[28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów
Noty dla sędziego:
Sport - 4
PS - 7 ( bardzo dobrze)
Na to 7 to się chyba składa 4 dla Siedleckiego i 3 dla Probierza.
Dla porównania Cracovia - Polonia noty sędziów:
Sport - 6
PS - 5.
Sport - 4
PS - 7 ( bardzo dobrze)
Na to 7 to się chyba składa 4 dla Siedleckiego i 3 dla Probierza.
Dla porównania Cracovia - Polonia noty sędziów:
Sport - 6
PS - 5.
-
- Kontakt:
sam na sam to jeszcze nie bramka, na naszą korzyść też się sędzia mylił (Groclin, Odra). Sprawdza się stara prawda, że bilans szczęscia wychodzi na zero.A co do sedziow - wszyscy, procz oczywiscie ludzi zwiazanych z Jaga i wielce szanownych "canalplusowcow" sa przekonani, ze sedzia nas wczoraj przekrecil.
Niczego nam tak nie trzeba jak uwierzenia w spisek (bo przecież mamy najlepszych grajków i nieomylnego trenera). Szerokiej drogi i powodzenia.
A prawda jest taka, że nie potrafimy wykorzystać lub jak kto woli jesteśmy mistrzem zmarnowanych szans.
- szogun
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak płakałem i najeżdzałem na grajków po meczu ze śledziami... i pewnie niektórzy myślą że zaraz wyleje kubeł żuru na wszystkich którzy byli w Białymstoku. Otóż nie.
Mając w pamięci ostatnie sezony, trzeba się cieszyć tym co mamy. Już nie jesteśmy w czarnej du***, przynajmniej teoretycznie na papierze liczyliśmy się w walce o mistrza i puchary. Jednak to co większość przypuszczała, nie dla psa kiełbasa. Za mała kadra, brak charakteru i doświadczenia w walce o najwyższe cele. Ale i tak jestem zadowolony z postawy klubu w tym sezonie. Zamiast walczyć z burakami o utrzymanie, walczymy o miejsca w czołowej 4.
Cóż, zostanie Intertoto
Niech mnie ktoś oświeci, na jakiej zasadzie awansuje się do tego wynalazku.
Mając w pamięci ostatnie sezony, trzeba się cieszyć tym co mamy. Już nie jesteśmy w czarnej du***, przynajmniej teoretycznie na papierze liczyliśmy się w walce o mistrza i puchary. Jednak to co większość przypuszczała, nie dla psa kiełbasa. Za mała kadra, brak charakteru i doświadczenia w walce o najwyższe cele. Ale i tak jestem zadowolony z postawy klubu w tym sezonie. Zamiast walczyć z burakami o utrzymanie, walczymy o miejsca w czołowej 4.
Cóż, zostanie Intertoto
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Kontakt:
ten wynalazek to juz antykCóż, zostanie Intertoto Niech mnie ktoś oświeci, na jakiej zasadzie awansuje się do tego wynalazku.

dwie strony dali ktos napisol, ze nie ma co odwolywac sie, bo nikt z pilkarzy nie dojdzie do 8zoltych
otoz musimy sie odwolac, i pokozac ze nie moga na nos loc pomyjow wszystkich, ze my nie siedzymy cicho, ino ze my tys mogymy sie odwolac... przeca Baran nie walnal tamtego, a kartka dostol... nie za takie faule kartki anulowali
-
- Kontakt:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... yzji-pzpn/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
- radzion
- Kontakt:
slavo pisze:sam na sam to jeszcze nie bramka, na naszą korzyść też się sędzia mylił (Groclin, Odra). Sprawdza się stara prawda, że bilans szczęscia wychodzi na zero.A co do sedziow - wszyscy, procz oczywiscie ludzi zwiazanych z Jaga i wielce szanownych "canalplusowcow" sa przekonani, ze sedzia nas wczoraj przekrecil.
