[28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
Re: [28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów
Chyba kazdy jest wnerwiony. Ale jest jeszcze inna rzecz, co mnie juz wnerwia. To , ze to splynie po puklu PZPN-ow. Nic z tego nie bedzie. Nikt nie wyciagnir zadnych wnioskow.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Marceli ~Sk~ pisze:Chyba kazdy jest wnerwiony. Ale jest jeszcze inna rzecz, co mnie juz wnerwia. To , ze to splynie po puklu PZPN-ow. Nic z tego nie bedzie. Nikt nie wyciagnir zadnych wnioskow.
A co mo byc skoro Ruch niz z tym nie zrobi? Sami pozwolomy sie włązic na pukel to potym momy
-
- Kontakt:
mam tylko nadzieję że tego ciu*ka odpowiednio przywitamy w Chorzowie. ta menda społeczna powinna zostać zniszczona psychicznie i przeklinać moment, w którym zdecydowała się zostać piłkarzem, wrednym, chamskim i nie szanującym zdrowia swoich kolegów
-
- Kontakt:
Thiago Rangel Cionek (obrońca): - Był to bardzo ważny dla nas mecz. Osobiście sześć miesięcy czekałem, by się zrewanżować za wynik z jesieni 2:5. Dzisiaj pokazaliśmy, że był to przypadek i że u siebie jesteśmy bardzo silni. Udało nam się zagrać na zero z tyłu, a Andrius Skerla zdobył zwycięską bramkę po stałym fragmencie gry.
(źródło: jagiellonia.pl)
trzeba coś dodawać..? chyba nie.
(źródło: jagiellonia.pl)
trzeba coś dodawać..? chyba nie.

-
- Kontakt:
"Osobiście sześć miesięcy czekałem, by się zrewanżować za wynik z jesieni 2:5"
teraz to jo czekom na terminarz kej zagromy z jaga... chca pomoc gwizdac, oby bylo to mozliwe
moze trans na młyn "i z nami skocz do główki"
nie mozna dopuscic do bezkarnosci za to...
nawet chocby sadem wojowac - JEST DUŻO FUNDACJI, DOMÓW DZIECKA ITP. KTÓRYM SIE KASA PRZYDA
teraz to jo czekom na terminarz kej zagromy z jaga... chca pomoc gwizdac, oby bylo to mozliwe
moze trans na młyn "i z nami skocz do główki"
nie mozna dopuscic do bezkarnosci za to...
nawet chocby sadem wojowac - JEST DUŻO FUNDACJI, DOMÓW DZIECKA ITP. KTÓRYM SIE KASA PRZYDA
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Obejrzałem szybką piłkę - czego od dawna nie robię - zjechali sędziego z góry na dół, łącznie z wnioskiem o dyskwalifikację Cionka.
edit: Szczęsny woli Ruch niż Legię w pucharach hehe
edit: Szczęsny woli Ruch niż Legię w pucharach hehe
-
- Kontakt:
zgadzam się
patrzę, słucham i nie wierzę. Tylu słów proNiebieskich ja w tym programie jeszcze nie słyszałem. A już tekst że lepiej żeby to Ruch a nie Legia zagrał w LE....
zastanawiam się tylko co pzpn zrobi z cionkiem i siedleckim
patrzę, słucham i nie wierzę. Tylu słów proNiebieskich ja w tym programie jeszcze nie słyszałem. A już tekst że lepiej żeby to Ruch a nie Legia zagrał w LE....
zastanawiam się tylko co pzpn zrobi z cionkiem i siedleckim
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pogratulują im dobrej postawy, a Siedleckiego pewnie poślą na nasz mecz do Kielc.mwicher pisze:zastanawiam się tylko co pzpn zrobi z cionkiem i siedleckim
-
- Kontakt:
I jeszcze raz w temacie meczu z Jagą. "Szybka piłka", która teraz jest transmitowana, dokładnie ocenia pracę sędziego w tym meczu oraz zagranie tego ciula cionka na Niedzielanie. Nieczęsto, wg mnie, takie opinie padają przy meczach z udziałem Niebieskich. 

- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Som my na wierchu to i lepi o nos godają, zoboczymy co z tego wyniknie.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
- kodak1920
- Kontakt:
http://www.przeklej.pl/plik/allgoals-pl ... 14a28lj7tb" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.przeklej.pl/plik/allgoals-pl ... 14a42r040i" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.przeklej.pl/plik/allgoals-pl ... 14a49d9bq4" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.przeklej.pl/plik/allgoals-pl ... 14a42r040i" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.przeklej.pl/plik/allgoals-pl ... 14a49d9bq4" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
40 odbiorów na szpil??Bubbek pisze:Weź sobie wstydu nie rób wielki znawco piłki nożnej. Były kiedyś statystyki na Canal+ po meczu i Baran miał ponad 40 odbiorów, więc nie pieprz głupot.tommy tauzen pisze:to że napastnicy zdupca to akurat nie jego wina, Baran 20 odbiorów na szpiltoc chyba Makalele za najlepszych lot tylu nie mioł 10 strat tu sie zgodza choć może i wiecej,
(...)

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Szczęsny woli Ruch niż Legia w pucharach...ale zwróćcie uwagę na to...jak ciężko mu to przez gardło przeszło...prawie ze łzami w oczach to godoł :-)
-
- Kontakt:
http://czado.blox.pl/2010/05/Zyczenia.h ... Komentarzy" onclick="window.open(this.href);return false;
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd