a jednak mamy baraze

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
reden
Kontakt:

#76 Post autor: reden » 12 cze 2004, o 13:06

A mie sie zdaje co to wszisko darymny futer bo Ruch i tak łostanie w lidze i sie łobyjdzie bez tych wsziskich baraży...
Pyrsk!

pio17

#77 Post autor: pio17 » 12 cze 2004, o 13:08

to niech ktos zrobi plakaty przynajmniej kilka a zresztom godejcie kumplom na placu itd. jo z bykowiny zpora fajna ekipka . Gorzej jesli KRYSTEK nie wpusci nas na stadion !!!!!!!!!! i nici bedą z meczu na CICHEJ

Damiano
Kontakt:

#78 Post autor: Damiano » 12 cze 2004, o 13:17

Reden mo zdolności niech zrobi plakat. Wydrukuje się, zrobi ksero i cały Chorzów, Katowice, Mikołów, Ruda Śląska, Świętochłowice. Niech ci młodzi piłkarze poczują się jak kiedyświelcy i na pewno zagrają na najwyższym poziomie.
DO BOJU NIEBIESCY

pio17

#79 Post autor: pio17 » 12 cze 2004, o 13:29

zrubcie plakat i przeslijcie mi na mojego meila [email protected]
ja go wydrukuja i pujda przekserować i Bykowina kochłowice oraz LIGOTA z głowy czekam na meila

Sebol

#80 Post autor: Sebol » 12 cze 2004, o 13:48

Prawdopodobnie Widzew nie otrzyma licencji na grę w drugiej lidze, jednak wolałbym, aby Ruch rozegrał te baraże i rzecz jasna zwyciężył w nich. Pamiętam jak rok temu ( po spadku z pierwszej ligi ) wszyscy zapowiadali szybki powrót i natychmiastowe zmiany w zarządzie klubu. I co z tego wyszło ? Gramy teraz baraże o drugą ligę, a Rogala wciąż niszczy klub zarówno na scenie sportowej jak i organizacyjnej. Dla mnie nie jest problemem, aby jeździć i na trzecią ligę, jeżeli zajdzie taka potrzeba, bo kocham Ruch i na zawsze pozostanę mu wierny. Jednak to nie może wszystko dalej trwać i trwać w nieskończoność - cały ten burdel. Wierzę, ze Ruch odzyska niebawem dawną świetność, ale też wiem i wszyscy zdajemy sobie z tego sprawę, że nie nastąpi to na pewno za kadencji Rogali. Czy pozostaje nam więc tylko czekać i przyglądać się temu wszystkiemu ? :cry:

volek
Kontakt:

#81 Post autor: volek » 12 cze 2004, o 14:17

WojtekO pisze:KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala :!:! NIE MA SZACUNKU DLA ch*** KTÓRY NA 24 GODZ. PRZED MECZEM WYSYŁA FAKS KTÓRA ZABRANIA NAM WYJAZDU :!: NA BARAŻE PRZYJDZIEMY I ROGALE wy***iemy :!:
ROGALA :!:!
CO :!:
TY ku*** :!:
Sam się nie pofatygował na mecz to innym też zabronił
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

Psychooooooo

#82 Post autor: Psychooooooo » 12 cze 2004, o 14:30

Muszymy pozostac w tyj 2 lidze !!!!! Jo sie normalnie nie umia wyobrazic ze w chorzowie by mogła byc 3 liga !!!!

Gość

#83 Post autor: Gość » 12 cze 2004, o 14:47

co ma byc to bedzie 8)

elane

#84 Post autor: elane » 12 cze 2004, o 15:12

Bedzie dobrze! Wierze w Niebieskich. :):)

Niebieska
Kontakt:

#85 Post autor: Niebieska » 12 cze 2004, o 15:14

Schlesien pisze:Niestety nawalili wszyscy - dzialacze, pilkarze a kibice tez nie byli swieci. Jestesmy tam gdzie powinnismy - tabela nie klamie. Przykre ale prawdziwe.

Przed spadkiem uciekalismy juz od paru sezonow. Rok temu szczescie nam nie dopisalo. Oby w tym poszczescilo sie nam po raz ostatni.

Obojetne czy sie utrzymamy czy nie, chcialbym aby w Ruchu bylo lepiej. Nie ma sensu wracac do I ligi po to aby tylko walczyc o utrzymanie w niej. Trzeba odbudowac dobry wizerunek klubu. To jest Ruch Chorzow i moze nawet lepiej upasc na dno aby podniesc sie silnym i nawiazac do wspanialej historii, bo jak na razie tylko wspomnienia nam zostaly.
Mysle, ze warto ten post jeszcze raz przeczytac, nie mam nic do dodania, 100% racji. Na tym sie skupmy, przeszlosc juz za Nami, przyszloc zalezy w duzej mierze od Nas.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

ADAM.K

#86 Post autor: ADAM.K » 12 cze 2004, o 15:15

Viro pisze:adam .k siedz sopie w koln na swoim pierdolonym niemieckim sielankowym stadionie i jak masz pi***olic brednie ze sie boisz PF itd to skoncz wogole gadac
ku*** czlowieku ty ich nawet nie znasz
Viro jo cie powazol,ale jo patrza innymi oczami ,oczami Fana RUCH-u Chorzow i egal kaj jo jest, tak bylo i tak bedzie i takich jak jo jest kupa,nie kozdy moze byc na Cichej kozdego dnia,kozdy moze miec swoje zdanie ... A Ty Doboszek sie o demnie od***rdol ...!

elane

#87 Post autor: elane » 12 cze 2004, o 15:30

Skonczcie wreszcie na siebie najezdzac...

Chuliganeria

#88 Post autor: Chuliganeria » 12 cze 2004, o 16:15

Adam pi***olisz glupoty w zyciu nie widzoles kolesi z pf na oczy a pi***olisz TY pewnie myslisz ze to ku*** sa menele albo ch** wie co to sa ku*** jego mac normlani ludzie ktorzy studiuja maja rodziny ...... zreszta to co piszesz masz okazje im powiedziec zapraszam do CHorzowa na baraze

Damiano
Kontakt:

#89 Post autor: Damiano » 12 cze 2004, o 17:18

Chuliganeria ja do PF nic nie mam ale jedno mnie wk***ia. Jak ktoś coś powie złego o nich to ty od razu wyjeżdżasz z hasłem "powiedz im to w twarz", zrozum że wiele ludzi się ich boi i już nigdy na mecz nie przyjdą i ich nie zobaczą. Ja się na meczach pokażę i to nawet z moim trzyletnim synem. Proszę wszystkich już nie wspominajcie trzeciego maja ktoś wcześniej napisał nie patrzmy w przeszłość przed nami przyszłość, nie pozwólmy zniszczyć Legendy Bez Końca (ciekawe co się z tą flagą teraz dzieje). Musimy być teraz wszyscy razem Kibice z rodzinnego, trybuna, pikniki, Nucleo Ultra, Psycho Fani, loża szyderców (z czego by szydzili jakby Ruchu nie było) i wszyscy którym dobro RUCHU jest sprawą nadrzędną.
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

Viro

#90 Post autor: Viro » 12 cze 2004, o 17:22

nie bede tego ktorys raz z kolei tlumaczyl ze na stadionie sa potrzebni wszyscy PF ulrasi pikniki wszyscy

ODPOWIEDZ