Niczego nam tak nie trzeba jak uwierzenia w spisek (bo przecież mamy najlepszych grajków i nieomylnego trenera). Szerokiej drogi i powodzenia.
A prawda jest taka, że nie potrafimy wykorzystać lub jak kto woli jesteśmy mistrzem zmarnowanych szans.
rzadko sie zdarza ze sie zgadzam ze slavo ale tym razem ma racje
mozemy teraz zwalac cala wine na przeciwnika, na probierza ze sedziemu mowi co ma gwizdac, na sedziego ze to gwizdze, na pzpn ze takiego sedziego daje ale gdyby tak sobiech, piech, niedzielan, janoszka i cala reszta druzyny wykorzystalal ku... mac choc kilka sytuacji wiecej w przekroju calego sezonu to dzis moglibysmy powiedziec ze nic sie nie stalo , ciagle mamy przewage na wisla, lechem i legia
sami k... jestesmy sobie winni
fakt, przed sezonem kazdy(prawie kazd) z nas wzialby pewnie 3-4 miejsce z pocalowaniem reki, ale dzis trzeba sobie powiuedziec jasno, jesli ta sprawe zdupimy do konca i do pucharow nie wejdziemy to bedzie to nasza porazka,
fakt, sezon jeszcze nie skonczony (choc jesli legia ogra wisle to momy posprzatane) i wciaz mamy szanse na puchary, ale do k... nedzy musimy wykorzystywac takie sytuacje jak maja nasi napastnicy!(sobiech nawet po gwizdku na pusty tor nie trefiol)
i jak mi to dzisiej rano napisol spyru:
caly sezon sp***dolic w 4 dni to potrafi tylko Ruch CHorzow( oby za tydzien okazalo sie ze jednak nie)
- radzion
- Kontakt:
radzion pisze:slavo pisze:sam na sam to jeszcze nie bramka, na naszą korzyść też się sędzia mylił (Groclin, Odra). Sprawdza się stara prawda, że bilans szczęscia wychodzi na zero.A co do sedziow - wszyscy, procz oczywiscie ludzi zwiazanych z Jaga i wielce szanownych "canalplusowcow" sa przekonani, ze sedzia nas wczoraj przekrecil.
rzadko sie zdarza ze sie zgadzam ze slavo ale tym razem ma racje
mozemy teraz zwalac cala wine na przeciwnika, na probierza ze sedziemu mowi co ma gwizdac, na sedziego ze to gwizdze, na pzpn ze takiego sedziego daje ale gdyby tak sobiech, piech, niedzielan, janoszka i cala reszta druzyny wykorzystalal ku... mac choc kilka sytuacji wiecej w przekroju calego sezonu to dzis moglibysmy powiedziec ze nic sie nie stalo , ciagle mamy przewage na wisla, lechem i legia
sami k... jestesmy sobie winni
fakt, przed sezonem kazdy(prawie kazd) z nas wzialby pewnie 3-4 miejsce z pocalowaniem reki, ale dzis trzeba sobie powiuedziec jasno, jesli ta sprawe zdupimy do konca i do pucharow nie wejdziemy to bedzie to nasza porazka,
fakt, sezon jeszcze nie skonczony (choc jesli legia ogra wisle to momy posprzatane) i wciaz mamy szanse na puchary, ale do k... nedzy musimy wykorzystywac takie sytuacje jak maja nasi napastnicy!(sobiech nawet po gwizdku na pusty tor nie trefiol)
i jak mi to dzisiej rano napisol spyru:
caly sezon sp***dolic w 4 dni to potrafi tylko Ruch CHorzow( oby za tydzien okazalo sie ze jednak nie)
aha i jeszcze jedno, nie wiem o jakich canalplusowcach pisze osoba cytowana przez slavo ale albo ja ogladalem inny mecz albo ona, bo z tego co slyszolch to komentatorzy wyraznie mowili ze sedziowie byli do dupy (zwlaszcza mowil to Mirek Szymkowiak)
-
- Kontakt:
Tutaj juz nie chodzi o punkty ale niech ten sedzia sie do cholery wylumaczyy na jakiej podstawie gwizdze spalonego gdy podanie jest do tylu.To jest kompletny absurd , wydaje sie , ze zostala podjeta decyzja nie do podjecia.To mniej wiecej tak jakby biegl zawodnik sobie z pilka , w promieniu 5 m nie ma nikogo a sedzia gwizdze jego faul.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
pisałem przed meczem, ze nie zdziwie sie jak przegramy ten mecz przez sędziego. No i przegralismy.
