[28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ruchfans
Kontakt:

Re: [28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów

#241 Post autor: ruchfans » 7 maja 2010, o 22:16

Lukas89 pisze:Koniec..

tak jak napisałem poprzednio..

Siedliśmy kompletnie fizycznie..
Nie zgadzam się z tym siednięciem fizycznym. Ostatnie 25 minut ewidentnie pod nasz dyktando.
Nie rozumiem tego niby spalonego w akcji Piecha z Sobiechem. Dziś wygrał zespół ewidentnie lepszy. Jaga grała po prostu lepszy, dokładniejszy futbol i zneutralizowała wszystkie nasze atuty. Nie rozumiem tez zmiany Sobiech za Niedzielana, bo spodziewałem się bardziej, że Artur wejdzie za Świerbla a Waldek bedzie liczył na Ich zrozumienie. Niestety stało się inaczej i teraz trzeba już tylko myśleć o meczu z Lechem. Pomimo wszystko co tutaj wypisują osoby niewierzące w te trzecie miejsce to ja akurat jestem go pewien i wiem, że we wtorek zobaczę na Cichej bandę chłopaków, którzy rzucą się lechitom do gardła i Ich ograją. Szkoda, że przy okazji musimy też liczyć na zwycięstwo Wisły w Warszawie
Ostatnio zmieniony 7 maja 2010, o 22:18 przez ruchfans, łącznie zmieniany 1 raz.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

eNeRKa
Kontakt:

#242 Post autor: eNeRKa » 7 maja 2010, o 22:17

Rickenn10 pisze: Panowie na Lechu trzeba podziekowac za ten sezon a na Korone jedziemy i sie bawimy !! My som Ruch i my mamy wyjebane na wszystko :)
Rickenn Na prezydenta :D Do 24 godziny mozesz zgłosić sie chyba jeszcze:D
A co do gry to sędzia warszawiak i wszytsko wiadome ;) A Piłkarzą po prostu brakowała tego dopingu naszego :)
a Jakubowskiemu podziękujmy juz ;)
pozd(R)o DO ZOBACZENIA NA LECHU I KORONIE !!
Ostatnio zmieniony 7 maja 2010, o 22:25 przez eNeRKa, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

aju
Kontakt:

#243 Post autor: aju » 7 maja 2010, o 22:20

Baran-zostań i nie wracaj !!! Jaki kontrakt??? Chyba tylko ślepy zgodziłby sie na podpisanie umowy w tej dyspozycji
MŁODZI TRENUJCIE!!!

oiowiec
Kontakt:

#244 Post autor: oiowiec » 7 maja 2010, o 22:24

Te chachor jo nie dupia jak kożdy bydzie myśloł tak jak ty to zawsze bydymy na tym twoim wielkim czwortym miejscu!!!!!!!! i żodyn się tego nie bydzie spodziewoł TRZEBA w końcy zacząć myśleć o miejscach 1-3 i nasze grajki tyż musza tak myśleć a nie jakoś to bydzie!!!!!!! i nie nic się nie stało stało się i to dużo !!!!!! :kwasny:
I'm not anti system!!!!
This system is anti me !!!!!!!!!!!

Pierwszy raz na Cichej 6
Ruch- Zagłębie Sosnowiec 11.08.1984r 2:2

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#245 Post autor: Mirek » 7 maja 2010, o 22:25

Miałem już nie pisać, ale co tam... Walka o mistrzostwo przegrana, ale o trzecie miejsce jeszcze nie. Więc trzeba walczyć. Wierzę, że zawodnicy powalczą.
A na marginesie - niech nasz zarząd napisze do ekstraklasy czy jak się to tam nazywa, żeby nam już tego pana S. nie posyłali na mecze, bo tak jak to Jakubowski powiedział, że to Probierz dziś rządził , a nie sędziowie. I żeby ktoś nie pomyślał, że zwalam winę tylko na sędziów. Nie, ale teraz się nie dziwię, że finał PP będzie sędziował sędzia z Uzbekistanu.

