[29 kolejka] RUCH Chorzów - Lech Poznań
-
- Kontakt:
Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań
jaka obrona czestochowy????
owszem, gralismy z kontry, ale do ostatniej minuty te kontry wyprowadzalismy, chyba, że ja nie rozumiem co oznacza "obrona cz-wy"
owszem, gralismy z kontry, ale do ostatniej minuty te kontry wyprowadzalismy, chyba, że ja nie rozumiem co oznacza "obrona cz-wy"
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
byla jeszcze tako sytuacja w 2 polowie jak ktos z amici lezol na boisku i nasi wybili bal na aus.amicowcy oddali nom bal dalekim wykopem pod nasz tor przejol jom chyba Maciek i juz bol atakowany przez Lewandowskigo!poznanskie fer plej 

19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po zdobyciu bramki nie bylo wybijania na oslep?(obrona Czestochowy)
Lech tak nas gnitol,ze musial w koncu strzelic..Potem po zdobyciu bramki przez Lecha prawda-troche sie ogarnelismy,mielismy szanse i tyle...
Ruch mistrzem niewykorzystanych szans!
Lech tak nas gnitol,ze musial w koncu strzelic..Potem po zdobyciu bramki przez Lecha prawda-troche sie ogarnelismy,mielismy szanse i tyle...
Ruch mistrzem niewykorzystanych szans!
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 23:58 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Sorry ale sie nie zgadzam z Tobą. Płakałeś po golach ze spalonego w meczach z Polonią W. i Odrą? Ja nie, cieszyłem się, że sędzia to uznał i, że mamy kolejne punkty. Gdybyśmy teraz byli w sytuacji jak Lech i tak rzutem na taśme zdobyli najważniejsze zwycięstwo w sezonie napewno nikt z nas by tu nie pałał wstydem i nie napierdalał na sędziego, takie jest życie...jugador pisze:Mylisz momenty w meczu.Obrona Czestochowy byla od zdobycia prowadzenia do wyrownania.Pozniej znowu Ruch doszedl do glosu.Juz nie wymagaj od naszych pilkarzy zeby z Lechem zawsze mieli kontrole nad meczem.I tak mieli na 90 jakies 75 minut.Jakby Ruch zdobyl tak bramke spalilbym sie ze wstydu.To calkowicie wypacza idee sportu.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
HKSADIK a ja uwazam , ze to siedziowie doprowadzili do takiej sytuacji.W pilce to nie jest tak , ze jak nie wykorzystasz swoich szans to juz nie masz prawa glosu.Takie mecze sa prawie zawsze na styku, Lech tez swoje sytuacje zmarnowal a mial kilka.Cieszy sie dzieki sedziemu a nie dzieki sobie.My przez niego "placzemy".Moim zdaniem szanse na puchary sa minimalne , bedzie znowu pilnowanie.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A jak nam uznawali gole ze spalonych to byli dobzi?
Dzis sedzia zachowywal sie w miare przyzwoicie,nie napisze,ze wypatrzyl wynik meczu.Taka sytuacja jak w koncowce jest ciezka do rozpatrzenia-w powtorkach ewidentny faul,ale w czasie gry,no nie wiem...Mogl to inaczej zinterpretowac.
Fajnie,ze Niebiescy walczyli..Ale w KLUCZOWYM momencie,po zdobyciu gola sie nie popisali...
Dzis sedzia zachowywal sie w miare przyzwoicie,nie napisze,ze wypatrzyl wynik meczu.Taka sytuacja jak w koncowce jest ciezka do rozpatrzenia-w powtorkach ewidentny faul,ale w czasie gry,no nie wiem...Mogl to inaczej zinterpretowac.
Fajnie,ze Niebiescy walczyli..Ale w KLUCZOWYM momencie,po zdobyciu gola sie nie popisali...
-
- Kontakt:
Tak a spalony przy podaniu do tylu to jak mozna wymyslic ?
Karny i dwie czerowne kartki w nastepnym meczu tez troche duzo nie uwazasz ?
Przerwanie gry gdy powinien to zrobic tez jakos dziwnie nie nastapilo.
Swietnie , mielismy dwa gole ze spalonych w tym jeden absolutnie minimalny (z Odra) w meczach , ktore jeszcze o niczym nie decydowaly i mam tym usprawiedliwiac te WIELBLADY.
Swietnie , mielismy dwa gole ze spalonych w tym jeden absolutnie minimalny (z Odra) w meczach , ktore jeszcze o niczym nie decydowaly i mam tym usprawiedliwiac te WIELBLADY.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z Jagą nas ewidetnie przekrecil...Bylismy slabsi na boisku,ale sedzia fest lecial w ciula.Tu bym sie zgodzil.
