[29 kolejka] RUCH Chorzów - Lech Poznań

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
czoRny
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań

#331 Post autor: czoRny » 12 maja 2010, o 00:57

aRo pisze: Po takim czyms czowiek sie zastanawio czy isc na nastympny mecz. :mad:
a wiycie co w tym wszystkim jest najgorsze?jak wytlumaczyc dziecku co to jest sprawiedliwosc jak dziecku wpoic moralne zachowania jak wychowac na prawego czlowieka?
2 sprawa my sie dziwiymy czymu mimo dobryj gry na mecze niy przilazi wiyncyj kibicow?ciekawe pra...
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4

kent
Kontakt:

#332 Post autor: kent » 12 maja 2010, o 01:07

ci co mysla ze sedziowie pobrali od Lecha pralki i lodowki maja niezle porypane we lbie... to niby na meczu Craxy i GTSu też sedzia dostal lodowke?
Lewandowski patrzyl czy zawodnik Ruchu lezy... a ze wstal to czyja to wina?
troche mniej piwa i jabola!! na trzezwo trza myslec

pilkarsko - na remis... ale szczescie trza miec (patrzcie jak Wisla wygrala z DyskoPolo)

tyle w temacie (do wielkich KUMATYCH 'Ekspertow")

krisbaum
Kontakt:

#333 Post autor: krisbaum » 12 maja 2010, o 01:14

Stary, ja też na trzeźwo myślałem, kiedyś tam dawno temu, zanim połowa sędziów nie dostała wezwania do Wrocławia.
A ty sobie żyj dalej w matrixie uczciwej ligi, pigułki ci podaruja, nie musisz wybierać koloru...

kent
Kontakt:

#334 Post autor: kent » 12 maja 2010, o 01:20

Stary... ale tu sie nie przescigali na strzelone bramki.. myslisz ze jak Lech strzelil gola na 2:1 to Jopowi kazali sedziowie strzelic na 1:1 ??????????????
moje dzieci ogladaly mecz i powiedzialy ze "Wisla po prowadzeniu olala mecz a Lech mial duzo szczescia"

tak tak.
wiem
rzeczywistosc oszukala dzieci bo sedz\iowie ustawili mecze

a ja mysle ze pomylki sie zdarzaja ZAWSZE i na korzysc KAZDEJ ekipie... raz Wisle raz Lechowi raz Ruchowi.. itd

bogas1985

#335 Post autor: bogas1985 » 12 maja 2010, o 01:22

3/4 kadrze Belchatowa koncza sie kontrakty po sezonie. Nie zdziwie sie jak czesc jest juz po slowie z Legia. Legia wygra u siebie na 100%. Szkoda tego 1 pkt. Jak bedziemy 4 to czeka nas niestety odejscie kilku kluczowych zawodnikow....bo czym ich w klubie zatrzymiemy?
Ostatnio zmieniony 12 maja 2010, o 01:28 przez bogas1985, łącznie zmieniany 1 raz.

kamilo1920
Kontakt:

#336 Post autor: kamilo1920 » 12 maja 2010, o 01:26

no gol w końcówce samobójczy jopa a u nos tyz 90+, potem sędzia kończy zaroz mecz (przypadek)?!, w poznaniu bydzie euro w krakowie euro nie bydzie,a wiadomo fajnie bydzie wygladac napis mistrz Polski pomyśl czowieku. lech mistrza nie zdobył ino go kupił! Po za tym jak legia może nie grac w pucharach?! Dzisiej przegrali z polonia kero tyz mo fajne uklady w pzpn to my nie mogli odskoczyc legi. Dziękujemy pzpn że znowu zostaliśmy oszukani!!!