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#246 Post autor: cisiu » 7 maja 2010, o 22:27

Dobra wybijymy z gowy amice majstra i bydymy na podium:):) trza podziynikować we wtorek chopcom za (mimo wszystko) udany sezon!!!! :hurra:
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

arnold1920R
Kontakt:

#247 Post autor: arnold1920R » 7 maja 2010, o 22:27

oiowiec pisze:Panowie to co teraz gra nasz Ruch to dno!!!!!!! to widać przejebany puchar Polski bicie głową w mur teraz Jaga to samo chopy jak przegrają miejsce o grę w eropejskich pucharach to ten klub wróci do codzienności czyli walka o utrzymanie!!!!! 2 ostatnie szpile trzeba wygrać bo jak nie to będzie jedno wielkie gówno!!!!! taka jest brutalna prawda :znudzony:

Skończyłeś? Ruch nie potrzebuje takich kibiców jak TY!!!!!!!!!!!!!

Rafal1920
Kontakt:

#248 Post autor: Rafal1920 » 7 maja 2010, o 22:30

Syndzia hu* i kozdy to widziol. Ci co tu marudzom, placzom i narzekajom na Waldka i pilkarzy niych we wtorek zostanom w doma, a Ci co sie chcom dobrze bawic i podziynkowac zespolowi za sezon ( jakze udany ) to na Cicho i glosno dopingowac.

Lofs
Kontakt:

#249 Post autor: Lofs » 7 maja 2010, o 22:31

Juz to wiele razy godołech - na kazdym szpilu w ekstraklasie powinien być pod stadionem specjalny radiowóz. Jakas k***a drukuje - od razu zawijają gnide i do Wrocławia, tak jak to zrobili z Aleksandrowiczem po naszym pierwszym szpilu po powrocie do ekstraklasy z groclinem 4:1, gdzie ch***a wyciągli spod prysznica. To co sie dzieje, to nawet trudno porównać z latami 90-tymi gdzie 80% szpili nie grano na boisku. Ja nie mam najmniejszych pretensji do chłopaków i Waldka - od razu widza ze czarny ch** ich skręci i nie mają nawet ochoty walczyc bo to nic nie da :zalamany: . I tak wielki szacun dla nich że pomimo że od iluś kolejek każdy szpil jest derukowany przeciw nam to wbrew systemowi zdobyli tyle punktów. Kurewkorze sie nawet specjalnie nie martwili po porazce z nami tydzień temu, bo wiedzieli ze i tak pzpn nas skręci w ostatnich meczach.
Dzieki wspaniałemu narodowi co dzielnie pokonał "kaczyzm" znowu zawitały jakże wspaniale znane nam czasy totalnego szamba lat 90-tych. Bezprawie, oficjalny bandytyzm i bezradność pokrzywdzonych. Koniec walki z przestepcami na każdym froncie. Znowu te ku*** z gwizdkiem beda śmiac sie nam w ryj. Dzisiaj mieliśmy kolejny popis tego piździarza warszawskiego. Ja wogóle mysle że po odspawaniu laty prezesem pzpn powinien zostać Fryzjer, a punkty powinno sie móc sprzedawać na allegro. Wbrew pozorom ta polityczna dygresja jest jak najbardziej zgodna z tematem. Po latach walki z korupcja w piłce w latach 2006-2008, kiedy zamykali te k***y az miło, znowu mamy powrót do "starych dobrych czasów". I niech mi nikt z "prawomyślnych" tego forum nie pi***oli że to nie ma związku z postepowaniem pzpn wobec Ruchu.

Powiem tak: dziekuje Waldek i chłopaki!!! Z patologia nie wygrocie.
Żal zalewa mi mózg, ale nie dlatego że przegrali, tylko że zostali skręceni.
Panie, zmiłuj się nad nami...

Elmer
Kontakt:

#250 Post autor: Elmer » 7 maja 2010, o 22:31

Legia jest jeszcze słabsza niż my dzisiaj. Ale to jest Polska, a Legia gra jeszcze z niemal pewną utrzymania Polonią i... Bełchatowem :looka: A z Wisła po hicie wszechświata będzie 0:0.

Wszystko w nogach piłkarzy w meczach z Lechem i Koroną. Założę się, że w Kielcach gospodarze zmotywowani przez dawnych włodarzy Vukovicia zrobią wszystko, aby z nami wygrać.

Niestety nie jesteśmy w Anglii i te mecze co 2-3 dni o połowy kwietnia wychodzą. U tych co grają bez przerwy widać brak powera. Zobaczcie np. Grzybka. Chce, ale nie może...

