[28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: [28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów

#391 Post autor: spyru » 10 maja 2010, o 17:57

Tak na spokojnie - kolejny słaby mecz.
Mimo wszystko jest spora szansa na zachowanie 3 lokaty. Legia ma ciężkie mecze, ale Ruch też musi zacząć w końcu grać.
Szkoda Andrzeja :(
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#392 Post autor: Mirek » 10 maja 2010, o 17:58

pzpn i ekstraklasa sa to leśne dziadki i nic więcej. Banda złodziei.
Najlepszy sędzia ostatniej kolejki probierz.
Karzą Jagiellonię za jakieś bramy ewakuacyjne, a za to co mają to nie
SKANDAL i tyle.
Pewnie zarząd bedzie siedział cicho , bo jest ok.

[email protected]
wysłałem im maila i "pogratulowałem" tej decyzji. Wiem,że to nic nie da, ale przynajmniej można im skrzynke zapchać.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, o 18:32 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#393 Post autor: Marceli ~Sk~ » 10 maja 2010, o 18:23

Faktycznie jakos w tej sprawie nie ma zadnej wypowiedzi zarzadu Ruchu. Co panowie z zarzadu Ruch Chorzow to jest klub do sciagania za beleco pienazkow, karac za bele co. Ruch jest chlpcem do bicia? Teraz jest taka sytuacja w ktorej Klub zostal mocno pokrzywdzony przez siedziego , to jest wedlug zarzadu w najlepszym porzadku? Uraz na zdrowiu swojego zawodnika to tez jest nic!? Panowie co to jest?
Ja ta sprawa jestem, mocno rozgoryczony. Dobija mnie postawa dzialaczy Ruchu. Cala Polska widzi skandal ,tylko nie dzialacze zainteresowanego klubu.

PYZIEN
Kontakt:

#394 Post autor: PYZIEN » 10 maja 2010, o 19:46

Szyna pisze:
PYZIEN pisze:Oglądając mecz i ogladając powtórki w C+ i w innych stacjach, przecież każdy z komentatorów nawet najbardziej nieprzychylnych naszemu Ruchowi twierdzi że ten k**/* Cionek zrobił to specjalnie, najlepszy był "ekspert" sędziowania w polsce wczoraj w Lidze Plus Extra na C+ stwierdził że sędzia liniowy ulegał presji jaką wywierał na nim trener probierz....to ja się pytam kto k**** sędzuje mecze? To co ci sędziowie jaj nie mają???? Jeba*)* sprzedawczyki...Pomijając ten fakt, bo Sobiech bramki nie strzelił, natomiast wracając do Andrzeja to rzecz której dopuścił się ten pedał Cionek powinna zostać ukarana czerwoną kartką , tym bardziej że liniowy na pewno to zdarzenie widział...chu* mnie obchodzi że obrońca gra twardo, w Angliii też grają twardo ale nikt nikomu nie przypier*ala z łokcia w twarz. Miejmy nadzieję tylko że ekstraklasa złoży wniosek o ukaranie debila dyskwalifikacją na przynajmniej 2 mecze. Jeba* jagę!!!!
Cionek to kretyn bez dwóch zdań, ale mógłbyś sie powstrzymac od tekstów je*** jage.

Spoko, troche mnie poniosło...
RUCHU NASZ UKOCHANY...

je*** żaboli!!!!

Awatar użytkownika
Chudy81
Kontakt:

#395 Post autor: Chudy81 » 10 maja 2010, o 19:51

tu jest problem tego typu że sędzia nie złożył raportu na temat incydentu ciołka i Wtorka więc komisja nie miała czego rozpatrywać
Obrazek Obrazek
Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#396 Post autor: Mirek » 10 maja 2010, o 19:53

Chudy81 nie masz racji. Mogą na podstawie obrazu telewizyjnego, ale oni są ślepi, więc nic nie widzą.

Tu masz : Dawidowski ukarany, też tego sędzia na meczu nie widział:
http://www.90minut.pl/news/122/news1229 ... kiego.html" onclick="window.open(this.href);return false;

A tu macie jeszcze lepszy kwiatek:
Po analizie zapisu wideo i złożonych wyjaśnieniach przez zawodnika Jagiellonii Thiago Rangela, dotyczących zajścia podczas meczu 28. kolejki Ekstraklasy Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów (podejrzenie umyślnego uderzenia przeciwnika w twarz) Komisja Ligi postanowiła umorzyć postępowanie" - brzmi oficjalny komunikat Ekstraklasy.
To tego ciołka się pytali co i jak, a Niedzielana już nie. Skandal.
Pewnie im odpowiedział, przecież ja grzeczny chłopak jestem. Dawno sie tak nie wkurzyłem.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, o 20:02 przez Mirek, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#397 Post autor: art82 » 10 maja 2010, o 19:55

Dlaczego na podstawie zapisu video można anulować kartki ale juz na podstawie tego zapisu - ukarać kartką - już nie? wogole cale sędziowanie tego Pana bylo skandaliczne i to podobno nie tylko w naszym meczu tylko innych rownież. Powinni go wywalić na zbity ryj, ale to nam pkt nie przywróci.
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

Awatar użytkownika
woj
Kontakt:

#398 Post autor: woj » 10 maja 2010, o 20:11

tak oto zostaje się najbardziej pożądanym fusbalerem w Chorzowie -cionek czekamy
woj

kris.mu
Kontakt:

#399 Post autor: kris.mu » 10 maja 2010, o 21:19

cało Polska widziała tylko nie te ci*** z pzpn....
jeszcze niech zgłoszą tego siedleckiego na sędziego międzynarodowego
ciekawi mnie jeszcze jaką notę dostał od obserwatora pzpn eksztajna????
Bo są równi i równiejsi...