Awatar użytkownika
fb71gx
Kontakt:

#337 Post autor: fb71gx » 12 maja 2010, o 01:28

Powiem wam tak! Jak zobaczyłem piłke w siatce, to łzy pojawiły się w moich oczach. I chyba to świadczy o miłości do klubu. :serce:

Obadamy w Kielcach. Ja jestem dobrej myśli. Pozdrawiam. :|

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#338 Post autor: gerhat » 12 maja 2010, o 01:30

Nie porównujcie wypaczenia wyniku przez sędziego w Chorzowie do jakiegoś spisku sedziowskiego z samobójem Jopa.
Kiedy ten idiota udawał że nie widzi faulu Arboledy to Wisła prowdziła i miała 3 pkt i AGD musiało wygrać żeby przdłużyć swoje szanse. Gdyby w Chorzowie był remis a Jop nie strzelił swojaka, Wiśle starczyłby w ostatnim meczu remis i o to chodziło żeby Wisła nie miała tego atutu, a że przy okazji zdarzył się remis w Krakowie Amica z Bułgarskiej w bonusie dostała lidera. Może i to jest najlepsza drużyna ale dzisiaj na boisku nie była lepsza. Tylko w protokole.

AGD jest pchane na majstra i nie mówie tu o jakiś łapówkach ale o zwykłej presji w mediach i na salonach. Wystarczyło spojrzeć kogo dziś przywiało na Cichą. Przy takiej presji sędziowie gwiżdżą jak wszyscy widzieliśmy.

weszlo też tak to widziało
Z kolei gol dla Lecha na 2:1 padł po faulu na Piechu (powinna być czerwona kartka dla Arboledy i rzut wolny dla Ruchu - to nie podlega dyskusji). Sędzia nie zareagował, puścił grę i Krivets trafił. Sytuacja była absurdalna, bo Lewandowski chciał wybić piłkę w aut, ale rozmyślił się w ostatniej chwili...

Czy się to komuś podoba czy nie, przy całym gadaniu (słusznym), że Wisła zapracowała na katastrofę, to ta katastrofa wydarzyła się na skutek błędów sędziowskich. I czy się to kibicom Lecha będzie podobało, czy nie, to - drodzy fani "Kolejorza" - wasze mistrzostwo będzie w duuuuużej mierze zasługą arbitrów. W przekroju całego sezonu - jak mogli pomóc, to pomogli, natomiast nigdy nie przeszkodzili. "Postęp mamy, jeśli chodzi o sędziowanie" - powiedział Kazimierz Węgrzyn po kolejce, która mogła potoczyć się zupełnie inaczej, gdyby nie arbitrzy. Kpina.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2010, o 01:38 przez gerhat, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#339 Post autor: cisiu » 12 maja 2010, o 01:31

kamilo1920 pisze:no gol w końcówce samobójczy jopa a u nos tyz 90+, potem sędzia kończy zaroz mecz (przypadek)?!, w poznaniu bydzie euro w krakowie euro nie bydzie,a wiadomo fajnie bydzie wygladac napis mistrz Polski pomyśl czowieku. lech mistrza nie zdobył ino go kupił! Po za tym jak legia może nie grac w pucharach?! Dzisiej przegrali z polonia kero tyz mo fajne uklady w pzpn to my nie mogli odskoczyc legi. Dziękujemy pzpn że znowu zostaliśmy oszukani!!!
no toś przesadził to co tyn jop richtig sie wciep bo chcioł??? a co mioł jeszcze syndzia wiśle dać handicap i doliczyć dodatkowo 2 minuty za zdobycie samobója?? jop szczelił w 92 minucie i 56 sekundzie a doliczyli 3 to o co ci chodzi???
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#340 Post autor: wojt » 12 maja 2010, o 02:04

HKSADIK pisze:Dobra,to ja juz sie nie wypowiadam na tematy pilkarskie,bo widocznie sie nie znam...
Ok,dzieki dla pilkarzy za ambicje,walke bo tego nie mozna im odebrac.Starali sie,walczyli..A zabraklo..To niech kazdy sam sobie dopowie.
Ruch Ruch HKS!
Staram sie byc obiektywny w wypowiedziach i sam tu na forum pisałem o słabych polskich sędziach, ale gwiżdżących dla Ruchu sprawiedliwie czyt. mylących sie w obie strony. Ale ku*** po takich trzech meczach jak te ostatnie, to wkurwienie to małe słowo. Z całym szacunkiem do Ciebie ale najwyraźniej się jednak nie znasz, jesli wydaje Cie sie ze sędzia był OK. Moi znajomi nie związani z Ruchem maja takie samo zdanie o tym sk***ielu Gilu i w kontrowersjach wyraźnie Stempniewski zaznaczył: Ewidentny elwer na Sobiechu i czerwień dla Bosackiego i faul na Piechu Arboledy w 91 minucie. Po za tym cały mecz gwizdany na "ała" kuchenkorzy. Straszny to był tydzień i płakac sie chce, ale nadzieja jeszcze nie umiera. Dziekuję dziś piłkarzom za wole walki, zaangazowanie i świetny mecz wszystkich naszych chopów z wyszydzanym Pulkowskim i opluwanym Baranem na czele. Wierzymy w was i do 4 razy sztuka! W sobotę Europa wróci do Chorzowa po 10 latach. Mandrysz, Siedlecki, Cionek, Probież, Gil,Lewandwoski, Arboleda nazbierało sie tych skurwieli w ciagu tygodnia:)

