[29 kolejka] RUCH Chorzów - Lech Poznań
-
- Kontakt:
Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań
Złodzieje ,korupcja ,je***a liga złodziejska.
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
-
- Kontakt:
Ważne, żeby nos Legia nie wyprzedziła w ostatniej kolejce. Już wola żeby Lech był mistrzem niż Wisła, a jak zostanymy na 3 placu to zapomna o tej ostatniej pseudo-bramce Lecha.
-
- Kontakt:
Lepszy Lech niż Wisła a my pucharów już i tak nie oddamy. Poza tym mecz był za***isty.
-
- Kontakt:
Brak mi słów... 
jak te c*** z Legi zajmą na koniec 3 miejsce a My zajmiemy te 4 to.. aż nie chce mi sie pisać...
Zasługujemy na te puchary w tym sezonie jak żadna chyba drużyna.. Wiadomo,że można było wygrać jeszcze jakieś przegrane mecze, ale to jak chłopaki walczą to jest piękne..
Dzisiaj dobry mecz w Naszym wykonaniu, patrząc na to co grali z Jagą nie chciało mi się wierzyć,że powalczą z Lechem. Dzisiaj walczyli o każdy metr, grali momentami świetnie a przez cały mecz dobrze..
ten faul na Piechu.. dlaczego ten sędzia tego nie zagwizdał
paranoja 
na tę chwile jest status qvo.. do Kielc jedziemy po 3 punkty. i wierze,że wygramy bo po dzisiejszym spotkaniu jestem mocno podbudowany..
mimo porażki: dziękuje Niebiescy
tak jak już wspomnieli poprzednicy. Mistrzem faktycznie będzie lepiej jak będzie Lech niż znów Wisła. Lech przynajmniej powalczy w Europie..

jak te c*** z Legi zajmą na koniec 3 miejsce a My zajmiemy te 4 to.. aż nie chce mi sie pisać...
Zasługujemy na te puchary w tym sezonie jak żadna chyba drużyna.. Wiadomo,że można było wygrać jeszcze jakieś przegrane mecze, ale to jak chłopaki walczą to jest piękne..
Dzisiaj dobry mecz w Naszym wykonaniu, patrząc na to co grali z Jagą nie chciało mi się wierzyć,że powalczą z Lechem. Dzisiaj walczyli o każdy metr, grali momentami świetnie a przez cały mecz dobrze..
ten faul na Piechu.. dlaczego ten sędzia tego nie zagwizdał

na tę chwile jest status qvo.. do Kielc jedziemy po 3 punkty. i wierze,że wygramy bo po dzisiejszym spotkaniu jestem mocno podbudowany..
mimo porażki: dziękuje Niebiescy

tak jak już wspomnieli poprzednicy. Mistrzem faktycznie będzie lepiej jak będzie Lech niż znów Wisła. Lech przynajmniej powalczy w Europie..
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 21:51 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
Panowie kto zajmie 3 miejsce w przypadku jak i my i legia bydymy mieli po 54 punkty?
-
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=H4SwP1ZRCRg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
ch** z Amica jo ich nie nawidza a ze Wisla nos goni to wiecznie nie bedemy najlepsi majac 14 tytulow ino sami muszymy o cos walczyc.dzisiej wolicie Amica na mistrza za rok legia a za 2 kogo jak juz kozdy nadupi po nascie mistrzow a my dali 14.Nienawidza tej poznanskiej psiny za caloksztalt ale jezech wkurwiony dzieki niebiescy za walka
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
- Grucha87
- Kontakt:

Pokłony dla naszych piłkarzy...tyle walki,tyle chęci...kości trzeszczały co 2 minuty.
- Bizoner
- Kontakt:
Moim zdaniem za szybko to strzelili, bo lech robil wszystko zeby to nadrobic
tak bylo z wisla, tak moglo byc z legia
do kielc tylko po trzy punkty

do kielc tylko po trzy punkty
- Lutz
- Kontakt:
Jakby my dzisiej zremisowali, w Kielcach styknoł by remis, a tak muszymy niestety wygrać, przy założyniu że Legia wygro z Bełchatowem. Szkoda tego punktu, mecz boł dobry. Podony szpil jak z Legiom , niy odstowiali szłypy
Co z tego jak stojymy z pustymi rynkami 

- Grucha87
- Kontakt:
Legiadreamtox pisze:Panowie kto zajmie 3 miejsce w przypadku jak i my i legia bydymy mieli po 54 punkty?

-
Korupstwo i zlodziejstwo wieksze niz za dziurowicza i listkiewicza razem wzietych!!!Niema co gadac,do Kielc mozemy jechac po 3 punkty ale z tymi ukladami i tymi sedziami nie mamy co na nie liczyc!!
- Grucha87
- Kontakt:
Nikt się nie cieszy....BIORĄC POD UWAGĘ MECZE W TYM SEZONIE LECH ZASŁUGUJE NA TYTUŁ.Nie ostatnie lata nie sympatie kibicowskie ale piłkarze występujący w 29 spotkaniach.tomblue1920 pisze:Ci co się cieszą że amica mistrzem są równo je....ci.
Największa szmata polskiej piłki amica wronki, a sędziowanie na normalnym polskim poziomie ( ciekawe ile lodówek dostał gIL za ten przekręt).I nie chodzi tylko o ta ostatnia akcja, ale co kontakt to faul dla wronek.
z 90minut.pl
Karol - 11 maja 2010, 21:22:58 - 85.14.123.164
Dzisiaj straciłem wiarę w "czystą" rywalizację - bez kupowania meczów... nic się nie zmieniło
-
- Kontakt:
DokładnieCOBRA pisze:Korupstwo i zlodziejstwo wieksze niz za dziurowicza i listkiewicza razem wzietych!!!Niema co gadac,do Kielc mozemy jechac po 3 punkty ale z tymi ukladami i tymi sedziami nie mamy co na nie liczyc!!

Brawa dla naszych za walke, jedna głupia sytuacja jeszcze w doliczonym czasie gry płakać sie chce

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
Trener Lecha Jacek Zieliński: Po tak dramatycznej końcówce trudno na gorąco coś sensownego powiedzieć. Mówiłem moim piłkarzom na odprawie, że trzy punkty będziemy musieli wydrzeć Ruchowi z gardła. I tak też było. Mecz mógł się podobać. Obejrzeliśmy mnóstwo ciekawych sytuacji. Myślę, że Ruchowi można już gratulować gry w europejskich pucharach.
Trener Ruchu Waldemar Fornalik: Zakończyliśmy tym meczem udany sezon gry przed własną publicznością, choć doznaliśmy porażki. Jeśli przegraliśmy z przyszłym mistrzem, to jest to jakieś pocieszenie. Dużo zdrowia zostawili moi piłkarze na boisku, by dotrzymać rywalowi kroku. Drugiego gola straciliśmy w dziwnych okolicznościach. Myślę, że Robert Lewandowski widząc leżącego Arkadiusza Piecha mógł wybić piłkę poza boisko.
Trener Ruchu Waldemar Fornalik: Zakończyliśmy tym meczem udany sezon gry przed własną publicznością, choć doznaliśmy porażki. Jeśli przegraliśmy z przyszłym mistrzem, to jest to jakieś pocieszenie. Dużo zdrowia zostawili moi piłkarze na boisku, by dotrzymać rywalowi kroku. Drugiego gola straciliśmy w dziwnych okolicznościach. Myślę, że Robert Lewandowski widząc leżącego Arkadiusza Piecha mógł wybić piłkę poza boisko.