UN'08
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
graliśmy słabo, nadszedł kryzys, ale w takiej właśnie chwili sędzia potrafi ustawić mecz jak mało kiedy
Stowrzyliśmy sobie jedną akcję, to ją złodziej nam ukradł.
nie uwierzę, że można się tak pomylić w tej sytuacji
Stowrzyliśmy sobie jedną akcję, to ją złodziej nam ukradł.
nie uwierzę, że można się tak pomylić w tej sytuacji
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Idąc za ostatnia modą na forum należy napisać, że przegraliśmy przez Pulkowskiego... bo nie zagrał.
Szanse na mistrza przegraliśmy dużo wcześniej.
Szanse na mistrza przegraliśmy dużo wcześniej.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- kodak1920
- Kontakt:
Bo nasz zarząd zamiast napisać pismo do pzpn z prosba ze neicha sedziego z wa-wy to oni etam... dla mnie sedzia robil wszystk by Ruch stracil pkt. na korzysc legii.
-
- Kontakt:
aha i jeszcze jedno, nie wiem o jakich canalplusowcach pisze osoba cytowana przez slavo ale albo ja ogladalem inny mecz albo ona, bo z tego co slyszolch to komentatorzy wyraznie mowili ze sedziowie byli do du** (zwlaszcza mowil to Mirek Szymkowiak)[/quote]
to bol jo i wiym co jo godol. Canalplusowcy co prowda zauwazyli pora rzeczy (w tym ta 30 na tablicy zmian, co ni huhu nie chciala sie zmiynic na numerek tego co mo zlazic - co akurat wg mie bolo wynikiem tego, ze tyn syndzia sie potraciol a nie jakichs dziwnych zagran), ale pogodali co mieli, tymatu juz niy drazyli (i juz niy bydom). Mom sam kumpli na mazowszu i zarowno oni, moj bracik co w Reichu siedzi jak i kumple co na Swionach zostali, pedzieli, ze nos przekreciyli. Wiec niy godej, ze jo jakis inny szpil oglondol, plisss....
to bol jo i wiym co jo godol. Canalplusowcy co prowda zauwazyli pora rzeczy (w tym ta 30 na tablicy zmian, co ni huhu nie chciala sie zmiynic na numerek tego co mo zlazic - co akurat wg mie bolo wynikiem tego, ze tyn syndzia sie potraciol a nie jakichs dziwnych zagran), ale pogodali co mieli, tymatu juz niy drazyli (i juz niy bydom). Mom sam kumpli na mazowszu i zarowno oni, moj bracik co w Reichu siedzi jak i kumple co na Swionach zostali, pedzieli, ze nos przekreciyli. Wiec niy godej, ze jo jakis inny szpil oglondol, plisss....
