[29 kolejka] RUCH Chorzów - Lech Poznań

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań

#91 Post autor: Mirek » 10 maja 2010, o 09:14

Chyba nikt, bo Peszko ostatnio był w przerwie zmieniony i kartki nie dostał. Zresztą chyba nikt nie dostał, bo o ile pamiętam przez cały mecz z Polonią mieli 3 faule.

Szyna
Kontakt:

#92 Post autor: Szyna » 10 maja 2010, o 09:52

Wczoraj w SP Błoński powiedzioł, że Chorzów to przeklęte miasto dla Lecha. Wygrali tu chyba 4 razy w tym 2 razy w latach piecdziesiątych.
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!

nrsl-halemba
Kontakt:

#93 Post autor: nrsl-halemba » 10 maja 2010, o 10:24

o wygraną będzie cieżko jo osobiście licza na remis a legii wtopa ;) tak wiec bydymy miec 3 pkt przewagi ostani mecz z korona wystarcz nom remis i momy to o co walczymy :)
Niebieska Dzielnica Halemba

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#94 Post autor: cisiu » 10 maja 2010, o 10:31

Szyna pisze:Wczoraj w SP Błoński powiedzioł, że Chorzów to przeklęte miasto dla Lecha. Wygrali tu chyba 4 razy w tym 2 razy w latach piecdziesiątych.
zgadzo się ale popaczcie ostatnio grali my z nimi na SŚ i tak 2 sezony do zadku było 0:2, rok tymu finał PP było 0:1, ale licza że magia C6 zadziało i wybijymy amice majstra z gowy i bydzie minimum 1 pkt!!!

a wracając do dyskusji nt fuzji Ruchu z BC Bismarckhütte z kibicem amici....powjym ci tyla: ZAMILCZ CHOPIE
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

scaneRboy
Kontakt:

#95 Post autor: scaneRboy » 10 maja 2010, o 11:11

nie chce w tym miejscu pi***olić o mobilizacji kibiców, chodzi mi o kontekst czysto sportowy... ale jednak związany z nami i nasza świątynią.
Przypomnijcie sobie niedawne mecze z Odrą i Polonią Bytom - Ruch wygrał pomimo tego, że przegrywał, mecz z Legią, chłopcy końcówkę ciągli "z wątroby". Wydaje mi się, że te mecze wygraliśmy miezy innymi dlatego, że to my kibice walnie się do tego przyczyniliśmy. Dlatego, być może jutro chłopcy przy naszym wsparciu dadzą radę jeszcze raz spiąć się i wybić z głowy tytuł amice... oby...
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#96 Post autor: Rickenn10 » 10 maja 2010, o 11:34

scaneRboy pisze: wybić z głowy tytuł amice... oby...
nos tytul pralki ch*** obchodzi my walczymy o swoje Panowie !! o Puchary !! :piwo:
Amika niech sie kupuje pralki , chlodziarkozamrazalki , i inne ciulstwa a dla nas tylko jedno sie liczy walka o 3 pkt i o Puchary ! Jak Legia potraci pkt z Polonia a my wygromy momy 3 plac !

scaneRboy
Kontakt:

#97 Post autor: scaneRboy » 10 maja 2010, o 11:55

Rickenn10 pisze:
scaneRboy pisze: wybić z głowy tytuł amice... oby...
nos tytul pralki ch*** obchodzi my walczymy o swoje Panowie !! o Puchary !! :piwo:
Amika niech sie kupuje pralki , chlodziarkozamrazalki , i inne ciulstwa a dla nas tylko jedno sie liczy walka o 3 pkt i o Puchary ! Jak Legia potraci pkt z Polonia a my wygromy momy 3 plac !

ja jestem pragmatyczny :) wychodzi na to samo... trzeba wygrać i tyle.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

bogas1985

#98 Post autor: bogas1985 » 10 maja 2010, o 12:12

Tylko 2 zwyciestwa daja nam puchary. Nie licze na to, ze Legia zagra 2 beznadziejne mecze do konca.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#99 Post autor: HKSADIK » 10 maja 2010, o 12:16