NieMamNicka
Kontakt:

#341 Post autor: NieMamNicka » 12 maja 2010, o 03:25

Chłopaki prawda jest taka że nikt nie chce abyśmy mieszali w wielkiej trójce i nie ważne kto byłby na naszym miejscu Odra, Piast czy Polonia Warszawa są układy układziki i sympatie w naszej skorumpowanej lidze albo my utrzemy im nosa albo już do konca zycia będziemy oglądac ta wielką trójce w pucharach

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#342 Post autor: heli » 12 maja 2010, o 06:10

dopóki sędzia nie gwizdnie to się gro, a nie czeko jak ktoś wybije bal, nie wiem chyba to Sadlok odszedł od Lewandowskiego nie wiem ale będzie to nauczka na całe życie, szczególnie, że w pierwszej połowie już dwa razy było że raz my nie wybili raz oni, to nie wiem czemu nasi staneli, faul na Piechu był, ale to co nastąpiło później moim zdaniem niestety nie powinno się wydarzyć. trocha my zdupili moim zdaniem na własne życzenie.

ale mecz bardzo dobry, jak skład utrzymiemy, to z taką grą jak z Legią i Lechem o przyszły sezon możemy być spokojni, szkoda, bo remis był przy takich wynikach bardzo cenny. teraz tylko pytanie jak zagramy następny mecz bo tego to chyba nikt nie wie, czyżby aż tak dla naszych piłkarzy była ważna gra przy Cichej, rozumia, że lepiej się gra u siebie normalne, ale my w bardzo krótkim czasie gramy bardzo w kratkę, oczywiście mecz z Jagą był "specyficzny", ale co będzie teraz jedno jest pewne

Teraz Korona i oby 3 punkty
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

arnold1920R
Kontakt:

#343 Post autor: arnold1920R » 12 maja 2010, o 06:13

kent pisze:Stary... ale tu sie nie przescigali na strzelone bramki.. myslisz ze jak Lech strzelil gola na 2:1 to Jopowi kazali sedziowie strzelic na 1:1 ??????????????
moje dzieci ogladaly mecz i powiedzialy ze "Wisla po prowadzeniu olala mecz a Lech mial duzo szczescia"

tak tak.
wiem
rzeczywistosc oszukala dzieci bo sedz\iowie ustawili mecze

a ja mysle ze pomylki sie zdarzaja ZAWSZE i na korzysc KAZDEJ ekipie... raz Wisle raz Lechowi raz Ruchowi.. itd
ku*** ale nie poraz trzeci z rzędu na nasza niekorzyść i to w ostatnich waznych meczach...a zresztą dalej wierz w czystość tego naszego gówna...ja mam juz dość

MNCH
Kontakt:

#344 Post autor: MNCH » 12 maja 2010, o 07:26

NIECH amica se walnie jeszcze banery reklamowe na bułgarskiej gramy fer play
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd

MNCH
Kontakt:

#345 Post autor: MNCH » 12 maja 2010, o 07:33

W CAŁEJ POLSCE DZIŚ WIDZIANO JAK DLA LECHA DRUKOWANO!

Cholerny sędzia nie uznaje prawidłowej bramki dla Wisły w derbach...

Arboleda - je***y murzyński brutal, co za dzicz.
Lewandowski i Kriwiec - ku*** bez honoru.

CAŁA Polska DZIŚ WIDZIAŁA JAK AMICA DRUKOWAŁA!!
--
"W tym burdelu, jakim jest Polski futbol, nic mnie już nie dziwi"
Jan Tomaszewsk cytat z ekstraklasa tv i wszysko w temacie
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd

Zablokowany