- radzion
- Kontakt:
RP73 pisze:aha i jeszcze jedno, nie wiem o jakich canalplusowcach pisze osoba cytowana przez slavo ale albo ja ogladalem inny mecz albo ona, bo z tego co slyszolch to komentatorzy wyraznie mowili ze sedziowie byli do du** (zwlaszcza mowil to Mirek Szymkowiak)
to bol jo i wiym co jo godol. Canalplusowcy co prowda zauwazyli pora rzeczy (w tym ta 30 na tablicy zmian, co ni huhu nie chciala sie zmiynic na numerek tego co mo zlazic - co akurat wg mie bolo wynikiem tego, ze tyn syndzia sie potraciol a nie jakichs dziwnych zagran), ale pogodali co mieli, tymatu juz niy drazyli (i juz niy bydom). Mom sam kumpli na mazowszu i zarowno oni, moj bracik co w Reichu siedzi jak i kumple co na Swionach zostali, pedzieli, ze nos przekreciyli. Wiec niy godej, ze jo jakis inny szpil oglondol, plisss....[/quote]
dupisz i tyla, szymkowiak jakos bez pora minut godol o pomylkach sedziego przy akcji piecha i sobiecha ,(ze spalonego nie bolo ani faulu,) nastepnie akcja z Nykielem i faul przy samej linii i liniowym, , nastepna sytuacja chwile wczesniej lub pozniej z rzekomym faulem na zawodniku jagii
a na deser podsumowanie pracy sedziego przez szymkowiaka i terleckiego po meczu
tak wiec jak widzisz drazyli temat sedziego i bynajmniej juz nie wspominom o zmianie zawodnika jagi
i dupisz fleki zeby nie powiedziec mocniej o tym ze nos przekrecili bo to Nykiel spierd,.. akcje bramkowa bo nie pokrol Skerle, bo to nasi napastnicy zdupili niewiarygodne sytuacje, bo to nasz trener 2 roz z rzedu pomylol sie ze skladem i wpusciol nie tych co miol
a jak dalij mosz jakies ale to wez sie do lapy to&owo , obejrzyj kiedy leci powtorka i posluchej co godali komentatorzy o pracy sedziow
-
- Kontakt:
A ja mam swoją teorię dotyczącą dwóch ostatnich występów Niebieskich, która mi sie bardzo podoba i jest wg mnie jedynie słuszna. Wygląda to tak.
Że drużyna "ma jaja" i potrafi nieźle grać, to nie podlega dyskusji. Zresztą pokazali to w kilku meczach. Przyczyn nie wykorzystania szansy na zdobycie PP i przegranego meczu z Jagą szukałbym przede wszytkim w psychice zawodników. Wg mnie drużyna wzięła sobie za bardzo do serca to, że PP muszą zdobyć, bo wszyscy tego chcą, a nawet żądają. Ale to dla niektórych kibiców za mało. Przecież jeszcze jest w zasięgu ręki "majster" i to też na 90-lecie należałoby zdobyć. Pewnie, że przed sobą trzeba mieć zawsze wzniosłe cele, do których należy dążyć, ale spokojnie i po lekku. Drużyna za bardzo chciała spełnić życzenia wszystkich i to ją chyba w koncówce przerosło. Zespół psychicznie nie był przygotowany na takie "sukcesy". Po prostu, nie uwierzyli w swoje umiejętności i w to, że potrafią to osiągnąć. Za dużo wszystkiego dobrego na raz.
Że drużyna "ma jaja" i potrafi nieźle grać, to nie podlega dyskusji. Zresztą pokazali to w kilku meczach. Przyczyn nie wykorzystania szansy na zdobycie PP i przegranego meczu z Jagą szukałbym przede wszytkim w psychice zawodników. Wg mnie drużyna wzięła sobie za bardzo do serca to, że PP muszą zdobyć, bo wszyscy tego chcą, a nawet żądają. Ale to dla niektórych kibiców za mało. Przecież jeszcze jest w zasięgu ręki "majster" i to też na 90-lecie należałoby zdobyć. Pewnie, że przed sobą trzeba mieć zawsze wzniosłe cele, do których należy dążyć, ale spokojnie i po lekku. Drużyna za bardzo chciała spełnić życzenia wszystkich i to ją chyba w koncówce przerosło. Zespół psychicznie nie był przygotowany na takie "sukcesy". Po prostu, nie uwierzyli w swoje umiejętności i w to, że potrafią to osiągnąć. Za dużo wszystkiego dobrego na raz.