[29 kolejka] RUCH Chorzów - Lech Poznań
-
- Kontakt:
Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań
Po spadku Ruchu w 95 roku do 2 ligi byli przymiarki, zeby zrobic fuzja z grajoncom w owczesny 1 lidze Lechiom/Olimpiom Gdansk i grac w najwyzszy klasie rozgrywkowy, ale My jako kibice Ruchu pedzieli stanowczo NIE. Przeboleli My okres gry w 2 lidze i wrocili My jako RUCH CHORZOW. Wrocili My w wielkim stylu zdobywajac Puchar Polski w 96 roku. Kanus do Nos najwazniyjszo jes tradycja i historia Naszego ukochanego klubu. Czego niy mozna pedziec o Twoim klubie, ktory odciol sie od swoi historii i sukcesow, woli grac na licyncji Amici, zeby niy odpowiadac za przekrynty, kere dopuscil sie jako Lech Poznan. I mom nadzieja, ze we wtorek wybijymy Wom majstra z gowy bo wedug mie na tego majstra poprostu jako Amica niy zasugujecie.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie no sukcesy sobie zachowaliRafal1920 pisze:Po spadku Ruchu w 95 roku do 2 ligi byli przymiarki, zeby zrobic fuzja z grajoncom w owczesny 1 lidze Lechiom/Olimpiom Gdansk i grac w najwyzszy klasie rozgrywkowy, ale My jako kibice Ruchu pedzieli stanowczo NIE. Przeboleli My okres gry w 2 lidze i wrocili My jako Ruch CHORZOW. Wrocili My w wielkim stylu zdobywajac Puchar Polski w 96 roku. Kanus do Nos najwazniyjszo jes tradycja i historia Naszego ukochanego klubu. Czego niy mozna pedziec o Twoim klubie, ktory odciol sie od swoi historii i sukcesow, woli grac na licyncji Amici, zeby niy odpowiadac za przekrynty, kere dopuscil sie jako Lech Poznan. I mom nadzieja, ze we wtorek wybijymy Wom majstra z gowy bo wedug mie na tego majstra poprostu jako Amica niy zasugujecie.

-
- Kontakt:
kanus pisze:Cenię Ruch za charakter wiem , że nie wystawili by 4 liter jak wczoraj Legia (swoją drogą ten mecz wczorajszy w wykonaniu Legii to była kpina na oczach całej Polski, może za kilka lat dowiemy się i kulisach tego meczu). A jeśli chodzi o typ na wtorek to typuje 1:3.
jakie tam kulisy ... w Legii otwarcie powiedzieli że 9 zawodnikom kończą się kontrakty i ich nie przedłużą i grajki oleli mecz ;
taka mentalność Polaka : po ch** się starać o puchary jak mie już tu nie bedzie
Bo są równi i równiejsi...
-
No to ja Wam przypomnę Waszą fuzje z 1923 roku z niemieckim klubem Bismarckhütter Ballspiel Club, w czasie 2 wojny światowej tez bez większych protestów kontynuował rozgrywki jako niemiecki klub. Tak łatwo wytyka się komuś historią zapominając o własnej.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Koleś znosz bajka o nosie??? To odwal no sie!!!!
Buraku jeden - kto z nas miał wpływ na tamte czasy? Nikt!!!
Na obecne mamy i nie robiliśmy zadnych przekreto-fuzji jak wy.
Weź se zreszta poczytaj jakies porządne książki na temat G. Sląska.
I na koniec cytat: "Nie chce mi się z Tobą gadać"
edit: Kotlet w końcu my som Ruch
Buraku jeden - kto z nas miał wpływ na tamte czasy? Nikt!!!
Na obecne mamy i nie robiliśmy zadnych przekreto-fuzji jak wy.
Weź se zreszta poczytaj jakies porządne książki na temat G. Sląska.
I na koniec cytat: "Nie chce mi się z Tobą gadać"
edit: Kotlet w końcu my som Ruch