Cicha pozostała naszym największym argumentem! Kto nam posędziuje we wtorek. Kolejny raz stawiam na "sędziego" Siejewicza
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Adolf
Kontakt:

#251 Post autor: Adolf » 7 maja 2010, o 22:32

a jakich potrzebuje arnold co ? takich ktorzy nigdy nic zlego na zespol nie powiedza bo nie wypada prawda jest taka ze przejebali puchary i tyle a czy bedzie 4 czy 14 plac to niewazne bo nic dzieki temu nie ma ino kasy trocha wiecej

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#252 Post autor: Ozor » 7 maja 2010, o 22:34

Sędzia bramki dla Jagielloni nie strzelił to raz ,dwa to dlaczego ledwie chłopiska zipią, trzy to ci co mają siły siedzą na ławie albo są na nią wysyłani.
Sezon nie skonczył sie na meczu z Legią a sukces choc tak blisko wymyka sie z rąk i choc może wielu będzie się unosic nasz trener chyba sie ostatnio trochę zatracił.
ku***sko mi szkoda tego frajersko przejebanego Pucharu teraz jeszcze liga wygląda nieciekawie, ale co tam widac taki los.

Awatar użytkownika
kodak1920
Kontakt:

#253 Post autor: kodak1920 » 7 maja 2010, o 22:35

sedzia z warszawy,zrobil wszystko by Ruch nie uciekł legji

Niebieski
Kontakt:

#254 Post autor: Niebieski » 7 maja 2010, o 22:36

tak na szybko bez emocji to Jakubowski słabiutko Wojtek Grzyb niestety też dobra zmiana Piecha nawet pozytywny występ Świerblewskiego a tak poza tym to raczej jakoś bezbarwnie dziś zagraliśmy niestety ale cóż czekamy na wynik Legii...

Awatar użytkownika
hpbaxter
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#255 Post autor: hpbaxter » 7 maja 2010, o 22:41

Tak czytam i czytam i co niektórych to nie rozumiem. Że niby jak najade na nich to jestem frustratem jak to ktos napisał??? Panowie, jak sie nie ma miedzi to sie w domu siedzi. Jeżeli na 4 mecze do końca sezonu Ruch jest 3, a trener i piłkarze mówią w wywiadach, że dla nas liczy się kolejny mecz to przepraszam bardzo ale chyba cos jest nie tak. Koniec sezonu a my sobie tak gramu i gramy a my łazimy i jeździmy za nimi i wszystko jest ok??? Panowie, ile mozna słuchać takiego pieprzenia??? Profesjonalna drużyna ma określony cel, kibice wiedzą czego maja sie spodziewać a u nas echo. Zaczęli pięknie i dość niespodziewanie ale koniec jest porażający. Ruch zaczął grać dno w momencie kiedy wystarczy jeszcze troche przetrzymać i będziemy w raju. A jak juz słyszę jacy to nasi piłkarze sa przemęczeni bo muszą grać kilkanaście meczyków w parę miesiecy to krew mnie zalewa. Boże, dobrze że nie gramy w europejskich rozgrywkach bo musielibysmy grać więcej meczy.... A tak swoja drogą jesli oni musza sie regenerować tydzień po takim meczu jak z Legią to gratuluję! No nic, to wszystko jeszcze raz pokazuje jak daleko nam do czołówki choćby polskiej ligi. Cieszmy się, że zaszlismy tak daleko i jesli nawet bedziemy na 4 miejscu i tak bedzie to wielka sprawa ale czy napewno będziemy czwartą siła w kraju?? Pare lat temu, za Lorensa i Rogali Ruch był mistrzem półmetka żeby potem zająć 3 miejsce. Tylko dlatego, ze kluczowe mecze przepieprzylismy bo sie okazało, że Ruchu nie stać na mistrza. Mam nadzieję, że teraz nie jest podobnie. Za mistrza miała byc premia 1 mln zł a może sie juz okazało, że tych pieniedzy jednak nie ma w kasie?? Na mecz z Lechem pójde i wezme jeszcze pare osób ze sobą bo kocham tą drużynę ale czasami chciałoby sie żeby ta druzyna doceniała ta nasza miłość... Piłkarze są a potem sa inni a my ciągle trwamy i żyjemy nadziejami bo żyjemy tylko kolejnym meczem ....
Ostatnio zmieniony 7 maja 2010, o 23:18 przez hpbaxter, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