ruchfans pisze:scaneRboy pisze:ja mam może lekko dziwne pytanie... czy w tej kolejce spiker może przez nagłośnienie informować na bieżąco o wyniku meczu Polonia W -Legia? Czy regulamin na to pozwala?
Te informacje mogą mieć wpływ na przebieg dzisiejszego meczu... może warto byłoby wziąść ze soba radio jak za dawnych czasów i posłuchać Tomasza Zimocha

Swoją drogą ciekawe ile dzisiaj drużyn wyjdzie na drugą połowę z jakimś dziwnym opóźnieniem, że to niby gwizdka sędziego w szatni nie słyszeli... itd
zawsze mówił to i teraz też na pewno będzie.
Co do rozpoczęcia 2 połowy, wszędzie się zaczną o tej samej porze, czyli ok. 20:05 (jakiś delegat czy ktoś daje znak). Znając polskie realia na Konwiktorskiej, albo innym Wawelu ktoś nagle dozna bardzo ciężkiej 3 minutowej kontuzji i sędzia doliczy trochę. I wtedy się podziać mogą cuda (pamiętacie ubiegłoroczny mecz Lech-Cracovia? Jak Lech stracił szanse na mistrza to zaraz stracił gola na 2:2)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).