nadal. A moze to prawda?Poznanska GW pisze:Ruch odcina wszystkich ofensywnych graczy "Kolejorza". Za strzelanie na bramkę biorą się zatem pozostali. Biją Bandrowski, Gancarczyk, Bosacki - nic z tego. Za to Ruch stwarza groźniejsze akcje. Wojciech Grzyb i przyszły lechita Artur Sobiech są o włos od strzelenia gola.
W sumie masz racjepedro1920 pisze:A ja ze Szombierki bytom . Przestancie gadac kto kogo chce i gdzie kto jest na dzien dzisiejszy jest w Ruchu i jak sam mowil nie pali mu sie by odejsc z klubu , po drugie to nie znacie gazet oni nie pisza rzetelnych informacji tylko takie ktore sie przedaja czyli sensacje . Zaraz pewnie przeczytamy ze Ruch sprzeda polowe zawodnikow itp. Skupmy sie na kibicowaniu i na grania a nie na gdybaniu .
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 32 gości