Ostatnio zmieniony 9 maja 2010, o 21:59 przez Mirek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
samotny jest to pisze 

- Kotlet
- Kontakt:
A ja napisze z innej bajki.
Ciesze sie ze doroślismy troche na tym forum. Kiedys to by leciały k** i ch** w jego strone a teraz kazdy z nim prowadzi polemike lub gada grzecznie - odwal sie.
Brawo chłopcy
Ciesze sie ze doroślismy troche na tym forum. Kiedys to by leciały k** i ch** w jego strone a teraz kazdy z nim prowadzi polemike lub gada grzecznie - odwal sie.
Brawo chłopcy
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
My do dzisioj momy Ballspielkanus pisze:No to ja Wam przypomnę Waszą fuzje z 1923 roku z niemieckim klubem Bismarckhütter Ballspiel Club, w czasie 2 wojny światowej tez bez większych protestów kontynuował rozgrywki jako niemiecki klub. Tak łatwo wytyka się komuś historią zapominając o własnej.

Co do szpilu myśla że chopcy powalczą ambitnie jak z Ległą, byle sędziowanie było normalne.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
Dobra odezwę się dopiero w przyszłym sezonie, zobaczymy czy coś się zmieni. Powodzenia w pucharach.
-
a wy to co? same cioty na lawie co sie nadaja na takie klubiki jak warta poznan albo górnik polkowice.
zoboczymy we wtorek kartoflu!
Złoty klub KS Ruch!
-
Iloraz Twojej inetligencji nie obliguje mnie do polemiki z Toba ...nie obrazaj mnie ....bo ja tego nie robię ...coż pewnie masz 15 lat wiec ja to rozumiemHellun pisze:a wy to co? same cioty na lawie co sie nadaja na takie klubiki jak warta poznan albo górnik polkowice.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to po co dyskutujesz??? Idź do siebie i pasować będzie wszystkim. nas nie interesują kuchenkowo - lodówkowe wywody.TOMAY1979 pisze:Iloraz Twojej inetligencji nie obliguje mnie do polemiki z Toba ...
Już nie tacy tu przyjeżdżali i byli pewni siebie - i dalej tacy bądźcie. To was może zgubić.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zabawię się w jasnowidza ,jutro zobaczymy wiele rzutów wolnych w okolicach naszego pola karnego dyktowanych po każdym wejsciu naszego piłkarza,nasze akcje im będą grozniejsze tym więcej będzie spalonych, a w koncu jak będzie nadal remis to nagle przy starciu w naszym polu karnym sędzia niespodziewanie pokaże na wapno.Jak nic sie nie da zrobic to mecz przy niekorzystnym wyniku dla centrali zostanie przedłużony o 9 minut.
Jutro będziemy grac w 11 na 14 no chyba że doliczymy jeszcze obserwatora.
Jutro będziemy grac w 11 na 14 no chyba że doliczymy jeszcze obserwatora.
-
- Kontakt:
Nie ma sie co spinać, Amica gro o majstra a my o pudło. Mecz bedzie w ciul ciężki, bo pyry bedom wdupiać trowa żeby ino wygrać. Wszystko zależy od naszych grajków. Może zaś ktoś błyśnie jak ostatnio Janoszka, czy Świerblu.....
Jeśli wtopimy to ino sie modlić żeby L pogubiła punkty na Polonii...wierza w Brzytwa, że nom pomoże. Widzieliście jego ostatnio brama.......
Mom nadzieja że na scyzory pojademy na lajcie :-)
Jeśli wtopimy to ino sie modlić żeby L pogubiła punkty na Polonii...wierza w Brzytwa, że nom pomoże. Widzieliście jego ostatnio brama.......
Mom nadzieja że na scyzory pojademy na lajcie :-)
- radzion
- Kontakt:
nasza nadzieja jest to ze lechowi ciezko sie gro w chorzowie w lidze, wygrol bodajze z nami ino 4 razy, aha wi ktos czy jakies ci*** pauzuja u nich za kartki?