Ale w pozostalych meczach...Hmmm,stoje na stanowisku,ze bledy sedziow pochodza z ich slabosci,a nie z jakiejs "mafii"...Nie uznaje teorii spiskowych,ze to Legia ma grac w pucharach-dzis przegrali,co to oznacza?
mistrzowie niewykorzystanych szans.Chetnie to odwolam po meczu w Kielcach,no ale...
Ale w pozostalych meczach...Hmmm,stoje na stanowisku,ze bledy sedziow pochodza z ich slabosci,a nie z jakiejs "mafii"...Nie uznaje teorii spiskowych,ze to Legia ma grac w pucharach-dzis przegrali,co to oznacza?
mistrzowie niewykorzystanych szans.Chetnie to odwolam po meczu w Kielcach,no ale...
Ostatnio zmieniony 12 maja 2010, o 00:13 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Nie musisz usprawidliwiać, tylko nie mów, ze gdybyś tak wygrał ważny mecz to byś się spali ze wstydu bo skakałbyś z raddości i my wszyscy teżjugador pisze:Tak a spalony przy podaniu do tylu to jak mozna wymyslic ?
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
ja bym dołożył do tego nieuznany gol Wisly, który zdąrzyłem obejrzeć w TV oraz wczesniej dwa jej gole przeciwko Piastowi.. i to jest dopiero obraz całości. Było różnie, ale ostatnie trzy kolejki strasznie smierdzą....
pozatym, może się zdarzyć tak, że w Kielcach my wygramy w dziwnych okolicznosciach.... nie twierdze, że tak bedzie, ale jest kilka przesłanek:
1. uciszą nasze krzyki i zale - w dobie internetu, jesteśmy jako kibice niebezpiecznii.
2. coraz częściej słyszy sie, że Legia i tak nie nadaje sie do pucharów - jak co roku zaczynaja wszystko od nowa. Mam na myśli np. wywiad z Michniewiczem.
3. owszem, Śląska ogolnie Polska nie lubi, ale z drugiej strony pieniądz nie śmierdzi... prawda jest taka, że tzw. "wielka trójka" nie bedzie się rozwijać, jeśli nie bedzie wiekszej ilosci mocnych klubów, o naszym potencjale chyba nie muszę pisać. W końcu juz w przyszym roku bedzie SŚ i wszystko jest mozliwe...
4. Koronie to wisi.
pozatym, może się zdarzyć tak, że w Kielcach my wygramy w dziwnych okolicznosciach.... nie twierdze, że tak bedzie, ale jest kilka przesłanek:
1. uciszą nasze krzyki i zale - w dobie internetu, jesteśmy jako kibice niebezpiecznii.
2. coraz częściej słyszy sie, że Legia i tak nie nadaje sie do pucharów - jak co roku zaczynaja wszystko od nowa. Mam na myśli np. wywiad z Michniewiczem.
3. owszem, Śląska ogolnie Polska nie lubi, ale z drugiej strony pieniądz nie śmierdzi... prawda jest taka, że tzw. "wielka trójka" nie bedzie się rozwijać, jeśli nie bedzie wiekszej ilosci mocnych klubów, o naszym potencjale chyba nie muszę pisać. W końcu juz w przyszym roku bedzie SŚ i wszystko jest mozliwe...
4. Koronie to wisi.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2010, o 00:31 przez scaneRboy, łącznie zmieniany 2 razy.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Po powrocie z Cichej widziolech w multilidze+ kontrowersyjne sytuacje se szpiu -
dwie czerwone dlo Lecha i karny dlo nos,jak to niyjest ustawiynie szpilu to co nim jest.
Po takim czyms czowiek sie zastanawio czy isc na nastympny mecz.
dwie czerwone dlo Lecha i karny dlo nos,jak to niyjest ustawiynie szpilu to co nim jest.
Po takim czyms czowiek sie zastanawio czy isc na nastympny mecz.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po meczu w Białymstoku kazda teoria o tym jak to centrala chce udupic Ruch bedzie dobra...Spoko,mozna i tak do tego podchodzic.Nie zabraniam,latwiej wytlumaczyc to,ze przepierdzielilismy ostatnie 3 mecze...
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mozecie podac gdzie te bledy byly?Te czerwienie,karne do nas?Nie widzialem programu w c+...
Ostatnio zmieniony 12 maja 2010, o 00:22 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=6hKPoMTqNe4" onclick="window.open(this.href);return false;
skrot meczu
skrot meczu