[29 kolejka] RUCH Chorzów - Lech Poznań
-
- Kontakt:
Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań
Ludzie biletów na normalny sektor nigdy nie zabraknianie !!
Niebieska Dzielnica Halemba
-
- Kontakt:
Tylko zwyciestwo NIEBIESCY tylko Zwyciestwo!!
Wierzymy w to ! 3-2 Dla Ruchu
Wierzymy w to ! 3-2 Dla Ruchu

-
- Kontakt:
Nie nie żadne 3-2 juz mi starczy nerwów po meczach z Odrą i PB. Wygrywamy 2-0 

KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant
REBELIA Pub & Restaurant
-
- Kontakt:
NIestety to będzie mecz trudniejszy dużo niż Legią. Kto widział legia-wisła to wie o czym mówię. Trudniejszy nie znaczy wcale, że z góry przegrany. Dziś przypuszczam będziemy w końcu (tak naprawde chyba pierwszy raz wiosną) grać z kontry na Cichej i tutaj upatruję naszej szansy. Moim zdaniem z napastników obecnie w najlepszej formie Piech, fizycznej i psychicznej. Jęsli chłopcy nie przegrają tego meczu w szatni, a Lech go w szatni wygra to może być wynik, który zadziwi cały kraj i sprawi, że dzisiaj rozstrzygnie się sprawa mistrzostwa. Pressing i jeszcze raz pressing, ostro z Lewandowskim, nie spuszczać z oka Stilicia i ppowinno być naprawde dobrze
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
ostatnie wyniki u siebie
odra 3-2
polonia 2-1
legia 1-0
lech 0-0 ??? oby nie w poprzednich latach zawsze my po jakiejs serii dawali dupy moze i tym razem sie udo i zamiast 0-0 wygromy 2-1
odra 3-2
polonia 2-1
legia 1-0
lech 0-0 ??? oby nie w poprzednich latach zawsze my po jakiejs serii dawali dupy moze i tym razem sie udo i zamiast 0-0 wygromy 2-1

-
- Kontakt:
ja mam może lekko dziwne pytanie... czy w tej kolejce spiker może przez nagłośnienie informować na bieżąco o wyniku meczu Polonia W -Legia? Czy regulamin na to pozwala?
Te informacje mogą mieć wpływ na przebieg dzisiejszego meczu... może warto byłoby wziąść ze soba radio jak za dawnych czasów i posłuchać Tomasza Zimocha
Te informacje mogą mieć wpływ na przebieg dzisiejszego meczu... może warto byłoby wziąść ze soba radio jak za dawnych czasów i posłuchać Tomasza Zimocha

"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
pewnie ze mozna
, moze bedzie mówił

-
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=BwwHEtAu ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
moze zimoch nie ale telefon z dostepem do internetu i http://www.livescore.com" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Kontakt:
scaneRboy pisze:ja mam może lekko dziwne pytanie... czy w tej kolejce spiker może przez nagłośnienie informować na bieżąco o wyniku meczu Polonia W -Legia? Czy regulamin na to pozwala?
Swoją drogą ciekawe ile dzisiaj drużyn wyjdzie na drugą połowę z jakimś dziwnym opóźnieniem, że to niby gwizdka sędziego w szatni nie słyszeli... itd
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
więcej strzałów z dystansu za mało tego w naszym wykonaniu. i bez głupiego bawienia pod polem karnym.
napewno łatwo nie będzie ale wygramy
napewno łatwo nie będzie ale wygramy

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a wykonawca tych strzałow z dystansu??19_kRzysiek_20 pisze:więcej strzałów z dystansu za mało tego w naszym wykonaniu.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
tommy tauzen pisze:a wykonawca tych strzałow z dystansu??19_kRzysiek_20 pisze:więcej strzałów z dystansu za mało tego w naszym wykonaniu.
Np. Sadlokowi sie nie kiedy uda

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie,nie ma finalu pp w Bydgoszczy,ale dzis mamy taki final ligi na Cichej.Tak trzeba do tego meczu podejsc,bo jest wielce prawdopodobne,ze dzisiejsze zwyciestwo bardzo przyblizy nas,a moze nawet zagwarantuje awans do tych upragnionych Europejskich Pucharow.
Przede wszystkim trzeba odciac Lewandowskiego od gry-wiadomo latwo powiedziec,ale tak naprawde na nim w glownej mierze opiera sie sila ofensywna Lecha...Sa oczywiscie Peszko,Stilic,Kriwiec,ale to wlasnie Robert jest tym najgrozniejszym zawodnikiem...Przepchnac go pare razy,wygrac kilka pojedynkow z nim i od razu bedzie sie latwiej gralo.
Licze na Sobiecha-ostatnio byl w slabszej dyspozycji,Fornalik go oszczedzal(tak mowil),dzis bedzie sie chcial pokazac i mam nadzieje,ze w koncu cos strzeli.
Przede wszystkim trzeba odciac Lewandowskiego od gry-wiadomo latwo powiedziec,ale tak naprawde na nim w glownej mierze opiera sie sila ofensywna Lecha...Sa oczywiscie Peszko,Stilic,Kriwiec,ale to wlasnie Robert jest tym najgrozniejszym zawodnikiem...Przepchnac go pare razy,wygrac kilka pojedynkow z nim i od razu bedzie sie latwiej gralo.

Licze na Sobiecha-ostatnio byl w slabszej dyspozycji,Fornalik go oszczedzal(tak mowil),dzis bedzie sie chcial pokazac i mam nadzieje,ze w koncu cos strzeli.

Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 11:59 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
strzelić może i ja ino efektu za wiela z tego nie ma, choć akurat on niech próbuje bo jest najblizej z pozostałych osiagniecia zamierzonego efektu w postaci tora.Grzesiu1920 pisze:tommy tauzen pisze:a wykonawca tych strzałow z dystansu??19_kRzysiek_20 pisze:więcej strzałów z dystansu za mało tego w naszym wykonaniu.
Np. Sadlokowi sie nie kiedy uda
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
wie ktoś może w jakiej grupie Amica przyjedzie?:D