A ja licze.Pilkarze Legii maja juz to wszystko w du***,bo wiekszosc z nich i tak odejdzie po sezonie.Na ambicje z ich strony nie ma co sie chyba nastawiac :)
No ale prawda-na chwile obecna tylko 2 zwyciestwa daje nam puchary. ;)
scaneRboy dobrze mapisal-jesli Niebiescy beda czuli nasze wsparcie to wiem,ze wykrzesaja z siebie resztke sil..A co z tego wyniknie to sie przekonamy.
Sadlok raczej na lewa obrone,zeby powalczyc z Peszka...Ariel chyba nie da rady.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, o 12:44 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 3 razy.

kris.mu
Kontakt:

#100 Post autor: kris.mu » 10 maja 2010, o 12:19

cisiu pisze:
Szyna pisze:Wczoraj w SP Błoński powiedzioł, że Chorzów to przeklęte miasto dla Lecha. Wygrali tu chyba 4 razy w tym 2 razy w latach piecdziesiątych.
zgadzo się ale popaczcie ostatnio grali my z nimi na SŚ i tak 2 sezony do zadku było 0:2, rok tymu finał PP było 0:1, ale licza że magia C6 zadziało i wybijymy amice majstra z gowy i bydzie minimum 1 pkt!!!

a wracając do dyskusji nt fuzji Ruchu z BC Bismarckhütte z kibicem amici....powjym ci tyla: ZAMILCZ CHOPIE
Wygrali 5 razy na 41 spotkań w 1951, 1955, 1980, 1989 i 2008(SŚ)
tu wszystkie mecze http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php ... 4&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;
Bo są równi i równiejsi...

cieniek
Kontakt:

#101 Post autor: cieniek » 10 maja 2010, o 12:43

Ozor pisze:Zabawię się w jasnowidza ,jutro zobaczymy wiele rzutów wolnych w okolicach naszego pola karnego dyktowanych po każdym wejsciu naszego piłkarza,nasze akcje im będą grozniejsze tym więcej będzie spalonych, a w koncu jak będzie nadal remis to nagle przy starciu w naszym polu karnym sędzia niespodziewanie pokaże na wapno.Jak nic sie nie da zrobic to mecz przy niekorzystnym wyniku dla centrali zostanie przedłużony o 9 minut.
Jutro będziemy grac w 11 na 14 no chyba że doliczymy jeszcze obserwatora.
Wstyd mi za takich jak ty. Mecz się jeszcze nie odbył a ty już piszczysz jacy to my biedni. Zaczekaj do wtorku i płacz po meczu jeśli będziesz miał powody. Na razie zachowujesz się jak baba.

scaneRboy
Kontakt:

#102 Post autor: scaneRboy » 10 maja 2010, o 12:55

cieniek pisze: Wstyd mi za takich jak ty. Mecz się jeszcze nie odbył a ty już piszczysz jacy to my biedni. Zaczekaj do wtorku i płacz po meczu jeśli będziesz miał powody. Na razie zachowujesz się jak baba.

hmmm.... przykład Smudy z ubiegłego roku i Wojciechowskiego z sezonu obecnego dowodzą, że takie przedmeczowe pieprzenie w tej naszej "w pełni profesjonalnej lidze" pomaga...

scaneRboy
Kontakt:

#103 Post autor: scaneRboy » 10 maja 2010, o 13:33

tak się jeszcze nad tym wszystkim zastanawiam. Jutro na Cichej mają być oficjele z ekstraklasy - pisali o tym w kontekście Janoszki, który odbierze nagrodę za kwiecień - może dałoby się jakoś w cywilizowany sposób powiedzieć, co o tym myślimy...

Chyba, że przjeżdżają, żeby osobiście dopilnować triumfu kuchenkorzy .?

jugador
Kontakt:

#104 Post autor: jugador » 10 maja 2010, o 13:36

Za duzo tematow zastepczych przed tym meczem.Sedzia , sedzia , sedzia a moze sie okazac to smieszne jak zagramy slabo i dostaniemy becki gladko.Mam nadzieje , ze pilkarze sa skupieni na meczu a nie na tej calej otoczce.Trzeba pierw pokazac co sie potrafi na boisku a pozniej mozna o sedziowaniu dyskutowac.
Aha , no i mam nadzieje , ze Polonia W nie pusci meczu Legii.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

scaneRboy
Kontakt:

#105 Post autor: scaneRboy » 10 maja 2010, o 13:50

temat sedziów "sam się wywołał" - więc nie ma sie co dziwić... niemniej trzeba po prostu zagrac dobry mecz.

Zablokowany