Awatar użytkownika
tom piekaRy
Kontakt:

#400 Post autor: tom piekaRy » 10 maja 2010, o 23:32

Sędzia jest wart tyle,jak jego sędziowanie!fakt faktem punktów nam to nie wróci,ale bolesne jest to,że takie postępowanie na murawie jest dopuszczalne,jakby to AndRzej walnął ciołkowi z łokcia,to zaraz byłaby czerwona kartka,a komisja ligi jest załosna,ciekawe o jaką sume chodzi,chyba że to zwykła przysługa(czy dokonał pan faulu specjalnie,ja nie chciałem ale już nie będę,a no w taki razie przepraszamy z dręczące pytanie),ten kraj zszedł na zero,nie widzą bo niechcą widziec :wstyd:
Obrazek

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#401 Post autor: Mirek » 11 maja 2010, o 08:23

Dziś w Sporcie wypowiedź A. Skubisia - rzecznika prasowego Ekstraklasy SA:
Brazylijczyk złożył wyjaśnienia przed członkami komisji, którzy analizowali też zapis wideo z tego spotkania. Uznali na jego podstawie, ze zagranie zawodnika Jagiellonii nie było celowe. Zgodzili się więc w ten sposób z sedziowską interpretacją całej sytuacji. Warto bowiem podkreślić, że bardzo blisko całej akcji był zarówno arbiter główny jak i jego asystent.

Naprawdę jak się takie coś czyta , to się już nie wierzy w żadną sprawiedliwość.
1. Dlaczego "przesłuchano" tylko Cionka? To tak jakby w sądzie przesłuchać tylko oskarżonego, a ofiary już nie.
2. Sędziowie byli blisko całej akcji. To czemu do cholery nawet faulu nie było?
3. Zgodzono się z interpretacją sędziowską. Czy z innymi interpretacjami w tym meczu też się zgodzili?
4. Sprawą Probierza to się wogóle nie zajmowali. Pełny profesjonalizm.

Sorry,że znowu piszę o tym, ale serio nie lubię draństwa, chamstwa, żeby nie napisać ostrzej.
I jeszcze dodam, że ta cała ekstraklasa robi nas za idiotów, a odzew ze strony klubu, nie zawodników czy trenera, ale klubu jest ZEROWY. Jak się ktoś pozwoli bić bezkarnie, to go będą bić. I to dosłownie i w przenośni.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 08:36 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#402 Post autor: Thoth » 11 maja 2010, o 08:26

Mirek pisze:2. Sędziowie byli blisko całej akcji. To czemu do cholery nawet faulu nie było?
sedziowie byli blisko sytuacji?? :przestraszony: :przestraszony: jo bych sie wogóle zapytoł czy sedziowie wogóle byli blisko meczu... :wstyd: :wstyd: agument jak ch** biorąc pod uwaga jakoś sedziowania "arbitra" siedleckiego :zdegustowany: :zdegustowany:
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

arnold1920R
Kontakt:

#403 Post autor: arnold1920R » 11 maja 2010, o 08:53

tommy tauzen pisze:
Mirek pisze:2. Sędziowie byli blisko całej akcji. To czemu do cholery nawet faulu nie było?
sedziowie byli blisko sytuacji?? :przestraszony: :przestraszony: jo bych sie wogóle zapytoł czy sedziowie wogóle byli blisko meczu... :wstyd: :wstyd: agument jak ch** biorąc pod uwaga jakoś sedziowania "arbitra" siedleckiego :zdegustowany: :zdegustowany:

a tu kolejny popis tej szmaty :wsciekly:

http://www.11.pl/ekstraklasa/sedzia_sie ... cach_video" onclick="window.open(this.href);return false;

MNCH
Kontakt:

#404 Post autor: MNCH » 11 maja 2010, o 09:23

drukarz i tyle i do tego bardzo słaby
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd

taktu
Kontakt:

#405 Post autor: taktu » 11 maja 2010, o 10:52

Mirek pisze:Warto bowiem podkreślić, że bardzo blisko całej akcji był zarówno arbiter główny jak i jego asystent.
:mur:

I w tym cały problem, gdyby stali tyłem byłaby całkiem inna rozmowa. A tak komisja umywa rączki i wszystko zwala na sędziego.

W następnym sezonie poniesiemy i wilka.

ODPOWIEDZ